Şimdi Ara

Whatsapp ve SMS'leri PC'den kontrol edin 'Pushbullet inceleme' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
9
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptıysam pcye bildirim gelmesini sağlayamadım. Nerede hata yapıyor olabilirim?
  • LG On-Screen Phone'un gözünü seveyim ya. Telefonun ekranını bile uzaktan açabiliyorsun. Burda ücretsiz özelliklerin bi yararı yok :D
    Telefonun ekranını PC ekranına gerçek zamanlı yansıtmak ve kontrol etmek isteyenler BBQScreen deneyebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kojiro -- 14 Ocak 2015; 16:41:43 >
  • quick reply for pushbullet ı aldım marketten Whatsapp bildirimi PC ye geliyor ama PC den cevap yazamıyorum. SMS e yazılıyor ama Whatsapp a olmadı bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

quick reply for pushbullet ı aldım marketten Whatsapp bildirimi PC ye geliyor ama PC den cevap yazamıyorum. SMS e yazılıyor ama Whatsapp a olmadı bir türlü.

Cihaziniz rootlumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Evet rootlu
  • quote:

Evet rootlu

Root yetkisi istedimi ilk acilirken ?

Evet istedi ben de verdim.
  • quote:

Evet istedi ben de verdim.

Peki ne hata veriyor? Bir kutu acilmasi lazim sms deki gibi.

• Açılmıyor işte sadece bildirim geliyor sağ alta tıkladığımda kayboluyor. Sms teki gibi pencere açılmıyor. Yani Quick Reply sanki hiç yüklenmiş gibi.

Programı çalıştırırken Istenen tüm yönergeleri yaptım oysa.

• quote:

Açılmıyor işte sadece bildirim geliyor sağ alta tıkladığımda kayboluyor. Sms teki gibi pencere açılmıyor. Yani Quick Reply sanki hiç yüklenmiş gibi.

Programı çalıştırırken Istenen tüm yönergeleri yaptım oysa.

busybox yuklumu ? o olmadan calısmaz
    Öyle mi. Hemen yükleyip deniyorum şimdi.

Bir sürü tarama falan yaptı Install - Uninstall seçeneğinden Installı seçtim oldu :) teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 14 Ocak 2015; 23:06:35 >
  • "Tarayıcı kapalı olduğunda bile Pushbullet'i açık tut"

bu ayarı yapmama rağmen, Chrome'u kapadığımda bildirim gelmiyor. Anlamadım gitti. Bir yerde bir hata yapıyor olsam diyeceğim; ama zaten bir iki ayarı var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

"Tarayıcı kapalı olduğunda bile Pushbullet'i açık tut"

bu ayarı yapmama rağmen, Chrome'u kapadığımda bildirim gelmiyor. Anlamadım gitti. Bir yerde bir hata yapıyor olsam diyeceğim; ama zaten bir iki ayarı var :D

bana hiç bir şekilde windowsa bildirim gelmiyor
  • şunun birde yazılı versiyonunu yapsanız güzel olurdu izlemek zorundamıyım. hayır... iki dakkada bakar yapardım belki.. beni video izlemek zorunda bırakmanızı protesto ediyorum. okumak yada izlemek arasında seçeneğim yok.. BAN

• geri aramayıda telefon değil notebook üstünden olsaymış iyiymiş.

• İş görür
  • Genç tictoc dan haberiniz yok sanırım hem beles hemde pcden kolaylıkla kullanılabiliyor

• GÜVENSİZ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_Soldier

Genç tictoc dan haberiniz yok sanırım hem beles hemde pcden kolaylıkla kullanılabiliyor

Tictoc kulkanan kim var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_Soldier

Genç tictoc dan haberiniz yok sanırım hem beles hemde pcden kolaylıkla kullanılabiliyor

Tictoc kulkanan kim var ?

Ihtiyaca göre değişir, eger amaç Multi platform veri aktarımı ise tictoc en iyi tercih olacaktır.
    Yoksa root atmakla Uğraş sonrada para ver hic gerek yok,

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.