Şimdi Ara

Wifi'ye Sürekli Birileri Bağlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü çözemedim. Sürekli birisi internete bağlanıyor modemden bakıyorum 2 çubuk bağlanıyor yani eve çokta uzakta değil. Nasıl engellerim acaba? En yüksek güvenlikte uzunca bir şifre koyuyorum yine aynı. MAC adresi elimde bu arada.

• Modem arayüzününden engelleyebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknolojidnyasi

Modem arayüzününden engelleyebilirsin.
    Böyle mi hocam?

Wifi'ye Sürekli Birileri Bağlanıyor
  • Evet bu şekilde engelleyebilirsiniz. Kara listeye o MAC adresini ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

Evet bu şekilde engelleyebilirsiniz. Kara listeye o MAC adresini ekleyin.
    Ekledim daha hiç bağlandığını görmedim o MAC adresinin. Kaç kere şifre değiştirdim hala nasıl giriyor nasıl buluyor şifreyi anlamıyorum. Benim bildiğim telefonda falan böyle programlar yok diye biliyorum.
  • Modemin arayüzüne girişte kullandığınız kullanıcı adı şifreyi değiştirmiş miydiniz? Oradan arayüze girip ayarlıyor olabilir mi?
  • CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    Wifiden baglaniyorsa eger wifi sifresini degistirdiginde arkadas , baglanan kisi tekrar modeme baglanamayacagindan arayuze erisemez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığınız şifreleme türü nedir? Bir de WPS aktifse, kapatmanızı öneririm. WPS oldukça kolay kırılıyor.
  • @CRaFTY_35

Hocam 1 hafta kadar önce değiştirmiştim evet eski olanı rahat bulurlar diye sadece modem üretici ismi ve şifresi vardı.

@WhiteWalker007

Bilmiyorum hocam bu kaçıncı oldu sayamadım artık. Nasıl beleşçilerse bilmiyorum daha önce de çok yaşadım bu durumu ama sadece bu MAC adresi değildi değişik MAC adreslerinden de bağlanan oluyordu.

@0ldskool

SS atayım hocam en iyisi. Wifi'ye Sürekli Birileri Bağlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

@CRaFTY_35

Hocam 1 hafta kadar önce değiştirmiştim evet eski olanı rahat bulurlar diye sadece modem üretici ismi ve şifresi vardı.

@WhiteWalker007

Bilmiyorum hocam bu kaçıncı oldu sayamadım artık. Nasıl beleşçilerse bilmiyorum daha önce de çok yaşadım bu durumu ama sadece bu MAC adresi değildi değişik MAC adreslerinden de bağlanan oluyordu.

@0ldskool

SS atayım hocam en iyisi.
    Güvenlik yazan yeri sadece WPA2 yapın ve alttan ikinci WPS yazan yerdeki tik işaretini kaldırın. WPS kapalı olsun.

• Bir de TKIP/AES olan yeri sadece AES yapın. Bir daha kimse giremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

Güvenlik yazan yeri sadece WPA2 yapın ve alttan ikinci WPS yazan yerdeki tik işaretini kaldırın. WPS kapalı olsun.

Alıntıları Göster
    Hocam hepsini yaptım ama sadece WPA2 yok WPA2-PSK var.
  • Evet onu seçeceksiniz. Doğrudur.
  • hazir baglaniyorken adamin tum sifrelerini calin gitsin . akli basina gelir belki.
  • Sadece kendi Mac adresine izin ver gerisini engelle. Ters filtre de oluyor olması lazım modemlerde.

• wifi adını gızleyebılıyor olmanız lazım, kendiniz elle wifi adını gırıp aratıyorsunuz telefonunuz buluyor o wifi'ı. o şekilde de yapabilirsiniz. ssid deniyodu galiba emin değilim
  • Ssis gizle yani wifi adını.
    Ayrıca mac filtrelemi etkinleştir. Pc, tablet, telefon vs. gibi cihazların mac adreslerini tanımla.

Böyle yaparsan şifreyi bilseler hatta birine versen bile giremez. Mac adresini modem arayüzünden girip tanımladığı sürece :) bu da ancak senin evinden yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimakkaya

hazir baglaniyorken adamin tum sifrelerini calin gitsin . akli basina gelir belki.
    O nasıl oluyor? Aslında çalmak değil de iyi bir ders vermek isterdim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKayseriLi38

O nasıl oluyor? Aslında çalmak değil de iyi bir ders vermek isterdim doğrusu.

Alıntıları Göster
    biraz hzirlik sart boyle bir is icin. oncelikle suphelenmemesi icin wi-fi cihazinin degismemesi lazim. Bir bilgisayara sanal bir makine uzerinde linux kurup uzerinde caching DNS calistirmalisiniz, ardindan da modeme gelen tum DNS isteklerini buraya yonlendirmelisiniz. bu DNS uzerinde statik tanimlar kullanarak populer sitelerin hizmetlerini kendi kuracaginzi web servera yonlendirebilirsiniz. Bu serverin uzerine her bir hedef site icin login ekranlari tasarlayip sifre;erini girmesini umabilirsiniz. sansliysaniz sphelenmeyip sifrelerini girecektir. login sayfalarinin ne kadar ikna edici olacagi sizin cabaniza bagli, ne kadar cok orjinal siteyi taklit edebilirseniz o kadar basarili olma ihtimali var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.