< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Ürünü kullanmadım ama açıkçası önermiyorum. Öncelikle tekerlekler tekli. En kolay kırılan, dağılan, gevşeyen teker tipi. Tavsiyem 4x2 tekerlekli bir valiz.
İkinci olarak hard-case bavullarda esneme olmuyor, kumaş valizlerde esneme imkanı olduğu için hem valizi doldururken hemde valizi sıkışık bir alana yerleştirmeye çalışırken sorun olmuyor. Üçüncü olarak bu tür valizlerin malzemesi dış darbelere karşı ne kadar esnek olursa olsun köşelerinde çatlama oluyor. İlandaki ürünün üretim malzemesini bilmiyorum ama genel olarak valiz üst düzey bir markadan değilse hard-case pek önerilmez. Youtubeda bunlarla ilgili ingilizce olarak bir çok örneği görebilirsiniz. Edit: Ayrıca aklıma geldi onu da yazayım, bavul ortadan açıldığı için içinden bir şey almak sıkıntı olur. Yolda anlık olarak valizin içine birşey koymak veya aceleyle birşey çıkarmak istersniz valize bakarken içindeki herşey dağılabilir. Kumaş valizlerde üst taraftan açıp kapatılabilir direkt, ayrıca çoğu kumaş valizin önünde sağında-solunda vs. gözler bulunur. Ufak şeyler için direkt valizi açmaya gerek kalmaz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 9 Ağustos 2017; 10:22:49 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |