Şimdi Ara

Wiimote ile Dokunmatik Ekran Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wiimote kızılötesi alıcılara sahip. Wiimote'u bluetooth ile bilgisayara bağladım. Ve Wiimote'un gördüğü kızılötesi ışıkların fareyi yönetmesini sağlayan bir uygulama kurdum. (http://www.youtube.com/watch?v=-nSEcQzler8)
    Uygulamayı kumandanın ucundaki led ile rahatça kullandım. Gayet güzel. Ama ben parmağımla çalışsın istiyorum

Ekrana güçlü bir IR Led yansıtmak isteiyorum. Böylece ekrana doğrulttuğum kızılötesi ışınlar parmağıma çerpacak ve wiimote parmağımı görmüş olacak. Bir iki tane kumanda ile olmuyor maalesef elimden geri yansıması için yeretli gelmiyor. Ama parmağıma ayna parçası yapıştırırsam oluyor.

IR Ledler alıp ekranın boyunca sıralıyacağım. Böylece istediğim olacak.
    Ledden parmağıma parmağımdan da Wiimote'a yansıyacak güçte IR LED nasıl yapacağım? Kaç tane, ne türde almalıyım?

Ne yapmak istediğimi anlayamadıysanız resimlerle de anlatmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlucan96 -- 30 Aralık 2012; 18:04:34 >

• İyi günler mutlucan hocam ben wiimote ile dokumatik tahtayı 3 yıl önce kurmuştum. fakat sistem sadece kalemle kullanmaya müsait o zamanlar parmağımın ucuna terzi yüzükleri gibi bir aparat yapıp bullanılabilegini düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.