Şimdi Ara

WİN 10 MAĞAZA TEKRAR YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek yabancı sitelerde bulunan komut ve çözümler gerekse yerli sitelerdeki yolları denememe rağmen mağaza uygulamasını tekrar yüklemeyi bir türlü halledemedim.

Bu adamlar için önemli olan bir uygulamayı tek komut ile kaldırmak kolayken tekrar yüklemek neden bu kadar zahmetli ve hatta şu an benim için çözümsüz!

Mağaza uygulamasını tekrar bilgisayara yükleme olayını çözebilen varsa sevinirim.

• Powershell'i yönetici olarak çalıştır

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"

Bunu yapıştır enterla.Bütün default uygulamalar geri gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir uygulamayı geri yuklemek içinse

Add-AppxPackage -register “C:\Program Files\WindowsApps\<PackageFullName>” –DisableDevelopmentMode

Komutunu kullanıyosun.

Paketlerin isimlerini görmek için de

Get-Appxpackage –Allusers

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xephrial

Powershell'i yönetici olarak çalıştır

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"

Mağaza uygulamasının kendisini geri getirmek istiyorum. Bunların hepsi denendi bir işe yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Mağaza uygulamasının kendisini geri getirmek istiyorum. Bunların hepsi denendi bir işe yaramıyor.

Programın klasörleri ile oynama yapmış olabilir misin? Şöyle söyleyeyim bu tür yöntemler silineni geri getirme değil de, daha çok deaktif edileni geri getirmek için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

quote:

Programın klasörleri ile oynama yapmış olabilir misin? Şöyle söyleyeyim bu tür yöntemler silineni geri getirme değil de, daha çok deaktif edileni geri getirmek için.

Bundan bahsediyorum bende zaten kardeşim. Mağaza uygulaması komple kaldırılmış bir win10. Ben tekrar mağaza uygulamasını yüklemek istiyorum ama anladığım kadarıyla yeniden windows yüklemeden bu çözülmüyor.

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki güncellemeyi bekle. Mağaza uygulaması kurulacaktır otomatik. Tekrar format atmana gerek yok. Ben de komple kaldırmıştım toplu güncelleme sonrası mağazayı geri yükledi.

Veya ben beklemek istemiyorum diyorsan Anniversary update güncellemesini tekrar yüklemen gerek sorununu çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 6 Ocak 2017; 19:10:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Ben de pek kullandığım bir şey olmadığı için kaldırmıştım, Lenovo laptopun ayarlar uygulamasını yüklemek için gerekti bahsettiğin gibi Internette bulabildiğim ne öneri varsa denedim olmadı, genellikle kurulum yaptıktan sonra programlarımı yükleyip harici bir diske yedekleme yaparım oradan geri yükleyip sorunu çözdüm. Eğer daha önce sistem yedeklemesi yaptı isen, onu yükle yoksa dediğin gibi yeniden kurulum yapman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Bir sonraki güncellemeyi bekle. Mağaza uygulaması kurulacaktır otomatik. Tekrar format atmana gerek yok. Ben de komple kaldırmıştım toplu güncelleme sonrası mağazayı geri yükledi.

Veya ben beklemek istemiyorum diyorsan Anniversary update güncellemesini tekrar yüklemen gerek sorununu çözecektir.

Bunu denemedim bakalım.
  • Benim kullandığım win 10 da magaza tamamen kaldırılmış komutlar işe yaramadı acaba yeniden nasıl yüklenebilir..?
  • 06ensar kullanıcısına yanıt

Sorunu halledebildin mi? Aynı çözümü ben de arıyorum.

• Tuykil T kullanıcısına yanıt

bu durum modifiyeli bazı sistemlerde oluyor genellikle sanırım magaza tamamen kaldırılmış bende sorunu bende başka bir windows sürümü kurarak halletmiştim..

• Arkadaşlar, siz de internette aktarılan yöntemle (Powershell) sorununuzu çözemediyseniz, saatlerce uğraştıktan sonra çok hızlı ve pratik bir şekilde Windows Store uygulamasını yükleyen ve düzelten şu programı kullanabilirsiniz.

Programın ismi: Tweaking.com - Windows Repair

Programın ücretsiz versiyonunu yükleyorsunuz ve Repairs (advanced değil) kısmına girip bilgisayarı "safe mod"da başlata (güvenli mod) tıklıyorsunuz. Sİzin yerinize pc'yi güvenli modda başlatıyor program ve siz tekrar programın repairs kısmına girdiğinizde app store ve windows servisler ile ilgili kısımları işaretleyip onarımı başlatıyorsunuz ve işlem bitince yeniden başlatmanızı istiyor program.

Pc başlayınca Windows Store nerede diye hiç aramayın. Sadece Xbox'a girin. Zaten size game servise ve store'u yüklemenizi isteyor. Her ikisinin de Install butonlarına basın ve işte hepsi bu kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.