Şimdi Ara

WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wild Hearts | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    Wild Hearts, EA ve Koei Tecmo'nun, daha az tanıdık büyülü bina ve tuzak ayarıyla birlikte, fantastik dövüş ve devasa patron canavarlarının tanıdık bir karışımı olan Monster Hunter'a yanıtıdır.


    WILD HEARTS , feodal Japonya'dan ilham alan, şimdilerde bir zamanlar barışçıl Kemono tarafından harap edilen ve çevrelerini vatandaşların hayatları pahasına değiştiren fantastik bir manzara olan Azuma'da geçiyor. Kemono, bitki aşılı sincaplardan devasa Kingtusk yaban domuzuna kadar çeşitlilik gösterir. Kış kurdu Deathstalker ile korkunç bir savaştan sonra oyuncular, yaşamı sürdüren bir teknolojinin taşıyıcıları haline gelir ve bölgedeki dengeyi yeniden sağlamak zorunda kalırlar.


    WILD HEARTS'ta oyuncular , oyunun tüm platformlardaki ortak çalışma ve çapraz oyun özellikleri sayesinde Azuma'da yalnız bir kurt olarak veya iki arkadaşa kadar sürü avı olarak yolculuk ederler. Oyuncular savaş planlarını genişletebilir ve paket avlarken özel görevlere gidebilir, dünyadaki diğer avcılara katılabilir veya Kemono'yu kendi başlarına alabilirler. Oyunda İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, Almanca ve İspanyolca dillerinde seslendirmeler yer alacak.


    Koei Tecmo Games başkan yardımcısı Yosuke Hayashi bir basın açıklamasında , “ WILD HEARTS , oyunculara güzel olduğu kadar evcilleştirilmemiş canlı bir fantezi dünyasının kapılarını açıyor” dedi . “ WILD HEARTS ile sadece Kemono'nun neden olduğu evrimi, kaynaşmayı ve gerçek tehdidi sergilemek istemedik, aynı zamanda zanaatkarlığın deneyimin merkezinde yer aldığı, bir canavar avında nelerin mümkün olabileceğini yeniden tanımlayan bir oyun yaratmak istedik . oyun. Karakuri'mizi savaşa uyacak şekilde tasarlamaya büyük özen gösterdik ve oyuncuların bu güçlü mekanizmaları dev canavarlarla savaşmak ve dünyayı dolaşmak için kullanmaları için heyecanlıyız."




    Yayıncı : EA


    Geliştici : Koei Tecmo - Omega Force


    Çıkış Tarihi : 17 Şubat 2023




    Duyuru Fragmanı



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Prepare for an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind Dynasty Warriors, in partnership with Electronic Arts. Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/c/PlayWildHearts Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP
    https://www.youtube.com/watch?v=hxcnwH8TPEg





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Kasım 2022; 17:41:53 >







  • Duyuru Fragmanı uzunluğu 2 Dakika 34 saniye olacakmış.



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU
    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUPlayStation Game Sizetwitter
    “🚨 WILD HEARTS Official Reveal Trailer Coming September 28 , Trailer Length: 2m 34s 🟨 https://t.co/d0GvEBUfK9”
    https://twitter.com/PlaystationSize/status/1574401887159275525
  • Yeni Görsel



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU
  • 2 Yeni Poster



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU
  • WILD HEARTS Official Reveal Trailer



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Prepare for an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind Dynasty Warriors, in partnership with Electronic Arts. Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/c/PlayWildHearts Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP
    https://www.youtube.com/watch?v=hxcnwH8TPEg
  • Wild Hearts Röportajı: Büyülü İnşa, Açık Dünyalar ve Neden Bu Kadar Yakında Çıkıyor?


    Çeviridir :


    Wild Hearts, EA ve Koei Tecmo'nun, daha az tanıdık büyülü bina ve tuzak ayarıyla birlikte, fantastik dövüş ve devasa patron canavarlarının tanıdık bir karışımı olan Monster Hunter'a yanıtıdır.


