Şimdi Ara

wifisi zayıf gelen sinyali yükseltebilecek program veya donanım takılabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karşı binadaki amcamın internetin kullanmak istiyorum .fakat wifi sinyali orta geliyor ve internet sureklikesiliyor.bu sinyali iyi seviyeye cikartabilecek program veya donanım varmidir.yeni bir laptop alacaksak wifi çekim güçü iyi laptopmodelleri varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Karşı binadaki amcamın internetin kullanmak istiyorum .fakat wifi sinyali orta geliyor ve internet sureklikesiliyor.bu sinyali iyi seviyeye cikartabilecek program veya donanım varmidir.yeni bir laptop alacaksak wifi çekim güçü iyi laptopmodelleri varmidir

http://www.wifi-turk.com/forum/topic/6863-tp-link-tl-wr740n-wds-ayarlari-repeating-uni-repeating-client-kablosuz-alip-hem-kablosuz-hemde-kablolu-verme/
    Cihazı alıp iyi çeken yere koyman yeterli...

• Daha kolay bir yolu yokmudur
  • Böyle bir profram olacağını sanmıyorum ve eğer programlama ile yapmaya çalışırsanız büyük ihtimalle wifi alıconızı oc yapmak gibi bir duruma getirecek ve zarar verme riski oluşturacaktır. Size usb ile bağlanan wifi alıcı ları var çok pahalı malzemeler değiller bende bir ara dark ın bir ürününü kullanmıştım performansından memnundum fakat balkondan düşürdüğüm için şuanda modelni size söyleyemeyecrğim

• Dark 300Mbit 802.11n WiFi Kablosuz Kapsama Alanı Arttırıcı - Adaptörsüz Tasarım

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-300mbit-80211n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300/productDetails.aspx?productId=bd300725&categoryId=60004516

linkteki ürün işime yararmı.sadece wifi şifresini girince sinyal seviyesi artar diyor...

bu aleti modemın oldugu yere mı koymak lazım. yoksa benim eve koysam uzaktaki wifi ağının zayıf sinyalini arttırırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 19 Temmuz 2014; 2:00:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vardar052

Dark 300Mbit 802.11n WiFi Kablosuz Kapsama Alanı Arttırıcı - Adaptörsüz Tasarım

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-300mbit-80211n-wifi-kablosuz-kapsama-alani-arttirici-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300/productDetails.aspx?productId=bd300725&categoryId=60004516

linkteki ürün işime yararmı.sadece wifi şifresini girince sinyal seviyesi artar diyor...

bu aleti modemın oldugu yere mı koymak lazım. yoksa benim eve koysam uzaktaki wifi ağının zayıf sinyalini arttırırmı

Yarar fakat antenler harici ise
    Mesela 2x2 dbi ise sen bunu 5'liklerle degistirip 5x2 dbi yapabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.