Şimdi Ara

Where is my mind ve Stairway to heaven

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki şarkıdada harika elektro gitar sesleri duyuluyor, fakat hard değil. Gayet huzur verici bir şekilde duyuluyor, işte sizden istediğimde bu, bu tür şarkılar biliyormusunuz? Artık Last.fm dekiler idiot diyor aynı şarkıyı günde 10 kez dinlediğim için, yeni bu tarz şarkılar lazım

• last.fm dekiler 10 kere dinlediğin için demiyorlardır onu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeka

last.fm dekiler 10 kere dinlediğin için demiyorlardır onu...

Tamam çok komiksin

Yokmu ya bu tür bilen
  • komik sensin ben sadece güldüm. bikere aı geçen iki şarkının tür olarak benzer tarafı yok. ayrıca last fm gibi bi siteye üyesin ve gelmiş forumda öneri bekliyorsun.. bende anamın karnında keşfetmedim led zeppelin i pixies i elbette ama led zeppelin i yakaladığımda otomatik olarak pink floydu da keşfettim oradan hendrix felan derken genişledi de genişledi... önünde internet var ya. last fm e üyesin yaa:D gelmiş bide güllü sallı başlık açmış... idiot
  • Arkadaş ben pek bu tür şarkılar dinlemiyodum, o yüzden bi bilgim yok, bilenlerden bişeyler öğrenmeye çalışıyorum, nedir senin derdin? Ayrıca benzer yönleri var, sana göre yoksa beni bağlamaz, ben ikisinide dinlerken gitarın girdiği yerlerde bi hoş oluyorum. Bilmişlik yapın diye değil yardım edin diye konu açtım, Panpalar şarkı varmı şöyle güzel tıngır tıngır diye açarım senin gibilerin yazmasını istesem
  • ha bide inci sözlük yazarısın yani. anlaşıldı... takıl sen. zaten bi ben iplemiştim. ama hata etmişim.

• Umarım hoşuna gider hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sağol dostum Freebird, Hey you ve Angelica iyiymiş.
    Yalnız biraz daha coşkulu şeyler varmı, yani tam hard değil ama mesela Where is my mind in klibini izlemişsindir, hani o gitar sesi girdiğinde klipte müzik kendinden geçiriyor, değişik hareketler yapıyorlar, arabaları tekmeliyorlar mesela, o havaya sokacak şarkılar arıyorum. Biraz melankoliğim son zamanlarda, birde acıklı dinlersem iyice dağıtıcam, coşmam lazım

• Gary Moore fazla melankolik geldi sanırım
    Biraz daha çoskulu demişsin Guns N Roses bak bide hoşuna gidecek mi acaba

Bir doz da punk verelim

• vidyoları izle cennetten kareleri duyacaksın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathulazam

vidyoları izle cennetten kareleri duyacaksın :)

+1
  • Evet hepsi hepsi güzel, 2 si bende zaten vardı, kardeş ilgin için çok teşekkür ederim
    Evet beyler başka yokmu, duyguyla coşkuyu karışık yaşayabileceğimiz birşey, farkındayım her mesajda istediğim tür değişiyor gibi ama arkadaş en duygulusunuda attı sağolsun en coşkulusunuda, bi tek ortası kaldı
  • Ohoo arkadaşım tek tek şarkı önerisi isteyeceksen işin zor. Led Zeppelin'in tüm parçaları harikadır. LastFm'den Zeppelin'e benzer gruplara bak onlarıda edin arşivine koy işte, en iyilerini dinle veya daha çok tanımak istiyorsan grupları tüm şarkılarını dinle.
  •  Where is my mind ve Stairway to heaven

Bu albüm tam sana göre. 1 ay kesintisiz dinlediğimi hatırlıyorum. Bütün şarkıları süperdir.
  • Comfortably Numb, Paranoid Android, Karma Police bla bla bla..
  • Arkadaşlar çok teşekkürler, Awesome arkadaşında dediği gibi bu yolladığınız şarkıları söyleyenlerin albümlerini falan indirmeye çalışıcam, zaten 100'ü geçer rahat, ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
  • kardeş..hareket fazla gelirse coverdaleden soldier of fortuneyi dinle..ama çok dağıtır adamı..
    birde madem led zeppelinin starw.t.h sevdin..kashmiri de dinle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.