Şimdi Ara

Wifi bağlantısından atılma ve geri bağlanamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Forumda bu sorun cevaplandı mı veya internette çözümü var mı bilmiyorum. Sorunu araştırmaya çalıştım birkaç yol da denedim ama arama çubuğuna tam olarak ne yazmam gerektiğini bilmediğimden çözümü bulamadım.

Sorunum şu ki elimde Tp-link TD-W9970 v3 modemi var. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve hiçbir sorun olmadı şimdiye kadar. Dün akşam interneti verimli kullanabilmek için modem ara yüzüne girip evde wifiye bağlanan bazı cihazların bant genişliğini değiştirdim. Bir kaç saat sonra şu sorun olmaya başladı: Wifiye bağlı cihazların hepsi wifiden kopuyor. Tekrar bağlanmak için wifi kısmına girdiğimde ağı görebiliyorum üstüne basıyorum 1 saniyeliğine bağlanıyor.. yazısı çıkıyor ve geri kaybolup eski haline dönüyor ve sanki hiç bağlan dememişim gibi ağ orada durmaya devam ediyor. Ip çakışması mı oluyor diye düşündüm ama bir arkadaşım router kullanmadan ip çakışması olmaz dedi. Sanırım bu Ip ataması yapan birim olan DHCP sunucusu da etkin durumda. Kafam iyice karıştı. Bant genişliği ayarlarken mi bir şeyi mi bozdum onu da anlamadım. Modemi kapatıp açınca sorun çözülüyor ve ağa bağlanabiliyorum ama bir süre sonra yine aynı sorun oluyor. Telefondan statik ip ile bağlanmayı denedim yine aynı sorun oldu.

Konu ile ilgili bilgim olmadığı için dediğim gibi nasıl aratmam gerektiğini bilmiyorum. Forumda zaten cevabı varsa kusura bakmayın. İyi forumlar.

• Modemi sıfırlayıp tekrar kurun. Muhtemelen sorun çözülür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.