Şimdi Ara

Turk Telekom wifi 6 router talebim hakkında aldığım bilgi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
6
Favori
20.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hayırlı olsun hocam.

https://forum.donanimhaber.com/zte-zxhn-h3600-v9-kullanici-yorumlari--156082703-2

• veni60 kullanıcısına yanıt

Eski telefonlarda olmaz o kadar hız belki ondandır. Böyle iphone 14 filan olması lazım ki 800 falan görebiliesiniz.

• inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayın, geç gördüm bu mesajı. Nasıl bir testten bahsediyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiber bağlattım hiz 1000 mps verdikleri router Tplink ex20v kablolu da cat5 ile 800 wifi6 ile max 500 alıyorum normsal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Router değişimi talep edin. Huawei LG8245X6-50 model cihazı kullanıyorum bir sıkıntısı yok. @SelsPee rumuzlu arkadaşımız da bu cihazı kullanıyor 1000 mbps pakette o da memnun kaldı Telekom'un diğer cihazlarına göre.

• matmma M kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Deco x20 cihazim var mesh için. Bunlarla uyumlu turk telekomdan hangi modemi isteyebiliriz? Bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucan-laz kullanıcısına yanıt
    Turktelekom'un elinde ne var bilmiyorum. Deco cihazlar sadece deco cihazlarla mesh yapıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • matmma M kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende deco m5 var daha sonra deco be65 aldım ikisi mesh olarak çalışıyor ama m5 sanki biraz kısıtlıyor gibi şöyle anlatayım m5 de wifi şifre güvenliğinde wpa2 var en yüksek, be65 de ise wpa3 var mesh yapınca güvenlik wpa2 oluyor. be65 iyi çektiği için henüz kör bir nokta olmadığı için m5i rafa kaldırdım güvenliği de wpa3 yaptım.

• ucan-laz kullanıcısına yanıt

Mesh uyumluluğuınu bir kenara bırakın da T.Telekom Md'lüğü yeni FTTH abonesine elinde her ne HGW (=Fiber Modem) varsa onu veriyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.