Şimdi Ara

WHATSAPP'ta last seen. gelin bi bi şey sorcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. bu last seen olayı nasıl çalışıyor?
    telefon internete bağlı olduğu zaman 3 dakikada ya da 5 dakikada bir vatsapa girmesek bile kendisi last seen'imizi güncelliyor mu? program kapalı ama internet açıkken oluyo mu böyle bi şey? ya da program açık ama arkaplanda, biz bakmıyosak mı böyle kendi kendine güncelliyo son görülme tarihini?

nasıl oluyo la bu iş? çalışma mantığı ne bunun? bana sanki interneti açık olan ama vatsapı kapalı olan birinin last seen'i kendi kendini 3-5 dakkada bir güncelliyo gibi geldi.

daha yeniyim, bi yardım edin.

• bir bilen söylessin ya şunu
  • uygulamaya en son internetin açıkken ne zaman girdiysen o tarihi gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o halde insanların büyük kısmı 3-4 dakikada bir vatsapa giriyor, ama çevrimiçi görünmüyor? allahalla :D
  • last seen olayı bir tek iphone da var,öyle biliyorum

last seeni kapatıyorsun orada göstermiyor boş gözüküyor orası,diğer telefonlarda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

last seen olayı bir tek iphone da var,öyle biliyorum

last seeni kapatıyorsun orada göstermiyor boş gözüküyor orası,diğer telefonlarda yok

hocam benim derdim last seeni kapatmak değil aslında.

ben telefonundan internete bağlanan birisinin vatsap uygulamasını açmasa dahi 3-4 dakikada bir last seen tarihi güncelleniyor mu onu merak ediyorum.

yani last seen güncellenmesi için illa vatsapı açmak zorunda mı? sadece interneti açık olsa, uygulama kapalı olsa da 3-4 dakkada bir last seen güncelleniyo mu, derdim bu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

ben telefonundan internete bağlanan birisinin vatsap uygulamasını açmasa dahi 3-4 dakikada bir last seen tarihi güncelleniyor mu onu merak ediyorum.

yani last seen güncellenmesi için illa vatsapı açmak zorunda mı? sadece interneti açık olsa, uygulama kapalı olsa da 3-4 dakkada bir last seen güncelleniyo mu, derdim bu :D

whatsapp açmadığın sürece girmemiş olursun sonuç olarak last seen açmadıkça güncellenmez. Zaten last seenin amacı girdiğini göstermek içindir, durduk yere internetin var diye güncellemesi saçma bişey olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz karışıklık oldu şöyle diyim

sen watsappı ne zaman açtıysan ve hangi dakikadan uygulamadan çıktıysan senin en son görünme tarihin olarak onu gösterir,kendi kendine güncellemez yani internetin açık olsa bile,sen uygulamaya girmediğin zaman son görünme tarihin değişmez ancak girip çıktın diyelim çıktığın tarih yazar orada o kadar

bu tarihi kapatmak da sadece iphone da var diğer telefonlarda bunu kapatıyormusun

umarım anlatabilmişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarpuzTüccarı

quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

whatsapp açmadığın sürece girmemiş olursun sonuç olarak last seen açmadıkça güncellenmez. Zaten last seenin amacı girdiğini göstermek içindir, durduk yere internetin var diye güncellemesi saçma bişey olur.

peki hocam sağol. yalnız bi şey daha var. uygulama arkaplanda sürekli açık diyelim, güncelleme 3-4 dakikada bir mi oluyor yoksa dakika başı mı? ayrıca uygulama arkaplanda çalışıyosa çevrimiçi yazar mı?

• ama şöyle birşey var internete bağlıyken whatsapp açık olmasa bile gelen mesajların bildirimini alıyorsun.
  • last seen, en son görüldü demek. Uygulamada son görüldüğün saat yani.
    Böyle düşünürsen anlarsın neyin ne olduğunu.
  • hatun sürekli online ama yazmıyor demi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.