Şimdi Ara

Whatsapp'ı açmadan mesajlar gelmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
317.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Berdogan44 B kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun! 40 yıl düşünsem sorunun Telekom'la alakalı olacağını hiç düşünmezdim. Çözüm tabiki de bir iphone almak olmamalı zaten. Böyle enteresan bir kısıtlama da Vodafone'da vardı. Vodafonelu hattın internetini kullanırken Whatsapp'ta yurtdışına arama yaptırtmıyordu. Ben de bir daha Vodafone'a geçmedim tekrar.
  • Arkadaşlar ilgili videoda çözüm mevcut




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 29 Aralık 2018; 16:46:20 >
  • Heavy Başlı Adam kullanıcısına yanıt
    işe yaradı tesekkurler :)
  • Yorumlarda da belirtildiği üzere bunun üç sebebi olabilir. Telefonun düşük güç modu, kullanılan bir uygulama-uzun pil ömrü için ve son olarak operatör. Ben de aynı sorunu yaşıyordum ve kullandığım bir uygulama buna sebep veriyordu. Kaldırınca sorun çözüldü.
  • Berdogan44 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sayenizde sorunu çözdüm. Turktelekom Online İşlem uygulamasındaki güvenli internet sekmesinde aile olarak kayıtlıymış, onu kapatınca bildirim sorunu düzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnkheartedman İ kullanıcısına yanıt
    Bununla düzeldi. Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben huawei y6 2019 model kullanıcısıyım. Benzer sorunu ben sadece wifi üzerinden yaşıyordum. Mobile veride bir sorun olmamasına rağmen evde wifi kullandığım vakit mesajlar ekran kilidini açmadıkça gelmiyordu. Tüm ayarları düzgün şekilde yapmama rağmen bir türlü halledememiştim. Sonunda sorunun kaynağını buldum. Şöyle ki ben whatsapp web uygulamasını tarayıcı üzerinden sıkça kullanan birisiyim. Ne zaman ki kare kodu okutup pc üzerinden whatsapp a giriş yaparsam bir senkron sorunu ortaya çıkıyor buda msj ların telefonu uyku modundan çıkarana kadar gelmemesine neden oluyordu. Tüm pc lerden çıkış yaptım whatsapp ara yüzünden, telefonu yeniden başlattım ve sorun düzeldi. Belki sorun yaşayan arkadaşlara yardımı dokunur.
  • Arkadas lar bunun tek cebebi Çin romu olması. Çin romu olan telefonların marka modeli ne olursa olsun WhatsApp bildirim sorunu yaşarsınız. Tek çözümü ise arka planda sürekli WhatsApp açık tutmak aksi taktirde asla sorunu çözemezsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir çözüm yolu daha var. Yalnız şunu belirteyim rom ile falan alakası yok bunun. Tamamen telefonun ayarları yüzünden.

    "Arkadaşlar siz de benim gibi bunları zaten biliyorum yada bunların hepsini yaptım diyorsanız yapacağınız şey ayarlardan yüz kilidi yani yüz tarama ayarlarına girin orada akllı kilit ekran bildirimi diyee lanet bir alan var onu kapatın. Benzeri parmak izi okuyucusu ayarlarında da var. Her yere sordum her şeyi araştırdım hep aynı şeyler. Kendi işimi kendim gördüm bir şekilde. Nasıl mutluyum anlatamam resmen stesim azaldı? umarım yardımcı olur"

