Şimdi Ara

WİFİ-ADAPTÖR Problemi Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Realtek RTL8187 modelinden aldım. Laptop'un gördüğü sinyal 1 diş bununla 4 diş e kadar çıkıyor ancak devamlı kopuyor.. Ayrıca beta olarak link buldum driver'ında. Bu yüzden olabilirmi.

Atıyorum laptop 15tane sinyal görüyor adaptör ile 5-6 tane anca.. Sorun nerde olabilir.?

Teşekkürler.

• Driver ı internetten yükle, cd sini kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netten ykledm zaten kardes.
  • Laptopunun sistemini ve kullandığın windows sürümünü yazar misın?

• beto indirmiştm galiba ondan beta olanını bulabildm zaten. Sen bi bakarmısın kardes driver a win8 kullanıyorum adaptör de realtek rtl8171.. Linki özelden atarsan sevinirim
  • galiba buldum hocam bi deneyeyim
  • Windows 8 de cogu driverler calismiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi adaptör tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Wi-Fi Adaptör kopma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım win8 de calismiyormus şimdi baktım win7 ye kadar destekliyor realtek sitesinde driver var ordan indirmediysen ordan indir, olmadı uyumluluğu degistirerek çalıştır programı. Yine olmazsa alternatif driver li ki atarım pm den

• quote:

Orijinalden alıntı: Metnkaya

Sanırım win8 de calismiyormus şimdi baktım win7 ye kadar destekliyor realtek sitesinde driver var ordan indirmediysen ordan indir, olmadı uyumluluğu degistirerek çalıştır programı. Yine olmazsa alternatif driver li ki atarım pm den

Sitesindekiler beta olarak geçiyor ordan indirdim zaten randıman vermiyor malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.