Bildirim
William Fichtner Fan Club (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
Lan köfte gaymış bu adam.
Gay değil yaa. Bunlar Prison Break'i kötüleme çalışmaları. Geçende Michael(Wenthwort Miller) için çıktı gay diye bir konuşma. Konusunda hala lafı ediliyor
Adam 2. karısıyla evli. Hızlı bile çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 26 Ekim 2008; 22:20:23 >_____________________________
-
Maykıl gay olabilir,bulmuş öyle karıyı sadece formalite icabı takılıyo acaip kıl oldum.
_____________________________ -
http://www.funnyordie.com/videos/72427353e4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 26 Ekim 2008; 23:35:09 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: uzunoglan
http://www.funnyordie.com/videos/72427353e4
sadece PRISON BREAK olarak bakmayın, bu adamın oyunculuğu çok sağlam, her rolün hakkını veriyor bana göre
_____________________________ iNSaNLaRı iNaNDıKLaRı ŞeYLeRDeN VaZGeÇiRMEK, BiRŞeYe iNaNDıRMaKTaN DaHa ZoRDuR..ernest renan -
Sezon 2 de kötü bir karakter gibi gözüktüğü için başlarda hoşuma gitmiyordu ama ortalarına doğru çok ısındı içim bu karaktere. Karizma adam PB de favori karakterlerim ve yaşlılığım böyle olsun diyebileceğim bir insan yani. Benide eklersen sevinirim. _____________________________ -
-
Ekle hocam benide yaz bende üye olmak istiyom zenciyi öldürürse tam gözüme gircek o zaman
-
Off of.. Son günlerde bu sahnelerde attığım stres kadar iyi stres attığım bir olayı hatırlamıyorum

Orjinalden alıntı: uzunoglan
Off of.. Son günlerde bu sahnelerde attığım stres kadar iyi stres attığım bir olayı hatırlamıyorum
Yeni bölümde mahone kafa göz bam gün dalacak. Bir baba iki baba güm pat çat
Eğer senaristler bunu mohane'a yaptırmazlarsa yazıklar olsun derim şimdiden söyliyim.
quote:
Kendisinin Maykıldan daha zeki bir karakter olduğuda söylenebilir
Sanırım son bölümde veya ondan öncekinde Mahone kendisini bir mühendisin alt ettiğini itiraf etmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: Zaba
quote:
Kendisinin Maykıldan daha zeki bir karakter olduğuda söylenebilir
Sanırım son bölümde veya ondan öncekinde Mahone kendisini bir mühendisin alt ettiğini itiraf etmiştir.
Bir önceki sayfada yazmıştım.
quote:
Mahone, Lincoln ve Michael'ı yakalamıştı zaten. Yakalayamadı diyenler doğruyu söyleyemiyor(Sizi Michael Fan Club'çılar sizi
)
2. sezonun 12. bölümünün sonu ve 13. bölümünün başını izleyin, göreceksiniz. Mahone yakaladı ancak Birleşik devletler sınır devriyesi Mahone'un elinden aldı
Tamamen şansıyla kurtuldu
maykılı nasıl enseledi çölde işte adam başka bir zeki kardeşim kordinatları mükemmel çözdü :) forever ajan mahone _____________________________ Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35 -
Ekle beni de. PB'de ki en favori adamımdır... _____________________________ When you want something in life, you just gotta reach out and grab it. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı