Şimdi Ara

Wi-Fİ'DAN ETHERNETE NASIL GEÇERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 8.1 de modemime ethernet ile bağlanıyorum , tp-link marka bir wi fi adaptör kurdum . Sorum şu her hangi bir wi-fi ağına bağlandığım da tekrardan nasıl ethernete bağlanabilirim . Yani istediğim zaman kablolu internet istediğim zaman wi-fi olarak nasıl kullanabilirim . Anlatımım biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın .

• Wifi bağlanınca pc otomatik wifiden devam eder, bu gibi durumlarda wifi alıcıyı devre dışı bırakmanız gerekecek. sonra tekrar kullanmak istediğinizde aktif etmeniz gerekecek bunu şu şekilde yapacaksınız;

Windows + R tuşuna basın
    ncpa.cpl yazın enter
    Wi-Fİ'DAN ETHERNETE NASIL GEÇERİM

Kablolu bağlantının adı şunlardan birisi olabilir;
    Yerel Ağ Bağlantısı
    Ethernet
    LAN
    Local Area Network

Kablosuz bağlantı adı da;
    Wireless Adaptor Network
    Wifi

gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 30 Mayıs 2017; 14:59:5 >

• StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkür ederim . Konuma cevap gelmeyince kendim biraz araştırdım , zaten direk Wi-fi adaptörü çektiğim zaman USB portundan ,otomatik olarak Ethernet girişi takılı ise kasaya ethernetten bağlanıyor internete . Tekrardan çok teşekkür ettim , yardımın için sağ ol.
  • Windows normalde kablo takiliysa onceligi ona verir. Kablolu erisimde sorun yasarsa kablosuz aga baglanir.
  • Hocam hem ethernet hem Wi-fi adaptör takılı internete girerken ikisini de aynı anda kullanıyor, modemin ışıklarından gözlemleyebiliyorum bunu :)
  • Dedigim gibi ikisi bagli olabilir ama cikisi kabloludan verir. Kablolunun internet erisiminde problem algilarsa kablosuza yonlenir.

Bir de soyle bir yazi var oradakileri de kontrol edebilirsiniz.

http://www.addictivetips.com/windows-tips/give-ethernet-higher-priority-over-wifi-connection-in-windows-10/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam .Yardımınız için sağ olun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.