Şimdi Ara

Whatsapp durum ve son görülme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resmi kullanmayan bir arkadaşım var ve son zamanlarda durumunun ve son görülmesinin de görünmediğini fark ettim ama hep değil bazen görünüyor görününce 2sü de görünüyor, görünmeyince de 2 si de görünmüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Telefon rehberinden silmesi falan mı yoksa sürekli o ayarları kapatıyomudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rehberinden siliyor veya ara ara engelleyip engeli kaldırıyordur.. Aranız nasıl arkadaşınla o zaman daha doğru cevap veririz :)

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    İyi değil aramız ama engelli olsam yazdıklarım gider mi ? Konusuyoruz halen

• rehberden siliyordur

• Flyingpig kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların gitmez o engeli açana kadar ama rehberinde ekli değilsen durumu ile resmini göremezsin ama yazdıkların gider. Benim de aram kötü dün engel koydu tepesi atıp oradan biliyorum :)

• Ee sonra geri mi ekliyor o zaman ? Dün baktım görünmüyor araba sürüyodum eve gidince yazacaktım açtım son görülme falan geri gelmişti. Durum ve görüşme görinmüyorken bişeyler yazıp cevap verip vermeyeceğine mi bakayım?

• Engelleyip engeli kaldırıyordur ara ara yazdıklarını kontrol etmek için. Benim aklıma gelen bu şimdilik.

Allah kadın tribinden korusun bütün hemcinslerimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numaram engellenip engel sonra açılınca yazdıklarımın saati gider mi yoksa actıgı an ki saat mi yazar?

• Yazdım şimdi sadece benden gitti anlamındaki ilk tik çıktı, ya telefonu kapalı ya da numaram engelli demek sanırım bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Yazdım şimdi sadece benden gitti anlamındaki ilk tik çıktı, ya telefonu kapalı ya da numaram engelli demek sanırım bu
    büyük ihtimal engelledi,yani engeli kaldırınca resim ve durumu görünüyor mu?
  • Engeli kapat aç yapıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Engeli kapat aç yapıyordur.
    Yazdığınızda 1 tik olduğunda whatsapp serverlerine iletildiğini gösterir, iki tik olduğunda ise kişiye iletildiğini gösterir. Profil resmi , son görülme ve durum kimlere görünsün diye ayar yapılabiliyor. Herkes, kişilerim ve hiç kimse seçenekleriyle. Bu kişiler sizi engelleyip geri açıyor gibi geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Yazdığınızda 1 tik olduğunda whatsapp serverlerine iletildiğini gösterir, iki tik olduğunda ise kişiye iletildiğini gösterir. Profil resmi , son görülme ve durum kimlere görünsün diye ayar yapılabiliyor. Herkes, kişilerim ve hiç kimse seçenekleriyle. Bu kişiler sizi engelleyip geri açıyor gibi geldi bana.

Son görülmesini değiştirmesi mantıklı ancak 2 tane onda ekli olmayan arkadaşımdan numaralarını verip bakmalarını istedim birinde durum+son görülme öbüründe ise sadece durum görünüyordu, ve bir de neden aylardır değiştirmediği durumunu saklasın kaldı ki erkek arkadaşı son görülmeyi kapattığı için bikaç kere kavga cıkarmıstı yapmaz diye düşünüyorum o yüzden

• İphonelarda numara engelleyince whatsappta da engellenir mi? Ayrıca imessage veya sms atınca gönderildi yazıyor engellemiş olsa sadece yanında ünlem cıkar ve gitmez mi yoksa gönderildi diye gösterir ama sadece karşıdakine mi ulaşmaz

• quote:

İphonelarda numara engelleyince whatsappta da engellenir mi? Ayrıca imessage veya sms atınca gönderildi yazıyor engellemiş olsa sadece yanında ünlem cıkar ve gitmez mi yoksa gönderildi diye gösterir ama sadece karşıdakine mi ulaşmaz

1) iphone dan engellemen whatsapp a etki etmez, ayrıca whatsappdan da engellemek lazım
    2) mesajın yanında ünlem sadece hattında mesaj hakkın yoksa, internet paketin bitmişse (imessage için) ya da telefonun o anda çekmiyorsa çıkar. Onun dışında sen mesajı gönderdiğini görürsün ancak ona ulaşmaz mesaj.

