Şimdi Ara

Whatsapp Web Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 Kasım – 10 Aralık tarihleri arasında evde değildim ve bilgisayarımı evde bırakmıştım. Daha önce bu bilgisayarda tarayıcı üzerinden (Edge/Chrome) WhatsApp Web kullanmıştım.
    10 Aralık’ta eve döndüğümde Windows Olay Görüntüleyicisi üzerinden bilgisayarımın 7 ve 8 Aralık tarihlerinde, her iki gün de yaklaşık 3’er saat aktif olarak kullanıldığını gördüm. Bu sürelerde Edge ve Chrome’un sık sık açıldığı görülüyor.
    Bu süreçte telefonumdaki WhatsApp uygulamasına herhangi bir bildirim gelmedi.
    WhatsApp’ın kendi sitesinde, 30 gün boyunca aktif olmayan bağlı cihazların bağlantısının otomatik olarak kesildiği yazıyor.
    Ancak geçen hafta WhatsApp’ı silip tekrar yüklediğim için, geçmişe yönelik bağlı cihazlar ve oturum saatlerini artık göremiyorum.
    Sorum şu:
    Bu bilgiler ışığında, WhatsApp mesajlarımın o tarihlerde okunmuş olma ihtimali teknik olarak mümkün mü?
    Yoksa 30 günlük otomatik çıkış kuralı nedeniyle bu ihtimal düşük mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Açılmış olsayd bildirim gelirdi, birinde olmasın, diğerinde mutlaka gelirdi. Bazen anında bildirim gelmiyor ama sonradan bildirim geliyor.

12 yıl önce açıldı
    Instagram Konum Ekleme Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.