Şimdi Ara

'When' ve 'While' lı cümleler.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
10.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar . Yarına acil bir ödev lazım . Eğer veremezsem sıfır alıcam . Lütfen 5 whenli 5 whilelı cümle örneği verir misiniz? Mesele ciddi lütfen saptamasın . Cümleler çokta zor olmasın . Teşekkürler..

• liseeeeliiium
  • kendin yapamıomusun olum
  • l didn't do homework when l was liseli.
  • The awkward moment when .... diye başla, gerisini sen yarat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 5 Aralık 2011; 18:12:22 >
  • If I make elizabeth when I'm happy.
  • İyiki bir yardım istedik . Adam gibi söyleyin . Konu saptamasın dedik .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_Bad

l didn't do homework when l was liseli.

• When I came here, Jacop has already left
    While I was running, I saw a little bird

bla bla arttır işte örnekleri
  • yabancı şarkılardan seç işte.

when the light begins to change; sometimes feel a little strange, a little anxious when it's dark...
  • whhile I was reading this topic, I wrote with one hand

• When zaman While ise "iken" anlamını katmaktadır. Cümleyi nasıl oluşturacağını biliyorsun zaten gerisi sana kalmış.
  • Forum kapanabilir
  • quote:

Bazı hatalar var lütfen düzeltiniz.
  • when you see it you'll shit brix
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Bazı hatalar var lütfen düzeltiniz.

Ben bu ingilizceyle ingilizce bölüm okuyom bro hata falan yok.Valla hazırlıgı bile geçtim.
  • When I was young, I shone like the sun.
  • When I went home, my mother was outside. (Eve gittiğimde -gittiğim zaman-annem dışardaydı.)
    I was watching television when George called me. (George beni aradığı zamantelevizyon izliyordum.)
    When it started raining, we were waiting for bus. (Yağmur yağmayabaşladığında otobüs bekliyorduk.)
    When she saw me, I was going to the cinema with my friends. (O beni gördüğünde,arkadaşlarım ile sinemaya gidiyordum.)
    Nilay was driving Ankara, when she had an accident. (Nilay kaza yaptığında,Ankara"ya gidiyordu.)

While my mother was washing the dishes, the phone rang. (Annem bulaşıklarıyıkarken telefon çaldı.)
    The teacher came while the students were running in the classroom. (Öğrencilersınıfta koşarker -koşuyorken- öğretmen geldi.)
    While I was doing my homework, my brother went outside. (Ben ödevimiyaparken, kardeşim dışarıya çıktı.)
    I was doing my homework when my brother went outside.(Kardeşim dışarıyaçıktığı zaman ödevimi yapıyordum.)
    While I was going to the school, I saw my uncle (Okula gidiyorken -giderken-, amcamı gördüm)

Üşenmedim sitenin birinden buldum kopyala-yapıştır yaptım.Bir daha kendi işini kendin yapmayı öğren liseli.

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

whhile I was reading this topic, I wrote with one hand

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Adam

yabancı şarkılardan seç işte.

when the light begins to change; sometimes feel a little strange, a little anxious when it's dark...

I am a man who walks alone when I am walking a dark road
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.