Şimdi Ara

Wildfire S xtc clip olmadan root (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım root yapmaya gerek yok en azından htc yazılımı çıkarana kadar şu anda telefonumda pes2011 ve igo 8 dahil olmak üzere 37 tane uygulama var hepsi sd kartta halada telefon belleğinin yarısından fazlası boş.Eğer hafıza sıkıntı yaşıyorsanız özel mesaj atın yardımcı olmaya çalışıyım.
  • root olmaya her zaman ihtiyac var aslında. htc temasını sevmiyorum başka tema daha kibar ince hatlara sahib yüklemek istiyorum ama malesef hem htc sense hem zeum bir arada olunca kasıyor. root olmadan silmenin yolu yok :D yada htc sense yüzünü güncellesin cok sıkıcı cok basit yüz. bazı gerekli programları hafıza kartına taşınmamasıda ayrı bir dert. misalen htc acılış ekranınıda sevmiyorum onuda deigştirmek istiyorum. daha cok şey yapıcamda root yetkisi olsa...
  • htc ye mesaj attım wildfire s için bootloader nasıl yapılır htc dev.copm da yayınlıycakmısınız diye cevap:TELEFONUNUZ BOOTLOADER DESTEKLEMEMEKTEDİR. dedi yani bir xtc cihazı lazım arkadaşlar başka türlü olmaz yada 3 5 ay bekliyim farklı sitelerden yazılım çıkmasını bekliycez
  • arkadaşlar ben açtırdım xtc clip ile anadoluda pendikte var avrupa tarafında okmeydanı ve esenlerde dükkanları var adamlar s-off yapabiliyorlar cihazlarınızı ... benim daha önceki bi denemem yüzünden cihaz ingilizce oldu ve cihaz benim değil işyerimizden bi abinin :))) adam zar zor ingilizceyi çözecek yani türkçe rom bulamadım... rom yükleme işlemi fln yaptığımda ise türkçe dil seçeneği var fakat türkçe olmuyor cihaz nedense :(((( Beni vuracak bi gün ama ne zaman bilmiyorum :)))))

Eğer s-off yaptıracak arkadaş varsa iletişime geçelim s-off işlemi yaptırdıktan sonra bana üzerinde olan türkçe romunu kopyalayıp verebilirmi?
  • Ekran tuşlarında donma problemi yaşıyorum.Bi süre basınca düzeliyor nedeni hakkında bilgisi olan varmı acaba
  • güncel
  • resmi olarak bu telefon için birşey çıkmıycak
    yazılımsal olarakta s-off yapmak mümkün değilse tek çare xtc-clip olucak...
    Burda birkaç kişi ortaklaşa alıp bu işi yapabiliriz aslında,hatta vakit olsa bu işten para bile kazanılır =)
  • arkadaşlar
    10-15 kişi bulursak kişi başı 10-15 liraya xtc clip alabiliriz.

bu fikri destekleyenler varsa ve gereken çoğunluğu oluşturabilisek bir organizasyon yapalım derim

ben saymana başlayayım :D

1- ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz6577

arkadaşlar ben açtırdım xtc clip ile anadoluda pendikte var avrupa tarafında okmeydanı ve esenlerde dükkanları var adamlar s-off yapabiliyorlar cihazlarınızı ... benim daha önceki bi denemem yüzünden cihaz ingilizce oldu ve cihaz benim değil işyerimizden bi abinin :))) adam zar zor ingilizceyi çözecek yani türkçe rom bulamadım... rom yükleme işlemi fln yaptığımda ise türkçe dil seçeneği var fakat türkçe olmuyor cihaz nedense :(((( Beni vuracak bi gün ama ne zaman bilmiyorum :)))))

Eğer s-off yaptıracak arkadaş varsa iletişime geçelim s-off işlemi yaptırdıktan sonra bana üzerinde olan türkçe romunu kopyalayıp verebilirmi?

http://www.4shared.com/file/x4v76XHr/RUU_Marvel_HTC_TUR_1374683_Rad.html

buyur kardeş ..bu s-off ne kadara mal oldu sana acaba öğrenebilirmiyim ???

