Şimdi Ara

Wifi Üzerinden iPhone'da VPN Kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
12.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Connectify Hotspot ile wireless yaptıgım laptopum aracılığı ile internete giriyorum telefondan.Fakat iphone hangi vpni indirsem çalışmıyor,wireless varken.Ama durum hücresel veriyi açıp wireless ı kapatınca vpn açılıyor hemen.Şimdi vpn sadece 3g ve edge varken mi aktif oluyor sadece ? Ben evdeki wifi çalışırken VPN i hiçbir şekilde bağlatamıyorum sağ üstte VPN logosu gözükmüyor hiç. daha önce bu sorunla karşılaşan var mı acaba aranızda veya wifi üzerinden vpn olmuyor mu ? Yardımlarınızı bekliyorum..

edit:bilgisaya artık vpn kurdum wireless in ip adresini değiştirdim gene fayda etmedi telefon wireless bağlantısı varken VPN hiçbir şekilde yemiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 31 Mart 2013; 9:18:00 >

• Ben wifi de iken vpn den internete bağlanabiliyorum senin cihazın ayarı yapılmamış herhal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marsabakanadam

Ben wifi de iken vpn den internete bağlanabiliyorum senin cihazın ayarı yapılmamış herhal

benim cihaz bakire gibi birşey yahu el sürülmemiş gibi.Siz hangi vpn i kullanıyorsunuz acaba yazarsanız sevinirim şu olayı çözmem lazım

• Bilen vardir belki diyerek up

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Bilen vardir belki diyerek up

Vpn one click

• quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Bilen vardir belki diyerek up

Vpn one click

Bunu yazmak için girmiştim

• quote:

quote:

Ben wifi de iken vpn den internete bağlanabiliyorum senin cihazın ayarı yapılmamış herhal

benim cihaz bakire gibi birşey yahu el sürülmemiş gibi.Siz hangi vpn i kullanıyorsunuz acaba yazarsanız sevinirim şu olayı çözmem lazım

Vpn one click kullanıyorum.Yalnız 7 gün sonra para ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Uygulamayi kuruyorum daha sonra vpni aktif ettigim zaman vpn logosu cikmiyor siz acaba telefonda veya bilgisayarda ozel bir ayar yapiyor musunuz ? Bendede suan one click var cunku

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulamayi kuruyorum daha sonra vpni aktif ettigim zaman vpn logosu cikmiyor siz acaba telefonda veya bilgisayarda ozel bir ayar yapiyor musunuz ? Bendede suan one click var cunku

Hiç bir özel ayar yapmadım.Zaten gerekli ayarları o program yüklüyor senin yapman gereken tek şey vpn e girip oradaki ülkelerden birini seçip vpn i açmak olacak yani ben böyle yapıyorum oluyor.

• Vpn nedemek bilmeden bugun kurdum onavo diye bir uygulama ile tavsiye ederim baya hizlandirdi yan uygulamasi var ikisini beraber indirin

• Sorun bendeymiş arkadaşlar,connectify hot spot ile laptoptan bağlanıyorum nete telefon ile.Connectify vpni engelliyor sanırım başka yerde wifi modem olan yerde vpn denedim oldu cunku neyse artk vpn işlerini bıraktım zaten,yardımcı olan yardım eden öneri veren herkesin ellerine sağlık
  • dostum hotspot shield kullaniyorum. ustte vpn logosunun cikip cikmasi sorun degil ayarlardan goruyormusun aktif oldugunu? o da olmazsa bi ag ayarlarini sifirla istersen oyle dene
  • Arkadaşlar aynı sorunu ben yaşıyorum. Telefonda hücresel üzerinden vpn kullanabiliyorum fakat wireless üzerinden olmuyor bu. Ama başka bir evdeki wifi ağından bağlanabiliyorum sorun benim wifide falan mı acaba?

Zte marka modem kullanıyorum ttnet'in verdiklerinden, acaba ttnet mi engelledi diye düşünüyorum bir şekilde? Yardım lütfen.
  • engin9103 kullanıcısına yanıt
    Benim iPad de 3G ile vpn e bağlanıyor ama
    evde TTnet wifi ile bağlanamıyor. Evde nasılsa
    laptoptan girdiğim için önemsemiyordum ama
    bu günlerde belli ki her cihaza vpn şart oldu ve
    bir çözüm aramaya başlıyacağım.
  • Vpn sadece 3g de calisir fakat cydiadan vpnonly ile wifi uzerindede kullaniliyor denedim calisiyor.

İnsanelyi reposunda bulabilirsin.

• vpn normalde wifi üzerindende çalışıyor. Aynı sorun bendede vardı. Modemden kaynaklanıyor. Modemden port açman lazım. Marka modelini söyle biliyorsam yardım ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

vpn normalde wifi üzerindende çalışıyor. Aynı sorun bendede vardı. Modemden kaynaklanıyor. Modemden port açman lazım. Marka modelini söyle biliyorsam yardım ederim

İyi de aynı vpn aynı modemde pc ile çalışıp iPad ile neden çalışmaz anlayamadım.
    Yani tamam, iPad için illa ki bir sürü çözüm var ama neden böyle oluyor onu anlamaya çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

vpn normalde wifi üzerindende çalışıyor. Aynı sorun bendede vardı. Modemden kaynaklanıyor. Modemden port açman lazım. Marka modelini söyle biliyorsam yardım ederim

Modemin markası zte hocam. TTnet'in verdiği modemlerden. Nolur yardımcı olun, rica ediyorum. Şu günlerde büyük gereklilik.
  • Bende anlamadım. Benimde bilgisayarımda kusursuz çalışan vpn telefonda çalışmıoyrdu.
    MOdemin arayüzüne girin. Port yönlendirmeniz gerekecek. Büyük ihtimal uygulamalar kısmı vardır. Ordan VPN yi sonra IPSEC i seçin.(Seçeneklerde sadece IPSEC de olabilir) ZTE modemim olmadı hiç ama böyle olması lazım genel olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.