    17 Şubat'ta çıkacak, hem Omega Force hem de Monster Hunter benzeri oyunların hayranları için biraz sürpriz oldu ve ilk fragmana baktıktan sonra bile hala öğrenecek çok şey var . Neyse ki Koei Tecmo'nun iki yönetmeni Kotaro Hirata ve Takuto Edagawa ile özel bir röportaj yaptık.


    Dynasty Warriors geliştiricisinin neden yeni bir canavar avı oyunu (tekrar) yaptığını, açık bir dünya olup olmadığını, bu yapı sisteminin Fortnite'a benzemesi amaçlanıyorsa ve çok daha fazlasını sorduk.


    IGN: Omega Force en çok Musou/Warriors oyunlarıyla tanınır, ancak bu, bu yaklaşımdan büyük bir ayrılma gibi görünüyor. Wild Hearts için bir fikrin kıvılcımı neydi?


    Kotaro Hirata: Bu proje, dünya çapındaki yeni nesil oyuncuların eğlenebileceği Japon tarzı bir av oyunu yaratma girişimi olarak başladı. Av oyunları, özellikle Toukiden serisi geliştirme deneyimimiz tarafından bilgilendirildi .


    Yeni nesil için Japon tarzı bir av oyunu yaratma amacımız baştan sona tutarlıydı, ancak bu temel fikri gerçeğe dönüştürmek bir gecede olan bir şey değildi. Karşılaştığımız zorluklardan biri, dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından kabul edilecek evrensel çekiciliğe sahip benzersiz bir şey yaratmaktı. Bunu başarmak için çok uzun bir süre boyunca birkaç prototip ve deneme yanılma sürecinden geçtik.


    Projenin özünü oluşturan fikirler, doğa ve hayvanların bir karışımı olan Kemono; ve bu oyunun avcılık unsurlarına uyması için özel olarak eklenen bir zanaat unsuru olan Karakuri. Bu temel fikirlerden doğan Wild Hearts'ın yeni ve yenilikçi bir deneyim sunan bir av oyunu olduğuna inanıyoruz.


    IGN: Bahsettiğiniz gibi, bu, Toukiden serisindeki önceki çalışmanızla benzerlik gösteriyor. Bu, neden bir Toukiden devamı yerine yeni bir IP olması gerektiğini hissetti?


    Takuto Edagawa: Wild Hearts'ın Toukiden serisinden daha küresel bir izleyici kitlesine hitap etmesini istedik. Kesinlikle Japon tarzı bir av oyunu olan Wild Hearts'ın Toukiden ile bazı ortak noktaları var. Ancak, Wild Hearts'ın avladığınız şey, savaş sistemi, dünya düzeni ve görsel sunum gibi orijinal yönleri Toukiden'den farklıdır.


    "Karakuri, Fortnite'de devasa yapıların oluşturulmasına izin veren zanaatkarlık yönünden farklıdır."



    IGN: Fragmanda gösterdiğimiz bina sistemini açıklayabilir misiniz? Sadece av araçları mı yaratıyorsunuz yoksa Fortnite'taki gibi yapılar inşa edebilir misiniz?


    KH: Oyuncular, güçlü canavarları alt etmek için son derece esnek ve yaratıcı avlanma alanlarının yaratılmasına izin veren eski bir teknoloji olan Karakuri adlı bir zanaat türünü kullanarak avlanırlar. Karakuri, savaş sırasında anında inşa edilebilen türlerden, yeni Karakuri oluşturmak için birleştirilebilen türlere ve ayrıca birçok farklı malzeme kullanılarak avlanma alanları inşa etmek için kullanılan türlere kadar değişebilir.


    Karakuri, bu oyunda avcılık, savaş ve keşif özgürlüğünü ve olanaklarını genişletiyor, bu nedenle Fortnite'deki işçiliğin yönünden farklıdır, bu da devasa yapıların oluşturulmasına izin verir.


    IGN: Fragmandan daha az net olan bir şey savaş sistemi. Bu, Musou oyunlarının daha gevşek, daha serbest akan savaşına mı sahip olacak yoksa bu, Monster Hunter'ın ağırlığına ve gerekli hassasiyetine daha mı yakın?


