Şimdi Ara

HDMİ bağlantısı için alternatif çözümü olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ipad air için hdmi adaptör arıyorum, apple store'da 129 TL bir fiyata sahip biliyorum ama bir karış kabloya bu parayı vermek istemiyorum.

Aktarım için alternatifleri de az çok araştırdım, apple tv ya da pc üzerinden reflect server v.s Ancak bana lazım olan hdmi adaptör, çinli kardeşlerin bildiğin sitelerini dünden beri sayfa sayfa gezdim ancak hdmi adaptörü bulamadım. Kart okuyucu, micro usb üzerinden şarj adaptörü v.s var, ama nasıl olurda bu adaptörü icat etmemişler hayret ettim doğrusu :)

İki sorum olacak, birincisi bu adaptörü duyan bulan alan var mıdır aranızda ?

Diğer sorum micro usb şarj adaptörünü önce air'e taksak, bu adaptöre micro usb'ler için çıkarılmış olan hdmi adaptörü taksak tv'ye görün aktarımı yapabilir miyiz ?

Önce bunu

HDMİ  bağlantısı için alternatif çözümü olan ?

Sonra da bunu;

HDMİ  bağlantısı için alternatif çözümü olan ?

İki ürünü de zaten almaya alacağım sadece daha önce deneyen oldu mu böyle bir şeyi onu merak ediyorum ?

• Bu kadar harcama yapıp bir kablo bir adaptör alacağına al bir TVstick keyfini sür.
  • Tv stick ? Android olanları mı bahsediyorsun ? Amaç tv'yi akılla yapmak değil, evde ki bizimkilerin kulladığı tableti yeri geldiğinde tv ye bağlayıp tablette ki görseli ya da bir video'yu tv üzerinden seyretmek.

Ayrıca bu zımbırtılar öyle pahalı bir şey değil ki, micro usb soketi yaklaşık 1,5 dolar , hdmi adaptör de 5 dolar bir şey, dediğim gibi zaten alacağım bu zımbırtılardan evde ki androidler için, ben ipad'e uygun ve pratik çözüm arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 12 Eylül 2014; 18:39:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qx5

Tv stick ? Android olanları mı bahsediyorsun ? Amaç tv'yi akılla yapmak değil, evde ki bizimkilerin kulladığı tableti yeri geldiğinde tv ye bağlayıp tablette ki görseli ya da bir video'yu tv üzerinden seyretmek.

Ayrıca bu zımbırtılar öyle pahalı bir şey değil ki, micro usb soketi yaklaşık 1,5 dolar , hdmi adaptör de 5 dolar bir şey, dediğim gibi zaten alacağım bu zımbırtılardan evde ki androidler için, ben ipad'e uygun ve pratik çözüm arıyorum.

http://store.apple.com/tr/product/MD820ZM/A/lightning-micro-usb-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=590345528e8fd7be616b265609b5d4306f0cb3cefdc134e7674af00e1d5acd19a88a72ccb7cb08bde5c7d36ac9d6c2dc662ea25c4a1ded917c9adceabd1faed9f118c4b4c076e66d72ecdae8868c795d49287146a74d112ee556707f64f2a325fd8790489b3c8cce5daa63e49f829a87

link yanlışsa düzeltin hocam adaptör 50 tl eğer amaç youtube gibi internet üzerinden video izlemek ise bu işi hakkıyla yapan android tvstickler var.Albümünüze felan bakcaksanız gene usb ile fotoğrafları içine atarsınız gül gibi kullanırsınız.

Tabi size bağlı bu durum iPad ile bağlamayı gerekiyorsa o zaman bir şey diyemeyeceğim çünkü aynı sizin gibi bende heves ettim ama 129tl yi görünce vaz geçip tv stick aldım daha iyi oldu hem iPad'in pili yormuyorum hemde kolay kulanım sağlıyor.(Malum iOS kapalı kutu gibi bir film atacaksınız bir saat iTunes ile uğraşıyorsunuz.)

