Şimdi Ara

Win 7 32 bit'i 64 bit nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim işletim sistemim windows 7 Professional 32bit . Gta 5 indirdim fakat 64 bit istiyor.
    64 bit'e sorunsuz nasıl geçerim? internette aradım detaylı olarak göremedim buraya yazayım dedim.

Birde eğer ben 64 bit yaparsam D sürücümdeki dosyalara birşey olurmu?
    mesela Gta 5'i D sürücüsüne atsam silinirmi?

Yardım edin n'olur... Artık bende Gta 5 oynamak istiyorum ....

• 32 bitten 64 bite geçmek için tek çare format atıp 64 bit işletim sistemi kurmaktır. PC'nin rami 64 bit işletim sistemi ve oyunun için yeterliyse 64 bit işletim sistemi kurup kullanabilirsin. Ayrıca format sırasında D sürücüsündeki dosyalar silinmez tabi hatalı işlem yapmazsan.
  • Cevabın için teşekkürler

Birde benim windows'um Professional yükleyeceğim sistemde professioanl mı olmak zorunda yoksa başkada olurmu?
  • Elbette başka da olur. Sadece 64 bitlik bir kurulum medyası olması lazım.. 32 bit ile 64 bit işletim sistemleri farklıdır. Birinden diğerine geçiş olmuyor. Formatlayıp temiz kurulum yapmanız lazım. Ama yeni kuracağınız ister ultimate olsun ister, professşonla isterse home premium olsun farketmez. Yanlız şu var. Bilgisayardaki lisansı yeni kuracağım 64 bitte de kullanayım derseniz o olmaz. OEM işletim sistemi lisansları sadece 32 bir ya da 64 bit için oluyor. Yani işletim sistemi versiyonunun aynı olması yeterli değil. Sizin bilgisayarınızda 32 bit pro varsa elbette 64 bit pro ya da başka versiyon kurabilirsiniz ama 32 bitin lisansı bunda geçerli olmaz.
  • Benim bildiğim 4Gb RAM ve altı 32 bit için uygun 4Gb RAM ve üstü 64 bit için uygun. Ama yinede sanırsam kurulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 11 Temmuz 2015; 0:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.