Şimdi Ara

White Collar (2009) | IMDB:8.7/10 (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
793
Cevap
6
Favori
33.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...20...37383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bitene kadar konuya girmeyi düşünmüyordum ama bu bölüm kendinden söz ettirmeyi hak ediyor bence. En başta sıkıcı bol konuşmalı bir bölüm bekliyordum ama karakterlerin bağlantısını görünce çok hoşuma gitti. Mozzie ile başladı bir anda Kate fırladı ordan sonra Alex. Sonra Burke ve ekibi derken Raphael'i de araya sıkıştırıp minibüse de göndermede bulunup bitirdiler bölümü. Şu an dizi güzel ilerliyor ama yorumlarda gördüğüm en iyi sezon 1. ve 2. sezon gibi yorumlar dizinin geleceği hakkında endişelendiriyor.

• Az önce finali izledim
    Diziye başlarken bu kadar iyi olacağını beklemiyordum aslında. Merak uyandıran bir tarzı vardı izledikçe izleyesim geliyordu. Yavaş yavaş izlemeye çalışsam da en fazla bu kadar ertelebildim kaçınılmaz sonu.
    Finaldeki geçmişe olan göndermeler çok hoştu keşke sonunda Neal'ı biraz daha fazla görseydik. Sonunda Paris'e gitti ama yanında Kate yok

Edit:Finalin en sevdiğim sahnelerinden
     White Collar (2009) | IMDB:8.7/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 18 Şubat 2015; 11:08:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Başladığım dizileri yarıda bırakmadığım için izlemeye devam ediyorum. 5 ve 6 sezon kaldı. Her bölüm farklı olay olsun çerezlik olsun zaman geçireyim diyosanız tam sizlik dizi. Ama ben aradığım kaliteyi bulamadım malesef. Umarım 5 ve 6 sezonunu beğenirim.

Esaslı önerebilceğin var mı?
    Mentalist izledim sıktı buda hafiften sıktı
    ne önerebilirsiniz hocam?
    bi tek the flash ı izliyorum the arrowda sıkmıştı çünki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    İzlemek isteyenler için söyleyeyim başta güzel başlasa da sonra çerezlik bir diziye dönüyor. Her sezon aynı şey tekrar edip duruyor. Efsane bir dizi değil idare eder bir dizi. Can sıkıntısı için birebir. Sıkıldığında aç izle iki bölüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2. sezon sonunda kate'i vs. öldürüp bu dümenleri çeviren vincent adler öldü bildiğiniz gibi. Dizide ki en büyük gizem bumuydu? Yoksa olayların perde arkası devam ediyor mu? Dizi bitinceye kadar günlük alakasız konular işlenecekse burada bırakacağım diziyi o yüzden soruyorum.
    Her sezonun ayrı bir teması var diyeyim. 3. sezonda da aynı gizem devam ediyor. 4.sezon, 3.sezonun finalindeki olayların sonucu aynı şekilde 5.sezon da 4.sezonun finalindeki olayların sonucu olarak devam ediyor. 6.sezon da 6 bölümlük bir final denebilir.
    Yani özetle günlük bölümlerin yanında genel olarak bağlantı var.

• Esas oğlan kaçırıldığında izlemeyi bırakmıştım galiba, fazlası can sıkıyor :(.
  • Can sıkıntısında açıp bir bölüm seyredelim deyince sonraki bölümleri açmak zorunda kalıyoruz. Dizi hakkında çok konuşulacak bir şey yok ama karakterleri sevip benimsediyseniz alıp götürüyor açıkçası. Konular ilgi çekici ama işleniş sade kaçıyor. Ama diziyi seyrettiren daha çok oyuncular ve karakterler olduğu için bu pek sorun olmuyor. Güzel diziydi. Sonrasında oyuncuları doğru düzgün bir yapımda göremedik yalnız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yer gök kırmızı..
  • Bir efsane değil ama çerezlik bir dizi de denilemez bence. Chuck dizisinden sonra izlemeye başlamıştım. Gayet başarılı bir yapım. The Wire, Oz gibi efsane değil ama onlarda bir bölüm izleyip hadi sonraki bölümde ne olduki diye heyecan uyandırmıyordu doğrusu. İzlemeyen varsa bence listesine eklemeli...

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.