w 8.1 kullanıcısıyım.orijinal işletim sistemim vistaydı.şuan kablosuz bağlantıda sık sık problem yaşıyorum ve nedeni bence fotoğraftaki sorun.şimdiye kadar yaptıklarım 1-bağdaştırıcı ayarlarını sıfırlardım 2-wifi yazılımını kaldırıp tekrar yükledim 3-wifi en son yazılımı yükledim 4-güç yönetiminden güç seçenekleri için bu aygıtı kapat tikini kaldırdım 5-modemden kanal değiştirdim wap ve wap2 şifreleme yöntemlerini denedim. 6-modemi değiştirdim artık çaresiz kaldım.yardımlarınızı bekliyorum. edit:evdeki diğer 2 laptopta 8.1 ve sorun yok.
resimdeki hız bazen 1 e kadar düşüyor bazende 72 ye çıkıyor.
Bazı markaların wifi modüllerinde böyle sıkıntılar olabilir. Sürekli olarak yayın gücünün değişmesi diğer bir wifi noktasının yada alıcısının etkilenmesinden olabilir(Emin değilim.) Tabiki bulunduğunuz ortam ve aynı kanallarda yayın yapan cihazlar vs etkili olacaktır. Misal size yakın olan erişim noktasından bazen çok kötü sinyal uzak olanından ise gayet net sinyal alabilirsiniz.
bende de aynı sorun var toshiba laptop win 8.1 uzaklıkla bir alakası yok daha uzak pc bağlanıyor sorunsuz... pc de wirelessi kapatıp açınca sorun düzeliyor 5 dakika sonra yine kopuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: h1k1n
bende de aynı sorun var toshiba laptop win 8.1 uzaklıkla bir alakası yok daha uzak pc bağlanıyor sorunsuz... pc de wirelessi kapatıp açınca sorun düzeliyor 5 dakika sonra yine kopuyor...
çok can sıkıcı bir şey:( sanırım şuan için çözüm yok
ooooo dostum senin sorunun büyükmüş
quote:
Orijinalden alıntı: nm27
quote:
Orijinalden alıntı: h1k1n
çok can sıkıcı bir şey:( sanırım şuan için çözüm yok