Tabi siz yaklaşık 55 tl ye yapabilirsiniz gibi gözüküyor.Yinede şarj olayını da göz önünde bulundurun 129 tl lik adaptörde şarj girişde bulunuyor işkence etmeyin cihaza :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AntHC

quote:

Tv stick ? Android olanları mı bahsediyorsun ? Amaç tv'yi akılla yapmak değil, evde ki bizimkilerin kulladığı tableti yeri geldiğinde tv ye bağlayıp tablette ki görseli ya da bir video'yu tv üzerinden seyretmek.

http://store.apple.com/tr/product/MD820ZM/A/lightning-micro-usb-adapt%C3%B6r%C3%BC?fnode=590345528e8fd7be616b265609b5d4306f0cb3cefdc134e7674af00e1d5acd19a88a72ccb7cb08bde5c7d36ac9d6c2dc662ea25c4a1ded917c9adceabd1faed9f118c4b4c076e66d72ecdae8868c795d49287146a74d112ee556707f64f2a325fd8790489b3c8cce5daa63e49f829a87

link yanlışsa düzeltin hocam adaptör 50 tl eğer amaç youtube gibi internet üzerinden video izlemek ise bu işi hakkıyla yapan android tvstickler var.Albümünüze felan bakcaksanız gene usb ile fotoğrafları içine atarsınız gül gibi kullanırsınız.

Tabi size bağlı bu durum iPad ile bağlamayı gerekiyorsa o zaman bir şey diyemeyeceğim çünkü aynı sizin gibi bende heves ettim ama 129tl yi görünce vaz geçip tv stick aldım daha iyi oldu hem iPad'in pili yormuyorum hemde kolay kulanım sağlıyor.(Malum iOS kapalı kutu gibi bir film atacaksınız bir saat iTunes ile uğraşıyorsunuz.)

Tabi siz yaklaşık 55 tl ye yapabilirsiniz gibi gözüküyor.Yinede şarj olayını da göz önünde bulundurun 129 tl lik adaptörde şarj girişde bulunuyor işkence etmeyin cihaza :D

Öneri için teşekkür ederim ama dediğim gibi benim amacım evin ortak kullandığı ve bir misafir geldiğin falan bir şeyi göstermek amaçlı (web site, yada tablette ki aile fotoğrafları v.s) ipadi hemen tv'ye bağlamak.

Alacağım ürünler pahalı değil, 3 lira birisi micro usb soket 10 lira hdmi adaptör.

http://www.focalprice.com/IP3084W/Mini_Adapter_for_Apple_to_Micro_USB_White.html

http://www.focalprice.com/CA0044B/MHL_Micro_USB_to_HDMI_Adapter_Cable_Black.html

Benim merak ettiğim daha önce bu kombinasyonu yapıp görüntü alan oldumu :)

Tv için ise stick değil Tronsmart vega s82 h ya da Minix neo 8 düşünüyorum, bunun araştırmasını daha önce yaptım ben. Stickler pek verimli olmuyor wifi sinyal ve işlemci gücü açısından.

• Merhaba arkadaşlar, bu gün çinden sipariş ettiğim samsung mhl hdmi adaptör, micro usb to lightlink soket geldi. Bunların yanında 2 metre de yan sanayi lightlink kablo almıştım. Maalesef apple kurnazı, sahte lightlink kabloları engellediği için ne şarj kablosu çalıştı ne de bu soket. Dolayısı ile ilk deneme de çalıştıramadım aklımda ki bu olayı. Şimdi ise fake kablonun nasıl çalışabileceğini araştıracağım ya da hem ucuz hemde ios 8 ile şarj eden yeni bir çinli kablo ve soket arayışına gireceğim. Gelişmelerden yine haberdar ederim. Ha bu arada ucuz hdmi kablo bulursanız sizlerde paylaşın bizimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 7 Kasım 2014; 0:16:35 >
  • iPad Air'e dünya para verip, imitasyon 3 kuruşluk kablolarla hem cihazı riske atıp, hem de maceraya girmek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Lütfen orijinal ürünlerden şaşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat081

iPad Air'e dünya para verip, imitasyon 3 kuruşluk kablolarla hem cihazı riske atıp, hem de maceraya girmek ne kadar mantıklı bilemiyorum. Lütfen orijinal ürünlerden şaşmayın.

