Şimdi Ara

win 7 ultimate hiç oyun kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar işletim sistemim win7 ultimate oyun kurmak için setupa tıklıyorum ama hiçbişey olmuyo xp sp3 uyumluluk modundada denedim sp2 sinide denedim ama aynı değişen bişey yok.programları sorunsuz kuruyor sadece oyunları kurmuyor.

• hangi oyunlar mesela?
    Ben yaklasık 10 yıllık heroes 3 wog un kurulumunu bile sorunsuz yaptım(yeni cıkan oyunlarda sorun yok) ve oyun da sorunsuz calisiyor.
    Netframework ,microsoft visual c# 2005,2008 red. package,directx9(bazı eski oyunlar windows 7 üzerinde directx9 kurulumu isteyebiliyor) gibi programları kurman gerekiyor olabilir
  • hiçbişey omuyo söylediğin programların hepsi kurulu.setupa tıklıyorum kurulum hiç başlamıyor.tüm oyunlarda aynı eski yada yeni farketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy.06

hiçbişey omuyo söylediğin programların hepsi kurulu.setupa tıklıyorum kurulum hiç başlamıyor.tüm oyunlarda aynı eski yada yeni farketmiyor.

hepsi değilmiş dostum örneğin need for speed undercoveri kuramıyorum ama most wantedi kuruyorum
  • sorunu kendim çözdüm arkadaşlar.yinede yardımlarınız için teşekkürler aynı problemi yaşayan varsa resimli anlatım ekleyebilirim.
  • quote:

sorunu kendim çözdüm arkadaşlar.yinede yardımlarınız için teşekkürler aynı problemi yaşayan varsa resimli anlatım ekleyebilirim.

eklersen görmek isterim
    tşkler
  • quote:

sorunu kendim çözdüm arkadaşlar.yinede yardımlarınız için teşekkürler aynı problemi yaşayan varsa resimli anlatım ekleyebilirim.

anlatırsan sevinirim aynı sorun bendede var :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun olmaması gerekir. eğer problemi olan varsa pmden ulaşsın bana. çözelim sorunu
  • WİNDOWS7 ULTİMATE KULLANIYORUM.LİNEAGE2 OYNAMAK İSTİYORUM.OYUNU İNDİRDİM OYUNUN GEREKLİ PACH SİTESİNDEN UPTADE ETTİM VE OYUNUN İÇİNE ATTIM.OYUNU L2exe DOSYASINDAN ÇALIŞTIRDIM C.EROR HATASI WERİYO :( BİRDE KURDUĞUM PROGRAMLAR VE OYUNLARDA MASA ÜSTÜNDEKİ KISAYOLLARIN ÜZERİNDE GÜVENLİK DUWARI İŞARETİ OLUYOR AÇMAK İSTEGİMDE PROGRAM WE OYUNLARI BİLGİSAYARINIZDA DEĞİŞİKLİK YAPMAK İSTİYORMUZUNUZ EVET ve HAYIR SECENEKLERİ ÇİKİYOR .EVET DİYORUM O ŞEKİLDE AÇILIYO BUNU NASIL KALDIRA BİLİRİM .BUNDAN DOLAYI OYUNDA PROBLEM YAŞIYOR OLABİLİRMİYİM.OYNAMAK İSTEĞİM SERVER L2RPG.COM (x15)
  • ben de bugün windows7 (32bit) kurdum. Medal of Honor yükleme yarıda kesildi ve hata verdi. Call of Duty Black Ops yükleyeyim dedim. o da yükleme esnasında bi kaç defa eksik dosya tarzı bi hata verdi. windows 7 de oyun yükleme sorunumu giderebilmek için yaptığımı anlatmaya çalışayım belki yardımı olur. dvd-rom'un içinde oyunun setup dosyasının üstünde farenin sağ tuşuna tıklayıp "properties" (türkçe windowsta "özellikler" sanırım) seçeneğine tıkladıktan sonra çıkan pencerede "compatibility" (türkçe windowsta ne olduğunu bilmiyorum. soldan ikinci sekme) sekmesini seçip "run this program in compatibility mode for" seçeneğinde 'windows xp (service pack 3)' yazan yerin yerine 'windows nt 4.0 (service pack 5)' yazan seçeneği seçip oyunu kurduğumda sorun halloldu. bide Medal of Honor kurabildikten sonra içindeki crak ile win7 de çalışmadı (xp de çalışıyordu), onun yerine farklı bir crak bulup onunla çalıştırdım.

• Arkadaşlar ben torrenttan yüklemiştim ve sorunsuz bilgisayara kurdum oyunu.. Ama oyunda kasılmalar olunca sonra crack ve update yapamadım ve bir kez daha sağlam yüklemek için ben de tekrar sildim oyunu.. ama dosyalar c'de olmadığı için d'ye yüklendiği için program ekle kaldırdan silmedim (çünkü orada oyunun simgesi yok) ve direkt olarak sildim d'deki dosyasını..

Şimdi tekrardan deamon tools ile sanal cd yapıyorum ama setup'a tıkladığımda setup çalışmıyor..
    Ne bir uyarı ne de hata hiçbişey vermiyor setup..
    Önceden kurduğum setup tekrardan neden çalışmaz ki rar'ları klasöre çıkarttım setup yine işe yaramadı ve olmuyor..
    Hatta başka bir program buldum virtualclone diye o da olmadı..

Not : Setup dosyasını sanal cd şeklinde görüyor. Sorun sadece kurulum yap dediğimde hiçbirşey yapmaması hata bile vermemesi..

Yardım ederseniz çok memnun olurum tekrardan oyunu indirmekle uğraşmak yoracak beni ayrıca kota sorunum var..

Kuruluma tıkladığımda önceden kuran oyun şimdi hiçbirşey yapmıyor..

İyi forumlar..

• Aynı oyunu win 7 ye kurdum pes 2012 oyunu açtığımda felaket takılıyor driverler ekran kartı güncel hepsi aynı oyunu xpye kurdum sorunsuz takılmadan bu nasıl iş anlamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.