Şimdi Ara

Wi-Fi Şifresini Unuttum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler htc one kullanıyorum bugün telefonu sıfırladım sonra kurulum yaparken wifi şifresi istedi ve aklımda olanı girdim ama kimlik doğrulanamadı diyor 192.168.1.1 burdan girip denedim yok olmuyor daha öncede olmuştu burdan hallettim ttnet şifremi yanlış mı giriyorum acaba başka bi yolu yok mu bunun ?

• up
  • TTnet şifresiyle modem şifresi farklıdır.Modem programını silip tekrar yükle ve şifreyi yenile ttnet şifresiyle bi alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbastik

TTnet şifresiyle modem şifresi farklıdır.Modem programını silip tekrar yükle ve şifreyi yenile ttnet şifresiyle bi alakası yok.

onu biliyorum modeme girip kurulum sihirbazını çalıştırınca ttnet id şifre soruyor bide başka telefonla bağlanıp onu modem yaptım telefona bağlandım internete girmiyor acaba telefon mu bozuldu çünkü şifreyide doğru hatırlıyorum gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRockefeller -- 26 Temmuz 2014; 21:53:22 >
  • Dostum benden buraya kadar bundan sonra yalnız savaşmak zorundasın
  • kanımın son damlasına kadar savaştım ve hallettim 123423523 denememde şifreyi buldum
  • Bi Htc kullanıcısındanda bunu beklerdik helal olsun kardeşim sana hayırlı bayramlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ve IP adresi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.