• istanbul kadiköyde s-off yapan yer varmı ?
  • takipteyim
  • benimde beklediğim bir konu root yapmak s off radio off mudur nedir hepsini yapmak istiyorum:)

birde s off olup olmadığını fastbot ekranında yazar demişsiniz nedir bu fastboot acaba ? nasıl yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

benimde beklediğim bir konu root yapmak s off radio off mudur nedir hepsini yapmak istiyorum:)

birde s off olup olmadığını fastbot ekranında yazar demişsiniz nedir bu fastboot acaba ? nasıl yaparım

Fastboot ekranına girebilmek için;
    Telefonu kapatıp, bataryayı çıkar ve 5 saniye kadar bekle...
    Bataryayı takıp, SES KISMA TUŞUNA BASILI TUTUP TELEFONU AÇ...
    Karşına beyaz bir ekran gelecek... Orada en üst satırda S-on yada s-off olduğu yazar....

Diğer sorularını, root yapmak olaylarını biraz araştır ve öyle başla yoksa telefonu çöpe atarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fate86

quote:

benimde beklediğim bir konu root yapmak s off radio off mudur nedir hepsini yapmak istiyorum:)

Karşına beyaz bir ekran gelecek... Orada en üst satırda S-on yada s-off olduğu yazar....

Diğer sorularını, root yapmak olaylarını biraz araştır ve öyle başla yoksa telefonu çöpe atarsın

teşekkür ederim hocam araştırma içerisindeyim ama bildiğim kadarı ile pc başında root s off radio off gibi şeyler yapılamıyor bu telefona.

başka sitede farklı programlar çıktı tek tıkla root gibi ama ondan da tam sonuç alan olmadı galiba özellikle s off olmuyor galiba .

buradan da bakabilrsiniz belki bi faydası olur.

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?5079-ROOT-Unlock-Root-ile-Neredeyse-T%FCm-Android-Cihazlar%FDn%FD-Rootlay%FDn!

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?5005-ROOT-S-OFF-Super-Tool-ile-HTC-Cihazlar-Nas%FDl-Rootlan%FDr-S-OFF-Yap%FDl%FDr

• quote:

teşekkür ederim hocam araştırma içerisindeyim ama bildiğim kadarı ile pc başında root s off radio off gibi şeyler yapılamıyor bu telefona.

başka sitede farklı programlar çıktı tek tıkla root gibi ama ondan da tam sonuç alan olmadı galiba özellikle s off olmuyor galiba .

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?5079-ROOT-Unlock-Root-ile-Neredeyse-T%FCm-Android-Cihazlar%FDn%FD-Rootlay%FDn!

http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?5005-ROOT-S-OFF-Super-Tool-ile-HTC-Cihazlar-Nas%FDl-Rootlan%FDr-S-OFF-Yap%FDl%FDr

Yabancı forumları takip ediyorum vakit buldukça ama hala pc ile bu işi çözebilen olmadı illaki cihaz istiyor S-off işlemi için...
    Açıkcası yayınlanan program ve yöntemlere güvenmediğim için XTC Clip ile yaptırdım S-off işlemini....

• bu sitelerdeki yorumlarda wildfireda olmadığını yazmışlar ama bende bi deniycem
  • evet denedim malesef s-off olmuyor hata veriyor...
  • quote:

quote:

quote:

rootladığı cihazlarda wildfire s de var ama olmuyor mu

edit:bende denemek istiyorum ama telefonu bozarım diye de korkuyorum.dasha önce hiç girmedim çünkü böyle işlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 5 Ocak 2012; 10:55:23 >

• quote:

quote:

Yabancı forumları takip ediyorum vakit buldukça ama hala pc ile bu işi çözebilen olmadı illaki cihaz istiyor S-off işlemi için...
    Açıkcası yayınlanan program ve yöntemlere güvenmediğim için XTC Clip ile yaptırdım S-off işlemini....

peki s off olmadan telin root lanmasının bi faydası yok mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.