Yakın zamanda sağlam iç duvarları olan bir eve taşındım. Evin bir köşesindeki oturma odasında halihazırda fiber bağlantısı kurulu. Bu yaklaşık 480-490mbps hız sağlar. Kalın duvarlar nedeniyle, evin karşı tarafında yer alan üst kattaki iki yatak odası, malzeme odası ve garaj, Wi-Fi ölü bölgeleridir. Bir süre önce satın aldığım ucuz bir TP-Link 2.4 GHz Wi-Fi genişleticim var ve onu mutfağa taktım, yönlendirici ile ölü bölgenin yaklaşık yarısı kadar olan ve yaklaşık 12 GHz hız veren -Üst kattaki yatak odalarında ölü bölgede -14 mbps. Mümkünse ölü bölgede yaklaşık 100 mbps'ye çıkmak istiyorum ve bunun farklı bir genişleticiyle mümkün olup olmayacağını ve eğer mümkünse, herhangi bir cihaz tavsiyesi olan var mı diye merak ediyordum. Evin biraz çalışmaya ihtiyacı var, bu yüzden uzun vadede muhtemelen evin içinden ağ bağlantısı olmayan odalara kablo döşemeye çalışacağım, dolayısıyla yukarıdakiler muhtemelen geçici bir çözüm olacaktır. Herhangi bir öneri harika olurdu, teşekkürler! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hattac -- 30 Eylül 2024; 21:56:32 > |
Bildirim