acaba knight online gibi online bir oyunu 1680 x 1050 çözünürlükte oynamak için bir yama varmı acaba ? (ayarlarında 1680x1050 yok :( )yada bulabilirmisiniz. şu an düşük çözünürlükte oynamam gerekiyor. dolayısıyla masaüstününde çözünürlüğü oyun ile aynı olmak zorunda kalıyor.
bu geniş ekran oyun yamaları da 18 oldu ve 18 de kalıd ne zamandır.. ilgilenen arkadas artık ilgilenmiyor galiba.. varsa yeni geniş ekran yamaları burda toplamaya devam edelim
Command & Conquer Generals IL-2 Sturmovik 1946
Bu oyunların yaması varmı?
[simage][/simage]
selam
selam arkadaslar colin mcrea rally 4...bunun 1680x1050 çözünürlük yaması var mı.?
Herkes 19-20-22" WS monitör alıyor, ve alanların çoğu da oyun oynuyor...Halen oyunların WS çözünürlükleri yok mu da patche gerek duyuluyor anlayamadım....
Arkadaşlar PES 8 1920x1080 patch lazım.Bulabilir misiniz?
arkaladaşlar act of war serisi için bir yama mevcut mu? aradım nette bulamadım :( 1440x900 oynamak istiyorum. hakimiyet çok zor oluyor diğer çözünürlüklerde. yok mudur bunu değiştirmenin bir yolu?
Böyle topiğin olması güzel..Bende ilerde widescreen alabilirim.
star wars battlefront için 1440*900 yama mevcut mudur arkadaşlar??
Wolfenstein : ET için 1680x1050yama var mıdır ?
knight online yokmu + san andreas
konu içinde ayrı bi teşekkürler
18- Medal of Honor Pacific Assault arıyodum iyi oldu.
DH Ready - San Andreas zaten destekliyo
Arkadaşlar Need for Speed Undergrand 2 için linkin kırık olduğunu okudum, link sağlamsada yedekte kalsın... Ben denedim yalnız işe yaramadı... Yinede isteyen arkadaşlar için upload ettim.