    KH: Wild Hearts, çeşitli son derece esnek eylemleri Kemono'ya karşı derin savaşla birleştiren bir savaş sistemine sahiptir.


    Oyuncular, günümüzün aksiyon oyunlarında gerekli olan atılma, zıplama, boğuşma, kayma ve diğer eylemleri gerçekleştirebilmelerinin yanı sıra, Karakuri sisteminden tam olarak yararlanarak eylemlerinin performansını daha da geliştirebilirler. Öte yandan doğa ve hayvanların bir karışımı olan Kemono, gerçek hayvanların yapamadığı çok çeşitli saldırılarla oyuncuları avlayabiliyor.


    Wild Hearts'ta oyuncular, daha önce gördüğümüz Warriors serisinden veya av oyunlarından farklı yeni bir savaş türü yaşayacaklar.


    IGN: Bu bir açık dünya oyunu mu yoksa dünya bölgelere mi ayrılmış?


    TE: Wild Hearts, oyuncunun tekrar tekrar avlandığı bir av oyununda önemli avantajlara sahip olduğuna inandığımız bölge tabanlı bir sistem kullanıyor. Ayrılan her bölge geniş bir alandır ve oyuncular Karakuri'yi kullanarak bir bölgedeki hemen hemen her noktaya ulaşabilir, bu nedenle dünyayı aktif olarak keşfettiğiniz bir açık dünya oyunu gibi zevk almanız mümkün.


    IGN: Neden maksimum olarak 3 oyunculu kooperatifi seçtiniz?


    TE: Başlangıçta, işbirlikçi oyun için dört oyuncu almayı düşündük. Ancak geliştirme sırasında, Karakuri'nin gücünden dolayı, üç oyunculu dövüşün, bir gerilim duygusu ve işbirlikçi mücadeleyi sürdürmek için en iyi dengeyi sağladığını fark ettik. Üç oyuncuyu bir araya getirmenin daha kolay olduğunu da göz önünde bulundurduk.


    IGN: Bu Omega Force'un son nesil konsollarda yapılması imkansız görünen ilk oyunu mu? Gelecekteki projelere dahil edeceğiniz yeni nesil oyunlar yaratma konusunda size ne öğretti?


    KH: Feodal Japonya'dan ilham alan fantastik ve eşsiz dünya görüşünün Wild Hearts'ın kilit yönlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Dünyayı daha çekici hale getirmek için mevcut platformların performansını en üst düzeye çıkarmanın gerekli olduğunu hissettik.


    Özellikle, oyuna daha yüksek çözünürlüklü alanlar, Kemono ve nesneler yerleştirerek daha doğru dolaylı ışık ve artan yoğunluk dahil ederek atmosferi iyileştirdik.


    Wild Hearts ile yeni teknolojiyi kullanmanın zorluğunu benimsedik. Oyuncuların, yarattığımız renkli ve geniş dünyada özgürce hareket etmek için Karakuri'yi kullanacaklarını umuyoruz.


    "Wild Hearts'ta oyuncular, daha önce gördüğümüz Warriors serisinden veya av oyunlarından farklı yeni bir savaş türü yaşayacaklar."


    IGN: Koei Tecmo, stüdyolarının çalışmalarının çoğunu kendi kendine yayınlar. EA neden bu projeye dahil oldu?


    KH: Dünyanın her yerinden oyuncuların keyif alacağı bir av oyunu yaratmak istedik. EA sadece uluslararası yayıncılıkta çok güçlü değil, aynı zamanda zengin deneyimleriyle Wild Hearts'a büyük katkıda bulundular ve oyunumuzun küresel bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlamaya kendilerini gerçekten adadılar.


    IGN: Wild Hearts sadece bu ay duyurulmuştu, ancak Şubat ayında çıktı. Ekip ne zamandır Wild Hearts üzerinde çalışıyor ve neden bu kadar uzun süre gizli tutuldu?