İpad'e dünya para vermem, taş çatlasın 15 - 20 lira edecek kablo için, bile bile kazık yiyeceğim anlamına gelmez. Sadece bir kabloydu hatta küçük bir soket yani diğer ürün , şarj cihazı bile orijinal ama buna rağmen terbiyesizlik yapıyor apple, sırf kendi ve anlaşmalı tedarikçileri kazansın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 7 Kasım 2014; 0:17:15 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, bu gün çinden sipariş ettiğim samsung mhl hdmi adaptör, micro usb to lightlink soket geldi. Bunların yanında 2 metre de yan sanayi lightlink kablo almıştım. Maalesef apple kurnazı, sahte lightlink kabloları engellediği için ne şarj kablosu çalıştı ne de bu soket. Dolayısı ile ilk deneme de çalıştıramadım aklımda ki bu olayı. Şimdi ise fake kablonun nasıl çalışabileceğini araştıracağım ya da hem ucuz hemde ios 8 ile şarj eden yeni bir çinli kablo ve soket arayışına gireceğim. Gelişmelerden yine haberdar ederim. Ha bu arada ucuz hdmi kablo bulursanız sizlerde paylaşın bizimle.

Lightning to micro usb adaptörü Apple Online Store'dan veya mağazalardan alın, 14 gün koşulsuz iade var.
    İşinize yaramıyorsa iade edersiniz, iş görüyorsa kalır.
    Başka çözümü olduğunu zannetmiyorum, en azından denemişsiniz.
    Ayrıca kabloya da aparata da yorum yapın lütfen, iOS x.x'te çalışmadı diye, mümkünse ingilizce olarak, çin sitelerinde yorumlar tüketici için faydalı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Merhaba arkadaşlar, bu gün çinden sipariş ettiğim samsung mhl hdmi adaptör, micro usb to lightlink soket geldi. Bunların yanında 2 metre de yan sanayi lightlink kablo almıştım. Maalesef apple kurnazı, sahte lightlink kabloları engellediği için ne şarj kablosu çalıştı ne de bu soket. Dolayısı ile ilk deneme de çalıştıramadım aklımda ki bu olayı. Şimdi ise fake kablonun nasıl çalışabileceğini araştıracağım ya da hem ucuz hemde ios 8 ile şarj eden yeni bir çinli kablo ve soket arayışına gireceğim. Gelişmelerden yine haberdar ederim. Ha bu arada ucuz hdmi kablo bulursanız sizlerde paylaşın bizimle.

Lightning to micro usb adaptörü Apple Online Store'dan veya mağazalardan alın, 14 gün koşulsuz iade var.
    İşinize yaramıyorsa iade edersiniz, iş görüyorsa kalır.
    Başka çözümü olduğunu zannetmiyorum, en azından denemişsiniz.
    Ayrıca kabloya da aparata da yorum yapın lütfen, iOS x.x'te çalışmadı diye, mümkünse ingilizce olarak, çin sitelerinde yorumlar tüketici için faydalı oluyor.

Buyincoins'ten almıştım her iki ürünüde. Tabi ki yorumlar kısımında belirteceğim, aldığım zaman bu olay bu kadar orta değildi, bende ürün sayfasında ki son yoruma bakarak aldım ki o yorumda eylül 22 de atılmış, yani tam bu geçiş muhabbeti olduğu dönem. Bu yorumdan sonrada başka yorum gelmemiş.

Bir tane de araba için multi cable almıştım ancak onun da lightning ucu da yalan oldu. :)

• apple cihazlarında mhl var mı :)
    orjinali al gitsin.
    apple tv al yada
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bu tarz şeyleri denemeyi severim, evde android cihazlarda olduğu için mhl almaya alacaktım, aklıma böyle bir fikir gelince ipad airde de denemek istedim , normalde çakma hdmi adapter bulmaktı niyetim bir karış adapter 120 TL olunca store da , çinli kardeşlerimiz bu işe el atmıştir demiştim o zamanlar ancak tek bulabildiğim card reader olmuştu. Neyse bakalım, en kötü ihtimal orijinalini alacağız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qx5 -- 7 Kasım 2014; 1:08:43 >
  • 90 e vereyim sana orjinal lightning to hdmi ı :)
    faturalı 2 sefer denemek için kullanıldı sadece

bu arada sadece ligtning ve hdmi yetmiyor bir de şarj edilebilecek uç gerekli çünkü şarj çok hızlı bitiyor...

ürün bu pupadan alındı..

http://store.apple.com/tr/product/MD826ZM/A/lightning-dijital-av-adapt%C3%B6r%C3%BC
  • İşin çok zor kardeşim kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.