Bence kesinlikle kaçırılmaz.Müthiş ucuz geldi bana.Yetkil wharf satıcılarında liste fiyatı 390$.Liste elime şimdi geçti.Başka fiyatını merak ettiğiniz ürünler varsa yazabilirim.(Tabi liste fiyatlarını)
fiyati gercekten iyi de ozellikleri nasil acaba. Ben arkadasi 300 YTL icin zorladim ama vermedi. Bakalim 350 YTL icin ne diyecek. 390$ liste fiyati derken KDV dahil perakende fiyati dimi? Ayrica bunlar garantilimi oluyor?
Eğer fatura verirse garantili olur ki muhtemelen verir.Özellikleri de çok iyi.O fiyata alabileceğinin en iyisi.Hemde downfire.Bence hiç düşünme.Bende ocakta kendime yeni bir sistem toplayacağım.e250 ye para yetmiyecek muhtemelen.BEnde bunu almayı düşünüyorum.
375 'e indi. KillForYou! yarin gidip alayim. 350'ye alirim muhtemelen.
Downfire nedemek
sazanlıyım hemen wooferin yere bakması demek(driverinin)
Downfire iyi birseydir herhalde PANASONİC SB-WA 110 'ten iyimi bu marka model
Garantisi yokmus. Adam dogubanktan almis.Sifir ve hic kullanmamis. Birde interconnect diye bir kablo almis 25 YTL'ye onuda verecekmis. Yeri cok uzakta. Avcilari gectikten sonra Tatilyanin oralarda imis(Ben Uskudardayim). Kargo ile gonder desem parayi vermeden gondermez yada o cihazi gondermeden bende parayi gondermem. Odemeli falanmi oluyor bu isler
2. el mi alacaksın?
arkadaşım bence görmeden denemeden alma.varsa bi araba atla adamın yerinde bak.öyle al.belli olmaz.kimin ne yapacağı belli olmaz.
Adam almis ama hic kullanmadim diyor. Paraya sıkıstıgım icin satmak istiyorum diyor. 2.El sayilabilir. Kutusundan bir kez cikardim diyor(Yalan-Dogru bilemem tabi de). Bunlarin bozulma riski varmidir acaba. Hani icinde herhalde elektronik pek bir sey yoktur. Ne yapsa bilmiyorumki. Arbam var. Yarin aksam basip gitsemmi acaba. Hani degecekse gideyim diyorum... 350-360 YTL'ye alacagim. yenisi 400$ gibi bir seymis diyor KillForYou! dostum. Ne diyorsunuz dostlar?
Bencede görmeden hatta denemeden almamalısın.Bozulma riski diğer elektronik cihazlara göre çok daha az.Madem araban var gidip dene.400 lira az para değil.
garantisi war mı?
Hmmm. Haklisiniz. Yurtdisinda da fiyati yuksekmis. Ben en iyisi yarin aksama gidip alayim.