Şimdi Ara

Wifi ile internete giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta kadar önce çok rahat telefondan ve laptoptan internete erişebiliyordum.1 haftadır telefondan internete giremiyorum sadece google chrom uygulaması ile girş yapabiliyorum . Play store'dan ne uygulama iniyor ne güncelliyor. Laptoptan ise rahatça internete girebiliyorum. Telefonda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü 3 tane daha telefonda denedim hepsinde chromdan giriyor ama play store'dan uygulama indiremiyorum . Çözümünü bilen varsa cevap verebilir mi ? Bakmadığım site forum kalmadı. Şimdiden teşekkürler

• Vasserraev V kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan wi-fi'da bağlantının özelliklerine gir bak eksik-yanlış birşey var mı diye (ip, dns) geçen bende öyle olmuştu
  • Android lolipop veya üstü cihazla bağlanıp denermisin ? Büyük ihtimal vodefonenet kullanıyosun ve aynı sorunu yaşıyoruz.20 gündür vodefonenet in altyapısında sorun varmış bir sorunu çözemediler ben hergün kafayı yedim pederden çok azar işittim İos veya leptop pc sorunsuz giriyor bu sorun android telefonlarda 4.4.2 ve aşşasında oluyor lolipopta sıkıntı yok nisanın 1 inde vodefonenet 64 mgbt olan pakete geçtim ilk 10 gün sorun yoktu ve 20 gündürde pederden azar işitip küfür yiyiyorum çünkü telefonu 4.4.2 vodefonenetin altyapısında sorun var delireceğim hakkımı asla helal etmiyorum bu sorun bir süre daha devam ederse artık btk yahut tüketici haklarına gideceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.