|
WİN 10 MAĞAZA TEKRAR YÜKLEME

-
-
Powershell'i yönetici olarak çalıştır
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"
Bunu yapıştır enterla.Bütün default uygulamalar geri gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli bir uygulamayı geri yuklemek içinse
Add-AppxPackage -register “C:\Program Files\WindowsApps\<PackageFullName>” –DisableDevelopmentMode
Komutunu kullanıyosun.
Paketlerin isimlerini görmek için de
Get-Appxpackage –Allusers
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Xephrial
Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"
Mağaza uygulamasının kendisini geri getirmek istiyorum. Bunların hepsi denendi bir işe yaramıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
quote:
Mağaza uygulamasının kendisini geri getirmek istiyorum. Bunların hepsi denendi bir işe yaramıyor.
Programın klasörleri ile oynama yapmış olabilir misin? Şöyle söyleyeyim bu tür yöntemler silineni geri getirme değil de, daha çok deaktif edileni geri getirmek için. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Exnuc
quote:
Mağaza uygulamasının kendisini geri getirmek istiyorum. Bunların hepsi denendi bir işe yaramıyor.
Programın klasörleri ile oynama yapmış olabilir misin? Şöyle söyleyeyim bu tür yöntemler silineni geri getirme değil de, daha çok deaktif edileni geri getirmek için.
Bundan bahsediyorum bende zaten kardeşim. Mağaza uygulaması komple kaldırılmış bir win10. Ben tekrar mağaza uygulamasını yüklemek istiyorum ama anladığım kadarıyla yeniden windows yüklemeden bu çözülmüyor.
-
Bir sonraki güncellemeyi bekle. Mağaza uygulaması kurulacaktır otomatik. Tekrar format atmana gerek yok. Ben de komple kaldırmıştım toplu güncelleme sonrası mağazayı geri yükledi.
Veya ben beklemek istemiyorum diyorsan Anniversary update güncellemesini tekrar yüklemen gerek sorununu çözecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 6 Ocak 2017; 19:10:49 > -
Ben de pek kullandığım bir şey olmadığı için kaldırmıştım, Lenovo laptopun ayarlar uygulamasını yüklemek için gerekti bahsettiğin gibi Internette bulabildiğim ne öneri varsa denedim olmadı, genellikle kurulum yaptıktan sonra programlarımı yükleyip harici bir diske yedekleme yaparım oradan geri yükleyip sorunu çözdüm. Eğer daha önce sistem yedeklemesi yaptı isen, onu yükle yoksa dediğin gibi yeniden kurulum yapman gerekecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: WoltreX
Bir sonraki güncellemeyi bekle. Mağaza uygulaması kurulacaktır otomatik. Tekrar format atmana gerek yok. Ben de komple kaldırmıştım toplu güncelleme sonrası mağazayı geri yükledi.
Veya ben beklemek istemiyorum diyorsan Anniversary update güncellemesini tekrar yüklemen gerek sorununu çözecektir.
Bunu denemedim bakalım. -
Benim kullandığım win 10 da magaza tamamen kaldırılmış komutlar işe yaramadı acaba yeniden nasıl yüklenebilir..? -
Sorunu halledebildin mi? Aynı çözümü ben de arıyorum.
-
bu durum modifiyeli bazı sistemlerde oluyor genellikle sanırım magaza tamamen kaldırılmış bende sorunu bende başka bir windows sürümü kurarak halletmiştim..
-
Arkadaşlar, siz de internette aktarılan yöntemle (Powershell) sorununuzu çözemediyseniz, saatlerce uğraştıktan sonra çok hızlı ve pratik bir şekilde Windows Store uygulamasını yükleyen ve düzelten şu programı kullanabilirsiniz.
Programın ismi: Tweaking.com - Windows Repair
Programın ücretsiz versiyonunu yükleyorsunuz ve Repairs (advanced değil) kısmına girip bilgisayarı "safe mod"da başlata (güvenli mod) tıklıyorsunuz. Sİzin yerinize pc'yi güvenli modda başlatıyor program ve siz tekrar programın repairs kısmına girdiğinizde app store ve windows servisler ile ilgili kısımları işaretleyip onarımı başlatıyorsunuz ve işlem bitince yeniden başlatmanızı istiyor program.
Pc başlayınca Windows Store nerede diye hiç aramayın. Sadece Xbox'a girin. Zaten size game servise ve store'u yüklemenizi isteyor. Her ikisinin de Install butonlarına basın ve işte hepsi bu kadar.
Benzer içerikler
- internet güvenlik ayarlarınız bir veya daha fazla dosyanın açılmasını engelledi
- z kitap to pdf
- could not locate efi boot bootx64.efi hatası
- windows bu diske yüklenemez seçilen diskte mbr bölüm tablosu var
- kms pico
- bios nasıl açılır
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 10
- windows 10 indir
- windows 11 arka plan
- bilgisayar açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X