Şimdi Ara

Wi-Fi Lag Spike - Anlık ping sorunu - arada hız düşümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim. Şimdi boş port olmadığı için ben nakil yapamıyorum bunun yüzünden kaliteli bir usb 3.0 wi-fi adaptörü aldım linkini aşağıda vereceğim ve üst kattaki komşu ile ortaklaşa kullanmaktayız
    LoL gibi oyunlarda veya intenette gezinirken çok fazla lag spike/ping sorunu ile karşılaşmaktayım bunun nedeni modemin üst katta olmasından'mı kaynaklanıyor? yakında port getirecekmiş türk telekom modem wi fi alıcısının yanında olduğu zamanda lag spike ping sorunu ile karşılaşırmıyım? odamda ethernet çıkışı yok koridora koyacağım modemi benim odamda hemen arkasında zaten 1 duvar var arada genede ping sorunu veya lag spike sorunu yaşarmıyım? modem bir üst katta ve hız kaybıda yaşamaktayım acaba modem bu wi-fi alıcısının tam dibinde olduğu zamanda böyle sorunlar ile karşılaşırmıyım? bütün bu sorunlar modemin üst katta yer almasından'mı kaynaklanıyor?

Arkadaşlar birde şöyle bir sorum var şimdi odamda bildiğiniz gibi duvarda vdsl çıkışı yok sadece priz var salonda ve koridorda var ben kablolu bağlantı kurmak istiyorum bunun için duvarı delmem gerekiyor aksi halde koridordan odama gelen kablo bağlantısı olacak gece biri takılıp düşecek bana nasıl bir çözüm önerisi sunabilirsiniz? bu wifi de çok ping oluyor. bazı şeyleri yanlış söylüyor olabilirim lütfen benim için en iyi yolu gösteriseniz sevinirim. en kısa yoldan bu işi çözmem lazım.

Aldığım ürünün linki:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 27 Nisan 2019; 22:6:55 >

• Arkadaşlar bu modem sıkıntılı tp link archer serisi tüm ürünler yazılım sıkıntılı mümkünse modemi değiştirin iade edin koşarak uzaklaşın bunu her archer vr400 konusunun altına yazıyorum anlık kopmalar yaşarsın 2000 3000 çıkar ping vs vs
  • Ping yükselmesinin pek çok sebebi olabilir ama fikrimce ilk sebep ortak kullanım olması. Siz bağlantıyı kullanırken, komşunuz bir şeyler indirmeye vs. başladığında yüksek pinge sebep oluyordur.
    Antenler daire içine bakacağı için modem sizin katınızda olduğunda daha iyi hizmet verecektir.
    Plastik kablo kanalı çekebilirsiniz ev içine. Kanal çekmemzseniz de kabloyu güzelce sabitlenik şekilde götürün duvardan, oynamasın hiçbir yere.
  • Cevrenizde cok fazla wifi sinyali varsa bundan da olur. Ayni kanali kullanan baska cihazlar asiri yavasliga sebep oluyor ve ani ping yukselmesi.

Cevremde yaklasik 30 civari wifi goruyor en berbat kanal 4 hiz en fazla 10 mbit cikiyor.

13. Kanal hizi 65mbit e kadar ulasiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

Cevrenizde cok fazla wifi sinyali varsa bundan da olur. Ayni kanali kullanan baska cihazlar asiri yavasliga sebep oluyor ve ani ping yukselmesi.

Cevremde yaklasik 30 civari wifi goruyor en berbat kanal 4 hiz en fazla 10 mbit cikiyor.

13. Kanal hizi 65mbit e kadar ulasiyor
    bütün alanları taradım wifiinfo diye program var hangi kanalda oldukları gözüküyor boş kanalı seçtim bende hepsini denedim gene aynı sanırım iade edip prizden internet sistemini alacağım.
  • Ortak ınternet kullandigin için herşey mustahak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Ortak ınternet kullandigin için herşey mustahak
    saçmalama istersen keyfimizden kullanmıyoruz türk telekomun keyfini bekliyoruz şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.