    KH: Düşünme ve planlama aşamalarından saymaya başlarsak, dört yıldır Wild Hearts üzerinde çalışıyoruz. Uzun zamandır oyunculara bu oyundan bahsetmek istiyorduk, ancak duyuru ile çıkış arasındaki süre ne kadar kısa olursa, oyuncuların o kadar az beklemek zorunda kalacağını ve oyunla daha çok ilgileneceklerini düşündük.


    IGN: Bu, daha ana akım batılı bir kitleye hitap etmek için bilinçli bir girişim mi?


    TE: Batı'da daha fazla insanın oyunlarımızı oynamasını istediğimizin bilincindeyiz ve EA'dan Batılı bir bakış açısıyla birçok ayrıntı hakkında çok sayıda geri bildirim aldık, bu da oyunu nerede ayarlamamız gerektiğini bilmemize yardımcı oluyor.


    Ancak, temel tasarım açısından, sadece Batılı bir kitleye odaklanmanın aşırı bilincinde değiliz ve bir Japon geliştirici olarak eğlenceli olduğunu düşündüğümüz bir şey yaratmaya çalışıyoruz. EA aynı fikirde ve yaratıcılığımıza gerçekten saygı duyuyor.


    Kaynak :

    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU
    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUıgn
    Wild Hearts Interview: Magical Building, Open Worlds, and Why It's Out So Soon - IGN
    https://www.ign.com/articles/wild-hearts-ea-monster-hunter-interview-exclusive-open-world-crafting




  • Yeni Ekran Görüntüleri



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU




  • WILD HEARTS | 7 Minutes of Gameplay



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Tune in to watch 7 minutes of extended gameplay in the beautiful world of Azuma. Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJCp1xXpHAjbPMfb_pk2d8g Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP
    https://www.youtube.com/watch?v=dbJPkCD9ZTs
  • Wild Hearts Hands-On Preview



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    We played around 12 hours of Wild Hearts, a new monster hunting game from the studio known for the Dynasty Warriors franchise, Koei Tecmo's Omega Force. This beautiful game is shaping up to be a unique take on the genre. Wild Hearts will be released on next-gen consoles and PC with cross-play on February 17, 2023.
    https://www.youtube.com/watch?v=9XpGlieSeaw


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUGameSpotyoutube
    Wild Hearts' inspirations are obvious, but its unique high-speed crafting system creates a novel way to ground and defeat gigantic beasts. #wildhearts #gamespot #monsterhunter The easy line to draw from Wild Hearts--the upcoming hunting game from publishers EA and Koei Tecmo and developer Omega Force is Capcom's Monster Hunter. Wild Hearts is a game about exploring large open areas, alone or with two other players, to take down gigantic monsters that move around the map as you fight them. And the developers don't entirely shy away from that comparison--but they're aspiring to do something much more than replicate Monster Hunter.
    https://www.youtube.com/watch?v=QbZmW-GAT30



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 10 Ekim 2022; 18:10:16 >
  • WILD HEARTS'ın Ana Hikayesi Yaklaşık 30 Saat Sürecek



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU

    EA ve Omega Force tarafından oyunculara sunulacak olan avcılık aksiyon oyunu WILD HEARTS hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte oyunun çıkış tarihi ve çeşitli oynanış videolarını yayınlandı. Şimdi ise EA Originals yönetici yapımcısı Lewis Harvey, oyunun ana hikaye süresini açıkladı.

    Harvey'a göre WILD HEARTS'ın ana hikayesi yaklaşık 30 saat sürecek. EA Originals etiketiyle yayınlanan ve popüler Warriors serisinin arkasındaki ekip olan Omega Force tarafından geliştirilen WILD HEARTS, bizlere feodal Japonya dönemine götürecek. Bunun yanı sıra destansı bir maceraya sürükleyecek.

    Bu dönemde eski bir teknoloji harikası yer alacak ve karmaşık mekanizmalar karşımıza çıkacak. Karakuri'nin yardımıyla Kemono adlı doğayla aşılanmış dev hayvanlara karşı mücadele edeceğiz.





  • WILD HEARTS için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU

    EA Originals etiketiyle yayınlanan ve popüler Warriors serisinin arkasındaki ekip olan Omega Force tarafından geliştirilen WILD HEARTS, oyuncuları feodal Japonya dönemine götürüyor.

