Şimdi Ara

iPhone şifresini unuttum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4S'ime kardeşim şifre koydu ve koyduğu şifreyi unuttu. Telefon şu anda şu ekranda kalıyor.
     iPhone şifresini unuttum!!

Alet GEVEY ile kullanıldığı için restore etmek istemiyorum. Lakin gerekirse baseband koruyarak restore etmeyi deneyebilirim (son çare)
    Aletin ayarlarına girip sıfırla yapmak istiyorum fakat kilitli Eğer kilidi kırmanın bir yolu varsa o da kabulum hatta çok iyi olur

Diğer bir seçenek icloud.com üzerinden aleti sıfırlamak istiyorum fakat şu anda Wifi ve Hücresel veri kapalı. Wifi'sini bir açsam modeme otomatik bağlanacak fakat açamıyorum. Bilgisayar üzerinden herhangi bir programla aletin wifi ya da hücresel verisini açmanın yolu var mı?

ÖZET: BU DURUMDAN NASIL KURTULABİLİRİM
    Jailbreak yok
    iOS 5.1.1 Sim kilitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 18 Mayıs 2013; 19:22:09 >

• Benm bildigiariyla itunese baglamassan acamazsim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden JB'li cihazımı iFunbox kullanarak düzeltmiştim.Ancak şuan işe yaramayan bir yöntem.Restore'den başka çare yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XANTHEX

Eskiden JB'li cihazımı iFunbox kullanarak düzeltmiştim.Ancak şuan işe yaramayan bir yöntem.Restore'den başka çare yok gibi.

A4 cihazlar için yöntem buldum ama 4S için hala yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Orijinalden alıntı: XANTHEX

Eskiden JB'li cihazımı iFunbox kullanarak düzeltmiştim.Ancak şuan işe yaramayan bir yöntem.Restore'den başka çare yok gibi.

A4 cihazlar için yöntem buldum ama 4S için hala yok

Aynısı bana oldu. Benimki de 4S, 5.1.1 sürümde geveyli kullanıyordum.
    Ama JB vardı.
    Arkadaşım şifre koyup unuttu şifreyi. Denedik denedik en sonunda senin uyarıyı verdi.
    İyice araştırdım ama hepsi iPhone 4 ve altı cihazlar için.

Dedim en iyisi Restore atayım, yeni gevey alırım.
    Bu sabah kalkıp restore ettim ve geri geldi cihaz.
    Ama gevey çalışmıyor doğal olarak. Arkadaşım gevey parasını verecek ben de 6.1.3 için gevey almaya gideceğim yani..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Restore kesin çözüm. Restore etmeden çözme yöntemi var bi kaç tane yaptım ama çok uğraştırıyor.. Baya bi kasman lazım.
  • Restore etmek zorunda kaldım. Konuya yazmayı unutmuşum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit şifresini unuttum :/
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.