3) BU EN ÖNEMLİSİ; kendini üzdüğüne, bu kadar uğraştığına, kafaya taktığına DEĞMİYOR hocam. Boşver senden önemli kimse yok, bir sen bir ailen bir allah, 5 sene bekledim bi halt olmuyo. Üzme kendini

• aliekin kullanıcısına yanıt
    sonuncusuna canı gönülden katılıyorum kardeşim..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bunlara..değmez gerçekten..pire için yorgan yakanları sen de hayatından çıkaracaksın..iki kere iki dört eder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliekin

quote:

İphonelarda numara engelleyince whatsappta da engellenir mi? Ayrıca imessage veya sms atınca gönderildi yazıyor engellemiş olsa sadece yanında ünlem cıkar ve gitmez mi yoksa gönderildi diye gösterir ama sadece karşıdakine mi ulaşmaz

1) iphone dan engellemen whatsapp a etki etmez, ayrıca whatsappdan da engellemek lazım
    2) mesajın yanında ünlem sadece hattında mesaj hakkın yoksa, internet paketin bitmişse (imessage için) ya da telefonun o anda çekmiyorsa çıkar. Onun dışında sen mesajı gönderdiğini görürsün ancak ona ulaşmaz mesaj.

3) BU EN ÖNEMLİSİ; kendini üzdüğüne, bu kadar uğraştığına, kafaya taktığına DEĞMİYOR hocam. Boşver senden önemli kimse yok, bir sen bir ailen bir allah, 5 sene bekledim bi halt olmuyo. Üzme kendini

haklısın vallahi hocam, ama o kadar karışıktı ki her şey düşündükçe neleri fark ediyor insan, çevremdekiler de diyor bunu, ben de en yakın arkadaşlarıma baktığım zaman bu derece karışık duruma düşen olmamış
    Gidip kendimi zora sokuyorum hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

sonuncusuna canı gönülden katılıyorum kardeşim..ağzınla kuş tutsan yaranamazsın bunlara..değmez gerçekten..pire için yorgan yakanları sen de hayatından çıkaracaksın..iki kere iki dört eder..

hocam bazı hatalar çok ağır sonuçlar doğurdu sadece ve iyi bir arkadaşımı 2 haftalık bir şey yüzünden yavaş yavaş kaybettim neredeyse
    hayat beklenmedik işte
  • quote:

quote:

quote:

haklısın vallahi hocam, ama o kadar karışıktı ki her şey düşündükçe neleri fark ediyor insan, çevremdekiler de diyor bunu, ben de en yakın arkadaşlarıma baktığım zaman bu derece karışık duruma düşen olmamış

Hiç gerek yok hocam kendini karıştırmaya, insanlar kaybettikleri kadar çoğalırlar. Eğer sen çok kaybettiysen o kadar büyüksün bu hayatta demektir. Ben çok çektim bu uğurda, anlayabiliyorum ne hissettiğini. Sana en iyi gelecek şey konuşmaktır, gerekirse geç aynanın karşısına anlat kendine, al eline kağıdı kalemi yaz herşeyi inan bana çok iyi geliyor. Ben kendi adıma da yardımcı olabileceğim bişey olursa yazabilirsin.
    Son olarak şunu söylim sana, sende olanı senden almayı deneyen değil, olmak istediklerini yaşa diye sana ilham verendir gerçek aşık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç gerek yok hocam kendini karıştırmaya, insanlar kaybettikleri kadar çoğalırlar. Eğer sen çok kaybettiysen o kadar büyüksün bu hayatta demektir. Ben çok çektim bu uğurda, anlayabiliyorum ne hissettiğini. Sana en iyi gelecek şey konuşmaktır, gerekirse geç aynanın karşısına anlat kendine, al eline kağıdı kalemi yaz herşeyi inan bana çok iyi geliyor. Ben kendi adıma da yardımcı olabileceğim bişey olursa yazabilirsin.
    Son olarak şunu söylim sana, sende olanı senden almayı deneyen değil, olmak istediklerini yaşa diye sana ilham verendir gerçek aşık.

Ne yapacağımı bilmemekten olmadığın biri gibi davranmışım yeni yeni anladım zaten karışık olan her şeyi daha da zor duruma sokmuşum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.