     

    Oyun bizleri büyük bir maceraya götürmeye hazırlanıyor. Bu dönemde eski bir teknoloji harikası yer alıyor ve karmaşık mekanizmalar dikkat çekiyor. Karakuri'nin yardımıyla Kemono adlı doğayla aşılanmış dev hayvanlara karşınıza çıkıyor. 

     

    Fragman videosu

     

    Yayınlanan yeni fragman Monogatari Episode serisinin ilk bölümü. Bu bölümler belirli aralıklar ile oyunculara sunulacak. İlk fragman oyunun Karakuri sistemine ve daha fazlasını bizlere aktarıyor. 



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Harness nature’s energy to power the ancient Karakuri technology in WILD HEARTS™. Both weapons and tools, the Karakuri can be shaped into many forms. With them, you can set traps, react to attackers, and deliver devastating damage to the mighty Kemono. But you can build as well as destroy. Gathering resources, training, and swift travel are just a few of the Karakuri’s many constructive uses. Master ancient tech to hunt down giant beasts. WILD HEARTS is a unique twist on the hunting genre where technology gives you a fighting chance against fearsome beasts infused with the ferocious power of nature itself. Take on these creatures alone or hunt with friends in seamless co-op. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind the DYNASTY WARRIORS franchise and in partnership with EA Originals, WILD HEARTS takes you on an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. The hunt begins February 17, 2023. Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/@PlayWildHearts Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP #PlayWildHearts
    https://www.youtube.com/watch?v=CF1XXhRfSV4


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU


    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU




  • Nioh yapan firma degilmi bu
  • WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU
    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTStwitter
    “You've met Deathstalker. But the winds say a new Kemono will soon arrive. 🍃 Tune in to #TheGameAwards on Dec. 8 at 4:30pm PT and meet your new foe!”
    https://twitter.com/playWildHearts/status/1600505524092559362
  • WILD HEARTS | Game Awards Trailer: The Mighty Kemono



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Kemono are the embodiment of the power of nature. These giant beasts fused with their surroundings over time, modifying their environment to accommodate their needs. Get your first look at some of the most brutal, beautiful, and awe-inspiring Kemono in action: the Deathstalker, Amaterasu, and Golden Tempest. See how they will use the power of nature itself against you and your fellow hunters, and begin to understand how you might defeat them. Master ancient tech to hunt down giant beasts. WILD HEARTS is a unique twist on the hunting genre where technology gives you a fighting chance against fearsome beasts infused with the ferocious power of nature itself. Take on these creatures alone or hunt with friends in seamless co-op. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind the DYNASTY WARRIORS franchise and in partnership with EA Originals, WILD HEARTS takes you on an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. The hunt begins February 17, 2023. Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/@PlayWildHearts Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP
    https://www.youtube.com/watch?v=UmKWvFFmr6w
  • WILD HEARTS | Gameplay: Golden Tempest



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Kemono are the embodiment of the power of nature. One such beast is the Aragane, or Golden Tempest. Harnessing the unrelenting power of the wind, this lightning-fast Kemono is not to be taken lightly. Watch new WILD HEARTS™ gameplay footage captured on the PS5 and get an in-depth look at how it will use the power of nature against you and your fellow hunters, as well as possible attacks and weapons you might use to defeat it. Master ancient tech to hunt down giant beasts. WILD HEARTS is a unique twist on the hunting genre where technology gives you a fighting chance against fearsome beasts infused with the ferocious power of nature itself. Take on these creatures alone or hunt with friends in seamless co-op. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind the DYNASTY WARRIORS franchise and in partnership with EA Originals, WILD HEARTS takes you on an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. The hunt begins February 17, 2023. Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/@PlayWildHearts Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP
    https://www.youtube.com/watch?v=_OvvUYWhwdQ
  • EA: Wild Hearts Oyununda Herhangi Ücretli İçerik Yer Almayacak



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU

    Bir süredir geliştirilen avcılık temalı aksiyon oyunu Wild Hearts için çeşitli açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Yayıncı Electronic Arts ve Koei Tecmo ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan bu yapımda belirtilene göre herhangi bir ücretli içerik yer almayacak. Hem çıkışında hem de çıkış sonrası herhangi ücretli bir içeriğe sahip olmayacak Wild Hearts, 17 Şubat 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak.