    Böyle bir paylaşım buldum. Bu arkadaşın çözümüde işe yarıyor.
  • Telefonunuz Xiaomi ise OTOMATİK BAŞLATMA izni vermelisiniz.
  • Bir çözüm yolu daha var. Mesela evde iseniz wifi kullanıyorsunuz mobil veri kapalı durumda. Dışarı çıktığınızda wifi yi kapatmadan mobil veriyi açın ve o şekilde kullanın wifi her zaman açık dursun bi problem çıkmıyor. Uygulama sayfasında ki feedback lere baktığımda msj gelmeme ve iletilmeme sorunu o kadar çok yaşanmış ki son güncelleme ile insanlar isyanda resmen.
  • Arkadaşlar bu sorun son güncelleme değil ondan önceki güncellemeden sonra yaşanmaya başladı. Mesela watsapa girince bildirimler geliyorya, ama watsap araması watsapa girmesinizde geliyor onda sorun yok, bu bence watsapla alakalı, hem watsap hemde telefondan kaynaklı, bazı telefonlarda yapmıyor bu sorunu. Son güncellemesi geldi onuda yaptım sorun düzelmedi. 2 ay önceki sürümü bulup yükleyip denemek lazım ama watsap mesajlarından dolayı şuan ona girişemedim. Vakti olan varsa 2 ay önceki sürümü bulup denesin muhtemel çözülür bu sorun.


    Ekleme: Arkadaşlar bildirimlerin sorunsuz geldiği aynı operatör aynı tercihlerdeki s7 edge den apk yi alıp Xiaomi redmi note 3 üme kurdum sorun yine düzelmedi. Lenovosu olan bi iş arkadaşımdada problem mevcut. Sanırım watsap çin kökenli tellere ban attı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 11 Mayıs 2019; 23:21:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dosyalarım/whatsapp içinde logs.zip diye bir dosya var mı arkadaşlar? böyle bir şey yoktu daha önce kendiliğinden çıkmış çok detaylı log kayıtları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 8 Mayıs 2019; 14:50:4 >
  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    evet var yapılan işlemleri kayıt eder
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yanıt için. pc'de biraz inceledim çok ayrıntılı bilgiler var sadece 3 günlük uygulama kaydı tutulmuş. birkaç ay önce olan biten kaydedilmiş. ama bu zip dosyası ve içindekiler başka marka android cihaz kullanan kişilerde yokmuş çevremdekilere sordum da. samsung'a özel bir şey mi merak ettim. benim telefon samsung.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 10 Mayıs 2019; 10:44:30 >
  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    BENCE BU BİR AVANTAJDIR,

    3 günlük tutma sebebi muhtemelen fazla aşırı yer kaplamaması için 3 gün üzeri olan dosyaları kendi temizliyordur
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    bu dosya biraz farklı gibi eğer fırsatınız olursa siz de kontrol edin. eski whatsapp sürümlerinden birinde tutulan çok detaylı bir log kaydı. ne yala nsöyleyim biraz ürperdim ya fişlemek için yapılan bir şey ya da eski whatsapp sürümündeki hatanın tespit edilmesi için yapılan bir şey bilemedim doğrusu. sizin telefon ne markaydı hocam?
  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    Samsung C7 hocam şuan kullanmış olduğum
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazın da Samsung marka olması,bu dosyanın Samsung modellerinde kurulu olan WhatsApp 2.19.53 sürümü (şubat veya mart ayındaki sürüm olabilir) üzerindeki bir hata ile ilgili olabileceği düşüncemi güçlendirdi. Müsait olduğunuzda "logs.zip" içindeki ".log" uzantılı Note Pad dosyası içinde "2.19.53" sürüm bilgisini bulabilirseniz bundan daha da emin olabiliriz. Arama yapabileceğiniz Note Pad dosyasının en üst satırında şöyle bir ifade var "[1809:AsyncTask #10] ==== logfile level=3 tz=+0300 ====" bu hadiseyi fark edip internette araştıran neredeyse kimse yok. Geçmiş tarihli şu içerik var sadece onda da tatmin edici yanıt yok maalesef.https://www.quora.com/What-does-a-WhatsApp-application-logs-zip-file-contains-When-contacting-WhatsApp-support-from-my-app-I-see-the-file-is-attached-to-the-email




  • Jet lag kullanıcısına yanıt
    Müsait zamanda incelemiş olurum hocam
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.