Şimdi Ara

Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows Phone kullanıyorsunuz ve Whatsapp ile müzik dosyalarınız göndermiyor musunuz? Windows Phone 8.1 ile artık bu olay mümkün uygulama güncellemesi vs. gerekmez. Yapmanız gerekenler ise çok basit.

Yukarıda da yazdığım gibi yapmanız gerekenler çok basit. Gerekli malzemeler;

1 adet Aerize Explorer veya Pocket File Manager
    1 adet Whatsapp

Malzeme listesini de verdikten sonra hazırlanışa geçelim. Aerize Explorer ile "Pictures" başlığı altına yeni klasörü oluşturup adını "Whatsapp Audio" olarak değiştirin.

Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!  Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!  Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!  Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!  Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü! [simage]http://i.imgur.com/J9Gc1Pa.png [/simage] Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!

Daha sonrasında ise Aerize Explorer da ana ekrana dönüp Müzik klasörü içerisinden herhangi bir dosyanın üzerine basılı tutmak sureti ile Kopyala seçeneğini kullanıp tekrar Whatsapp Audio klasörüne dönüyoruz. Whatsapp Audio klasörüne girdikten sonra sol alt kısımda bulunan yapıştır seçeneğini kullanarak şarkıyı bu klasöre aktarıyoruz.

Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!  Whatsapp ile Müzik Gönderememe Sorunu Çözüldü!

Son olarak şarkının üzerine basılı tutarak "Rename"(tekrar isimlendir) yolu ile şarkının sonunda ki .m.p.3 bölümünde ki 3 kısmını silip 4 yaparak "Rename" diyip Aerize Explorer ile olan ilişkimizi kesiyoruz.

Whatsapp uygulamasına girdikten sonra yapacaklarımız ise;

Herhangi bir konuşmaya girmek
    Ekler bölümünden Albümleri seçmek
    Albümler kısmından Whatsapp Audio klasörüne girip şarkıyı paylaşmak.

Forumda oluşan sıkıntıdan ötürü görseller maalesef normal sürümde şuan için gözükmemekte. Mobil/Tablet/Mini sürümlerde sıkıntısızca görüntülenmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 10 Mayıs 2014; 11:45:35 >

• Konu birazdan detaylı anlatım ile güncellenecek.
  • Bu adama editörlüğü bırak, teknoloji sitesi kurdurmak gerek @Mr. H hocam,senin verdiğin emeği kimse vermemiştir bu wp'a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    sucuklukahve kullanıcısına yanıt
    emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum

---------------

Sonda ki 3 görsel nedendir bilinmez normal sürümde gözükmez iken tablet/mini/mobil sürümlerde gözükmekte.

-------------------------------
    @Stealhex,Sucuklukahve,emrecan21
    Az böyle gelin hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 9 Mayıs 2014; 23:53:03 >
  • Abicim çok güzel açıklamışsın. Grupta deneriz artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam, teşekkürler. Sen olmasan artık. O değil de düştüğümüz hallere bak. Umarım Zückerberg WP diye de bir platform olduğunu fark eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda ki **** bölümünde ki 3 kısmını silip 4 yaparak "Rename" diyip

Buradan hiçbir şey anlamadım desem yalan olmaz. Paylaşım için teşekkürler bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .m-p-3 yazmakta sansüre kurban gitmiş uzantı.
  • Daha dün müzik göndermeyi denedim kurcaladım kurcaladım bulamamıştım, çok teşekkürler
  • Eline sağlık

• Abi saol ugrasiyosun Bu kadar AMA adami deli eder Bu yapana kadar cigerimiz solar guncellemeyle gelir belki Bu sorunun cozumu .

Tekrar tesekkur.

• Konu iyi de bu kadar uğraşmaya değmez bence

• 10 numara olmuş eline sağlık hocam

• Hocam güzel paylaşım ama bu kadar uğraşmaya değmez.

• Whatsapp ın bize çektirdikleri

• Emeğine sağlık teşekkürler

• 6 resimden sonra Hiç bişe anlamadım

• Klasör ismini değiştirme kısmında sorun yapıyorsanız yapmanız gereken klasörün üzerine basılı tutmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok beceriksiz adamım neyse hacı eyw genede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.