Şimdi Ara

WİN 10 U WİN 7 YE ÇEVİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. bugün başlangıç seviyesi sadece internet bağlantım ve ufak tefek programlarda kullanacağım masaüstünün yanına win 10 sahip laptop aldım. ama ben bundan zerre kadar memnun değilim. bunu win 7 ye çevirmek istiyorum. win 10 un bir üst sürümüne yükselttim dahada kötü oldu tekrar eskiye döndüm kurtarma seçeneklerinden. elimdede win 7 ultimate dvd si var. bunu nasıl yükleyebilirim. nette epey araştırdım ama elle tutulur bir bilgiye ulaşamadım. bununla ilgili daha önce açılan konularda çok farklı şeyler yazıyor.

kısacası komple win 10 u silip elimdeki dvd ile win 7 ye formatlamak.

lenovo ideapad
    sistem

i5 7200 2.7 ghz
    ram 4 gb
    nvıdıa 720m 2 gb

sorunum net belli istediğim sonuç net belli. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• Bizden format nasıl atılır onu mu öğrenmek istiyorsunuz yoksa başka bir şey mi? Bu arada Windows 10 lisansınızı Windows 7'de kullanamazsınız. Ve sürücüleri el ile yüklemeniz gerekir bilmiyorsanız hiç bulaşmayın derim. Ayrıca Windows 10 olarak yüklü geldiyse birçok sürücü eski sistemlerle uyumlu çalışmaz. Bence ağrımayan başınızı ağrıtmayın.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    win 10 u komple silip nasıl format atılır onu öğrenmek istiyorum. yani win 10 a yanlış birşey yapmayayım sona içinden çıkılmaz hal alıyor. sürücüler sorun değil win 7 destekli. elimde 2 tane win 7 ultimate var zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

win 10 u komple silip nasıl format atılır onu öğrenmek istiyorum. yani win 10 a yanlış birşey yapmayayım sona içinden çıkılmaz hal alıyor. sürücüler sorun değil win 7 destekli. elimde 2 tane win 7 ultimate var zaten.

Düz format atacaksınız hocam bir olayı yok ki. Yalnızca format atarken recovery adında bir disk görürseniz silmeyin onu kalsın o.
  • Scalh kullanıcısına yanıt
    win 10 anahtarı kalsa bende komple silsem sonra win10 yükleyebilir miyim istediğimde.
  • quote:

win 10 anahtarı kalsa bende komple silsem sonra win10 yükleyebilir miyim istediğimde.

Anahtar BIOS üzerinde kalıyor diye biliyorum. Format atanlar tekrar Windows 10 dönünce kullanabiliyorlarmış en azından ben öyle biliyorum. Siz yine de araştırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scalh

quote:

Anahtar BIOS üzerinde kalıyor diye biliyorum. Format atanlar tekrar Windows 10 dönünce kullanabiliyorlarmış en azından ben öyle biliyorum. Siz yine de araştırın.

eyw hocam teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.