Şimdi Ara

Wharfedale Power Cube Pc 12+ Subwoofer iyimi. 400 YTL diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wharfedale Power Cube serisi Pc 12+ iyimi sizce dostlar. Sifir ve 400 YTL diyor alinirmi acaba.

Specification
    Driver 12" 300mm
    Amplifier Power built-in 150W
    Input Sensitivity line input 300mV for 100W
    Frequency 30-95Hz
    SPL 110dB
    Crossover 35-85Hz
    Dimensions 375x430x405

http://www.wharfedale.co.uk/model.php?model_id=109

• Bence kesinlikle kaçırılmaz.Müthiş ucuz geldi bana.Yetkil wharf satıcılarında liste fiyatı 390$.Liste elime şimdi geçti.Başka fiyatını merak ettiğiniz ürünler varsa yazabilirim.(Tabi liste fiyatlarını)
  • fiyati gercekten iyi de ozellikleri nasil acaba. Ben arkadasi 300 YTL icin zorladim ama vermedi. Bakalim 350 YTL icin ne diyecek. 390$ liste fiyati derken KDV dahil perakende fiyati dimi? Ayrica bunlar garantilimi oluyor?
  • Eğer fatura verirse garantili olur ki muhtemelen verir.Özellikleri de çok iyi.O fiyata alabileceğinin en iyisi.Hemde downfire.Bence hiç düşünme.Bende ocakta kendime yeni bir sistem toplayacağım.e250 ye para yetmiyecek muhtemelen.BEnde bunu almayı düşünüyorum.
  • 375 'e indi. KillForYou! yarin gidip alayim. 350'ye alirim muhtemelen.

Downfire nedemek
  • sazanlıyım hemen wooferin yere bakması demek(driverinin)
  • Downfire iyi birseydir herhalde
    PANASONİC SB-WA 110 'ten iyimi bu marka model
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla ben pek hoslanmıorum downfireden jazz 9940 ın wooferi öle direk alt komsuya gidio ses o modeli de bilmiorum
  • armagaan açıklamış.En kaba tabirle woofer ın açık olan yüzünün yere bakması.Bir çok karşıt görüşün olmasına rağmen bence en iyisi bu tiplerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fktanik

Downfire iyi birseydir herhalde
    PANASONİC SB-WA 110 'ten iyimi bu marka model

Tam olarak bu modelin fiyatını bilmiyorum.Ama fiyatları birbirine yakın olan wharfedale ın her ürünü panasonic ten daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Bence kesinlikle kaçırılmaz.Müthiş ucuz geldi bana.Yetkil wharf satıcılarında liste fiyatı 390$.Liste elime şimdi geçti.Başka fiyatını merak ettiğiniz ürünler varsa yazabilirim.(Tabi liste fiyatlarını)

8.4 ve 8.3 lerin fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuareq

quote:

Orjinalden alıntı: KillForYou!

Bence kesinlikle kaçırılmaz.Müthiş ucuz geldi bana.Yetkil wharf satıcılarında liste fiyatı 390$.Liste elime şimdi geçti.Başka fiyatını merak ettiğiniz ürünler varsa yazabilirim.(Tabi liste fiyatlarını)

8.4 ve 8.3 lerin fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba?

8.4 270$
    8.3 200 $ (Liste fiyatları değil.Doğubank fiyatları)
  • Garantisi yokmus. Adam dogubanktan almis.Sifir ve hic kullanmamis. Birde interconnect diye bir kablo almis 25 YTL'ye onuda verecekmis. Yeri cok uzakta. Avcilari gectikten sonra Tatilyanin oralarda imis(Ben Uskudardayim). Kargo ile gonder desem parayi vermeden gondermez yada o cihazi gondermeden bende parayi gondermem. Odemeli falanmi oluyor bu isler
  • 2. el mi alacaksın?
  • arkadaşım bence görmeden denemeden alma.varsa bi araba atla adamın yerinde bak.öyle al.belli olmaz.kimin ne yapacağı belli olmaz.
  • Adam almis ama hic kullanmadim diyor. Paraya sıkıstıgım icin satmak istiyorum diyor. 2.El sayilabilir. Kutusundan bir kez cikardim diyor(Yalan-Dogru bilemem tabi de). Bunlarin bozulma riski varmidir acaba.
    Hani icinde herhalde elektronik pek bir sey yoktur. Ne yapsa bilmiyorumki. Arbam var. Yarin aksam basip gitsemmi acaba. Hani degecekse gideyim diyorum... 350-360 YTL'ye alacagim. yenisi 400$ gibi bir seymis diyor KillForYou! dostum.
    Ne diyorsunuz dostlar?
  • Bencede görmeden hatta denemeden almamalısın.Bozulma riski diğer elektronik cihazlara göre çok daha az.Madem araban var gidip dene.400 lira az para değil.
  • garantisi war mı?

• Garanti yok diyor. Daha dogrusu daha 1.5 ay olmus alali dogubanktan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.