     

    Yakında çıkış yapacak Wild Hearts için sunulacak içerikler tamamen ücretsiz olacak. EA Originals etiketiyle yayınlanan ve popüler Warriors serisinin arkasındaki ekip olan Omega Force tarafından geliştirilen WILD HEARTS, oyuncuları feodal Japonya dönemine götürecek.

     

    Wild Hearts, farklı mevsimlerin ve temaların yer aldığı dört geniş bölgenin yanı sıra merkez şehir olarak nitelendirilen Minato kısmını bizlere sunacak. Azuma adlı bir dünyada bulunacağımız bu oyunu PS5 ve Xbox Seriess X konsollarında performans modunda 1080p 60 fps, kalite modunda ise 4k 30 fps deneyimleyebileceğiz.





  • WILD HEARTS CG Trailer | Tame a World Gone Wild



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUWILD HEARTSyoutube
    Kemono are giant beasts that have fused with their environment, as beautiful and as deadly as nature itself. For as long as the village of Minato has existed, our people have lived in fear of them: In dense forests they are ferocious as wildfire, and on the grasslands they are unstoppable as an incoming tide. Only through mastery of a mysterious ancient technology are we able to fight back. WILD HEARTS is a unique twist on the hunting genre where ancient technology gives you a fighting chance against fearsome beasts infused with the ferocious power of nature itself. Take on these creatures alone or hunt with friends in seamless co-op. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind the DYNASTY WARRIORS franchise and in partnership with EA Originals, WILD HEARTS takes you on an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. Game Soundtrack remixed by producer Chaki Zulu Follow us on YouTube: https://www.youtube.com/@PlayWildHearts Instagram: https://instagram.com/playwildhearts Twitter: https://twitter.com/playWildHearts Twitter (Japan): https://twitter.com/WildHeartsJP
    https://www.youtube.com/watch?v=49S75Lh51YM
  • Wild Hearts - Welcome to Minato | PS5 Games



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/wild-hearts/ The hunt begins February 17, 2023 Enter the village of Minato to meet the allies who will aid you in your hunt and help you protect the people of Azuma in WILD HEARTS™. Meet Natsume, Ujishige and more, from blacksmith to scientist, each one will be crucial to your survival against the fierce Kemono. The villagers, together with your fellow hunters and the ancient technology known as Karakuri, will help you emerge victorious against even the most powerful of beasts. Master ancient tech to hunt down giant beasts. WILD HEARTS is a unique twist on the hunting genre where technology gives you a fighting chance against fearsome beasts infused with the ferocious power of nature itself. Take on these creatures alone or hunt with friends in seamless co-op. Developed by Omega Force, the Japanese studio behind the DYNASTY WARRIORS franchise and in partnership with EA Originals, WILD HEARTS takes you on an epic adventure set in a fantasy world inspired by feudal Japan. *CONDITIONS AND RESTRICTIONS APPLY. ©KOEI TECMO GAMES CO., LTD. All rights reserved.
    https://www.youtube.com/watch?v=k-J8NA6vO8k
  • The First 24 Minutes of Wild Hearts



    WILD HEARTS | PS5 | ANA KONUIGNyoutube
    Check out the first 24 minutes of the EA Originals title, Wild Hearts. Made by Omega Force, this japan-set fantasy game has you hunting gigantic beasts named Kemono in order to make the land of Azuma a safer place. You'll see tutorial footage, cutscenes, the character creator, and the first Kemono fight in this video. Timestamps: 00:00 - Intro 06:05 - Talking to Mujina 11:41 - Character Creator 19:28 - Combat 21:30 - First Kemono Fight
    https://www.youtube.com/watch?v=mgihqO3rQcc
  • EA Play ile oynanabiliyor sanırım deneyen var mı? WILD HEARTS | PS5 | ANA KONU 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.