Şimdi Ara

Will Smith Son Firavun mu Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chris Hauty ve Carl Franklin’in senaryosunu yazdığı The Last Pharaoh filmi için Will Smith’in yapım şirketi Overbrook Entertaiment’le anlaşmaya varıldığı açıklandı

Hauty’nin yaptığı açıklamaya göre "Bu firma ile yapılan anlaşma Will Smith’in yapımda yer alacağı anlamına gelmese de Will Smith’in ilgisini bir hayli çektiğini söyleyebiliriz." dediği belirtildi

ayussualfa sitesine tesekkürler

• will smith isterse tarladaki korkuluğu oynasın yine izlenir
  • Ya bisey sorucam konudan biraz alakasiz ama Will Smith sarkici iken oyuncu mu oldu yoksa oyuncuydu da sonradan mi muzige basladi? merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

Ya bisey sorucam konudan biraz alakasiz ama Will Smith sarkici iken oyuncu mu oldu yoksa oyuncuydu da sonradan mi muzige basladi? merak ettim

Şarkıcılık dönemi daha önce , yani bir sıraya koyacaksak sonra artist oldu.
  • Açık tenliliğin esmerliğe göre statü sembolü olduğu o dönemlerde Will Smith nasıl Firavun olacak merak ettim şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 25 Mart 2008; 22:52:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

Açık tenliliğin esmerliğe göre statü sembolü olduğu o dönemlerde Will Smith nasıl Firavun olacak merak ettim şimdi?

Günes tanrısı tarafından cifte kavrulmus bir firavun olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

Ya bisey sorucam konudan biraz alakasiz ama Will Smith sarkici iken oyuncu mu oldu yoksa oyuncuydu da sonradan mi muzige basladi? merak ettim

Şarkıcılık dönemi daha önce , yani bir sıraya koyacaksak sonra artist oldu.

benim bildğimde önce artistti sonra bi ara rape sardı ama oyunculuk kadar tutmayınca oyunculuğa ağırlık verdi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • will smithi sanki gettin jiggin with it klibinde firavun kıyafeti ile hatırlıyor gibiyim...

pekde iç açıcı deildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 26 Mart 2008; 3:04:10 >
  • Amerikada sanirim 90 larin basinda dizide oynuyor du galiba ilk olrak oyunculuk yapti , sarkicliga sonradan atladi ki her ikisinide iyi yapanlardan
  • 25 Eylül 1968 doğumlu . 2 defa en iyi aktör ödülü almasına karşın çok defa Grammy hip hop dalı müzik ödüllerini aldı.

Will Smith Music
    Rock the House
    Released: March 18, 1987
    Chart positions: #83 US, #24 Top R&B/Hip Hop
    Last RIAA certification: 2x Platinum
    Singles: "Girls Ain't Nothing But Trouble", "Magnificent Jazzy

1987 de piyasaya çıkan Rock the house

oysa ilk filmi

Will Smith Movies
    Saturday Morning Videos Host TV
    The Perfect Date - "ABC Afterschool Specials" Hawker TV
    The Fresh Prince of Bel-Air William "Will" Smith TV (1990-1996)
  • Yakışır Will Smith'e...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Yakışır Will Smith'e...

KatıLıyorum..
    Acayip bi sempatisi var adamın :)
  • Sanki yeni bir Morgan Freeman...
  • will smith bir numaradır..
    hem o olmasa uzaylılardan (mib, independence day),robotlardan (i robot) ve virüslerden ( i am legend) bizi kim koruyacak.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Sanki yeni bir Morgan Freeman...

smith apayrı ama morgan freeman ın erini tutamaz!
  • Şu adam Willenium albümüne kadar çok güzel rap müziği icra ediyordu.Sonra yeniler piyasaya gelince bu adama ne olduysa kendini bıraktı.Sonra sinemalarda yavaş yavaş ismini duymaya başladık.En son bu hale geldi.Herif her rolün altından kalktı şimdiye kadar.Ben oldum olası bu adamın biryerlerde başarılı olacağına inanmıştım ki beni haksız çıkarmadı.Zaten sevdiğim bir isimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Mart 2008; 22:26:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.