Şimdi Ara

Whatsapp Satın Almak için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 aya whatsapp'ta 1 yılım doluyor. Yani para ödemem gerekiyor kullanmaya devam edebilmek için. 17 yaşımda olduğum için kredi kartı gibi bir şansım da yok. Bir yol gösterin de halledeyim şu satın alma işini

• o olay yalan dostum 1 yıldan sonra ücretli falan değil whataspp, eğer ki iPhone kullanıyorsan ve kredi kartsız app store'dan işlem yapmak istiyorsan avea bayilerinde iTunes Gift Card'lar var onları satın alıp uygulama indirebilirsin.Android kullanıyorsan zaten bedava whatsapp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

o olay yalan dostum 1 yıldan sonra ücretli falan değil whataspp, eğer ki iPhone kullanıyorsan ve kredi kartsız app store'dan işlem yapmak istiyorsan avea bayilerinde iTunes Gift Card'lar var onları satın alıp uygulama indirebilirsin.Android kullanıyorsan zaten bedava whatsapp

uygulamanın kendisi söylüyor ücretli olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

o olay yalan dostum 1 yıldan sonra ücretli falan değil whataspp, eğer ki iPhone kullanıyorsan ve kredi kartsız app store'dan işlem yapmak istiyorsan avea bayilerinde iTunes Gift Card'lar var onları satın alıp uygulama indirebilirsin.Android kullanıyorsan zaten bedava whatsapp

uygulamanın kendisi söylüyor ücretli olduğunu.

2 yıl blackberry de whatsapp kullandım para vermedim program söylesin yok öyle birşey geçirmek için söylüyor onu
  • Ücretli olursa pm at hediyem olsun sana 1 yıllık whatsapp :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürüm nasıl beyler ?
  • Whatsapp kraldır ücretli olmaz.Merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FYL

Ücretli olursa pm at hediyem olsun sana 1 yıllık whatsapp :)

Sağolasın hocam hediye etmiş kadar oldun
  • paralı olacak yazıyor ama olmuyor diye biliyorum.istiyorsa da paypaldan atarız 1-2 lira mühim değil
  • Kaldır, yeniden yükle bakam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

paralı olacak yazıyor ama olmuyor diye biliyorum.istiyorsa da paypaldan atarız 1-2 lira mühim değil

Kredi kartı istiyor hocam olsa bende yapıcaktım yardım amacıyla
  • Bir şey olduğu yok.Süreniz bir yıl daha uzatılmıştır türünden bir mesaj atıyorlar.
  • ilk defa duydum ,yalnız whatspp harbi çok kral
  • 1 yıldır kullanıyorum daha hiç duymadım paralı olacağını falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

paralı olacak yazıyor ama olmuyor diye biliyorum.istiyorsa da paypaldan atarız 1-2 lira mühim değil

Benimde 1 kere uzattılardı ama bu sefer uzatmayacaklar galiba 10 gün falan kaldı Androidde ilk uzatma genelde beleş ikincide para istiyorlar ama.

Atarız 79 cent yada iphoneda hesabı ekleyip kaldırınca 1 ay uzuyor.
  • alsada nolcakkı 1 sene için 1 dolar cok gelıyorsa bence simdiden kullanmayı bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nidanill

alsada nolcakkı 1 sene için 1 dolar cok gelıyorsa bence simdiden kullanmayı bırak

Çok geliyor mu dedik iyi oku da cevap ver. Ödeme şeklini sordum. Havanı yesinler senin
  • eğer girmez para falan isterse telefonuna format at yeniden süre başlatıyor bende öyle oldu ama para istememişti zaten başka bi nedenden dolayı atmıstım format
  • benim telefonum blackberry 8520 artık appworld açılmıyor whatsapp ücretsiz yüklenemiyordu bende bu akşam 1 dolara aldım ancak bunu nasıl ödeyeceğim telefonu ilk aldığımdan beri sorun çıkartıyor yine bi sorunla karşılaşır mıyım ? teşekkürler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.