Şimdi Ara

WHITEPEN DİŞ BEYAZLATMA KALEMİ KULLANAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
23.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar whitepen diş beyazlatma kalemi kullanan var mı? Dişleri anında beyazlatıyormuş.

WHITEPEN DİŞ BEYAZLATMA KALEMİ KULLANAN VARMI?

• Yarısyorsa bende alırım up
  • ben kullandım inanılmaz memnun kaldım.. tekrar alacağım.. tavsiye ediyorum.
  • Bunları kullanmamaı söyledi diş doktorum. Bana diş beyazlatma için başka bir yol önerdi

1-SİGNAL WHİTE NOW AĞIZ GARGARA SUYU (HER KULLANIMDA DİŞE 1 PARÇA PARLAKLIK-BEYAZLIK - KATIYOR
    2-YENİ BİR DİŞ FIRÇASI ALMAM GEREKTİĞİ VE
    3-DİŞ BEYAZLATMAYA KATKIDA BULUNAN DİŞ MACUNU (SENSODYNE) ALMAMI SÖYLEDİ VE ŞUAN DİŞLERİM ÇOK GÜZEL VE AĞZIMDA HEP NANE KOKUYOR
  • başka kullanan varmı sipariş verecem
  • al guajı vur ağzına ağzına
  • Şikayetvar.com'da memnun değildi millet o tür ürünlerden.

Ayrıca diş lekesi olan arkadaşlar temizletsin. Benim doktor dolgu yaptıktan sonra, ''dişinde leke olmuş, çok sigara içme.' deyip temizlediğine göre pahalı birşey olmasa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 21 Mayıs 2011; 1:54:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    misvak mı diş fırçası mı
    17 yıl önce açıldı
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Diş Telimi? Diş yaptırmak mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Bunları kullanmamaı söyledi diş doktorum. Bana diş beyazlatma için başka bir yol önerdi

1-SİGNAL WHİTE NOW AĞIZ GARGARA SUYU (HER KULLANIMDA DİŞE 1 PARÇA PARLAKLIK-BEYAZLIK - KATIYOR
    2-YENİ BİR DİŞ FIRÇASI ALMAM GEREKTİĞİ VE
    3-DİŞ BEYAZLATMAYA KATKIDA BULUNAN DİŞ MACUNU (SENSODYNE) ALMAMI SÖYLEDİ VE ŞUAN DİŞLERİM ÇOK GÜZEL VE AĞZIMDA HEP NANE KOKUYOR

Aynı şekilde banada bunları önerdi adım adım uyguluyorum çokta memnunum + olarak bana mumsuz diş ipi tavsiye etti ama onunla pek uğraşamıyorum..

Dişini beyazlatmak isteyen arkadaşlar dişçiye gidin ve diş lekelerinizi temizletin daha sonrada yukarıda yazılı olan maddeleri uygulayın başka şeye gerek yok.

• Konuyu hortlatmış gibi oldum ama sormadan edemeyeceğim, bu kalem işe yararmı? Alternatif beyazlatma yöntemleriniz varmıdır acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.