Şimdi Ara

whatsapp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

blackberry kullanırken 1,99 dolara 1 yıllık whatsapp lisans aldım, 1 yıllık deneme süresi dolmuştu çünkü. şu anda iphone kullanıyorum. app store'dan whatsapp indirmek istediğimde tekrar 0,99 dolar ücret ödemem gerektiği söyleniyor. şubat 2013'e kadar lisansım vardı, 1 yıllık ücreti ödemiştim. ne yapmalıyım, teşekkürler

• o BB için idi.. Şimdi iPhone için lisans almalısınız. Farklı cihazlar kullandığınız için Whatsapp sizin aynı kişi olduğunuzu bilemez.
  • Lisans alınca bir artısı oluyor mu? Bilmediğim için soruyorum ben normal şekilde kullanıyorum.
  • Normal şekilde kullanıyorum dediğinize göre zaten App Store'dan 0.99 dolar ödeyerek almışsınız demektir (veya bazen ücretsiz oluyor, o süre zarfında almış da olabilirsiniz)

Başkaca bir lisans alma işlemi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Normal şekilde kullanıyorum dediğinize göre zaten App Store'dan 0.99 dolar ödeyerek almışsınız demektir (veya bazen ücretsiz oluyor, o süre zarfında almış da olabilirsiniz)

Blackberry kullanirken aldim whatsapp'i, gecen haftasonu iphone aldim, whatsapp indirmek istedigimde app store'dan 0,99 dolar ucret talep ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Normal şekilde kullanıyorum dediğinize göre zaten App Store'dan 0.99 dolar ödeyerek almışsınız demektir (veya bazen ücretsiz oluyor, o süre zarfında almış da olabilirsiniz)

Ozaman dediğiniz gibi ücretsiz bir günde indirmişimdir. Ben ücretsiz biliyodum çünkü. Tşkler cvp için
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

quote:

Ozaman dediğiniz gibi ücretsiz bir günde indirmişimdir. Ben ücretsiz biliyodum çünkü. Tşkler cvp için

Doğrudur. Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viber Sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    WhatsApp problemi (yardim)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: herminator

quote:

Blackberry kullanirken aldim whatsapp'i, gecen haftasonu iphone aldim, whatsapp indirmek istedigimde app store'dan 0,99 dolar ucret talep ediyor.

Mesajımı UltrAslan MCMV isimli üyeye ithafen yazmıştım.

Sizin bir sorununuz yok, Blackberry App World hesabınız ile Blackberry telefonunuza ücretli bir uygulama indirmişsiniz. O uygulama o hesapta kalmıştır, eğer iPhone gibi ise, o hesap ile kullanacağınız tüm Blackberry'lere o uygulamayı aktarabilirsiniz bir daha ücret ödemeden (yani en azından iPhone'da bu şekilde)

iPhone için de Apple App Store'dan uygulama indirebilmek için yine bir hesap oluşturacak, ve bu hesabınız ile App Store'a girip uygulamayı (ücretli ise) ücretini ödeyip indireceksiniz. Olay budur.

WhatsApp uygulamasının bir kere satın alın, tüm telefonlarda aynı hesap ile kullanın gibi bir kampanyası vs. yoktur.

iPhone'a WhatsApp indirip ardından bir de Nokia almış olsanız, onun için de eğer arzu ederseniz ayrı bir WhatsApp indirmeniz gerekecektir.

Dip not: WhatsApp uygulaması iPhone için bazen birkaç günlüğüne veya birkaç haftalığına ücretsiz olmaktadır. O zaman zarfını yakalayabilirseniz 0.99$ ödemeden uygulamayı edinebilirsiniz.
    Genelde iPhone için yeni bir versiyon gelişini takip eden ilk 1 hafta ücretsiz hale getirdiler birkaç kere. Yakın zamanda da 5.1 versiyon gelecek sanırım iPhone için.
    Bekleyebilirim, aciliyetim yok diyorsanız bekleyin isterseniz (ama hiçbir şekilde garantisi yok, sadece gördüğümü söylüyorum, sonradan boşuna bekledim 1 dolar ödememek için falan demeyin bana)

• BB'de satın aldıklarınız Apple'i bağlamaz :)

Appstore'da satın almak zorundasınız.

Applestore'de alinanlarin lisanslari BB gibi 1 yıllık değildir. Süresizdir.
  • whatsapp'i blackberry appworld üzerinden satın almadım. google checkout hesabı açtım, ödemeyi o şekilde yaptım(paypal gibi bir uygulama google checkout). whatsapp uygulamasının içerisinde bir yerde şöyle yazıyordu: eğer cihazınızı değiştirirseniz whatsapp'i o cihazlarda da kullanabilirsiniz (gibi birşey)

not: iki gün önce support@whatsapp.com'a e-mail yolladım, cevap bekliyorum ama bir sonuç alabileceğimi sanmıyorum. 5.1 sürümü çıkınca ilk hafta denerim whatsapp indirmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herminator -- 17 Şubat 2012; 15:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herminator

whatsapp'i blackberry appworld üzerinden satın almadım. google checkout hesabı açtım, ödemeyi o şekilde yaptım(paypal gibi bir uygulama google checkout). whatsapp uygulamasının içerisinde bir yerde şöyle yazıyordu: eğer cihazınızı değiştirirseniz whatsapp'i o cihazlarda da kullanabilirsiniz (gibi birşey)

not: iki gün önce support@whatsapp.com'a e-mail yolladım, cevap bekliyorum ama bir sonuç alabileceğimi sanmıyorum. 5.1 sürümü çıkınca ilk hafta denerim whatsapp indirmeyi

Cihaz degisikliginde; aynı marka başka bir cihazı kastediyor.

Sen şimdi 1dolara WA aldın. 1 sene sonra yeni iPhone aldın veya restore ettin.
    AppStore kullanıcı adın ile girip tekrar ücretsiz indiriyorsun.

Zaten omurilik bir lisansın oluyor

• kredi kartıyla whatsapp aldım. kredi kartı bilgilerini nasıl silebilirim? apple id üzerindeki kredi kartı bilgilerini silmek istiyorum.
  • Ayarlar >>>Store bolumunden sildim kredi karti bilgilerini :)
  • Ya ben operatör yoluyla 1 yıl uzatmayı bulamadım sürem bitiyor acaba süre bitince kendisi hesaptan çekiyor mu ücreti?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanaliaydin

Ya ben operatör yoluyla 1 yıl uzatmayı bulamadım sürem bitiyor acaba süre bitince kendisi hesaptan çekiyor mu ücreti?

heyecana gerek yok. gene bedava devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanaliaydin

Ya ben operatör yoluyla 1 yıl uzatmayı bulamadım sürem bitiyor acaba süre bitince kendisi hesaptan çekiyor mu ücreti?

Kardeşim 2012 nin konusunu niye hortlatıyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.