Şimdi Ara

Wexta Büyük Boy Valiz 99.99 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobile özel, gayet güzel fırsat. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.
    http://urun.n11.com/buyuk-boy/wexta-silver-buyuk-boy-cekcekli-bavul-valiz-wx210-P191841499

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ürünü kullanmadım ama açıkçası önermiyorum. Öncelikle tekerlekler tekli. En kolay kırılan, dağılan, gevşeyen teker tipi. Tavsiyem 4x2 tekerlekli bir valiz.
    İkinci olarak hard-case bavullarda esneme olmuyor, kumaş valizlerde esneme imkanı olduğu için hem valizi doldururken hemde valizi sıkışık bir alana yerleştirmeye çalışırken sorun olmuyor.
    Üçüncü olarak bu tür valizlerin malzemesi dış darbelere karşı ne kadar esnek olursa olsun köşelerinde çatlama oluyor. İlandaki ürünün üretim malzemesini bilmiyorum ama genel olarak valiz üst düzey bir markadan değilse hard-case pek önerilmez.
    Youtubeda bunlarla ilgili ingilizce olarak bir çok örneği görebilirsiniz.

Edit: Ayrıca aklıma geldi onu da yazayım, bavul ortadan açıldığı için içinden bir şey almak sıkıntı olur. Yolda anlık olarak valizin içine birşey koymak veya aceleyle birşey çıkarmak istersniz valize bakarken içindeki herşey dağılabilir. Kumaş valizlerde üst taraftan açıp kapatılabilir direkt, ayrıca çoğu kumaş valizin önünde sağında-solunda vs. gözler bulunur. Ufak şeyler için direkt valizi açmaya gerek kalmaz.
  • Waliz nasıl kalitemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende az önce sipariş ettim. Araştırdığım kadarıyla alanlar memnun. Yerli marka olduğu için uygun fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

Waliz nasıl kalitemi

HB'da da bir adet yorum yapılmış.İlk seferde elimde kaldı.Tavsiye etmiyorum yazmışlar.

Wexta Büyük Boy Valiz 99.99 TL

Edit:Resim sayfa düzeni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GateFLY -- 9 Ağustos 2017; 2:6:10 >
  • Bu valizlerin hb yorumunda olduğu gibi ust tutma kulpu kırılıyor. Kumaş olanlar daha sağlam ve uzun ömürlü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 deki yorumlarada bakın. Farklı satıcılar aynı üründe yorumlar mevcut. Gelince görecez bakalım.

• bir hafta kadar önce aynı valizin çivit mavi renginin orta ve büyük boyunu 245 TL'ye aldım. Dışarıdan güzel duruyor. İç kısmı dolgulu değil. Dış plastik ile iç kısım arasında tül gibi birşey var. Çekme demiri falan iç kısımdan ele geliyor. Bana o kadar kalitesiz gibi gelmedi. Önümüzdeki hafta bir uçuşum var sakalım sağ çıkacak mı. Detaylı resim isteyen olursa akşam ekleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    28 jant 1.60 boy
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resim atabilirsiniz hocam, indirimin 4 saati kaldı düşünenler fikir edinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Craggy

Resim atabilirsiniz hocam, indirimin 4 saati kaldı düşünenler fikir edinir.

Eşim çekebilirse resimleri hemen göndereyim.
  • Guard marka aldım ben pahalı ama hosuma gitti

• İndirim yok arkadaşlar ben geçen senede 99'a aldım aynısını şişirme fiyat üzerinden indirim gösteriliyor. Bu arada ürün güzel büyük götürür sizi koyu almayın soyuluyor
  • Wexta Büyük Boy Valiz 99.99 TLWexta Büyük Boy Valiz 99.99 TLWexta Büyük Boy Valiz 99.99 TLWexta Büyük Boy Valiz 99.99 TLWexta Büyük Boy Valiz 99.99 TLWexta Büyük Boy Valiz 99.99 TLWexta Büyük Boy Valiz 99.99 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 9 Ağustos 2017; 9:1:53 >

• Haber veren arkadaşa teşekkürler aldım 1 tane.
  • Şişirilmiş fiyattanda inmiş olabilir ama yaptığım araştırmaya göre en uygun burada hocam. Bende antrasit rengini söyledim. Soyulma yapmaz umarım.

• Küçük boyunu avansas dam almıştım. Fiyat/performans ürününü. Yerli üretimi de desteklemek lazım.

• 99+ kargoya tutqun daha iyi değil mi?

Hepsiburada valiz en çok satanlar listesinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü kullanmadım ama açıkçası önermiyorum. Öncelikle tekerlekler tekli. En kolay kırılan, dağılan, gevşeyen teker tipi. Tavsiyem 4x2 tekerlekli bir valiz.
    İkinci olarak hard-case bavullarda esneme olmuyor, kumaş valizlerde esneme imkanı olduğu için hem valizi doldururken hemde valizi sıkışık bir alana yerleştirmeye çalışırken sorun olmuyor.
    Üçüncü olarak bu tür valizlerin malzemesi dış darbelere karşı ne kadar esnek olursa olsun köşelerinde çatlama oluyor. İlandaki ürünün üretim malzemesini bilmiyorum ama genel olarak valiz üst düzey bir markadan değilse hard-case pek önerilmez.

Edit: Ayrıca aklıma geldi onu da yazayım, bavul ortadan açıldığı için içinden bir şey almak sıkıntı olur. Yolda anlık olarak valizin içine birşey koymak veya aceleyle birşey çıkarmak istersniz valize bakarken içindeki herşey dağılabilir. Kumaş valizlerde üst taraftan açıp kapatılabilir direkt, ayrıca çoğu kumaş valizin önünde sağında-solunda vs. gözler bulunur. Ufak şeyler için direkt valizi açmaya gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Century Child -- 9 Ağustos 2017; 10:22:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Century Child kullanıcısına yanıt
    Bölümler fermuarla ayrılmış hocam ve desteklemek için çapraz kayışlar var. Valiz tam anlamıyla düzgün kullandığımız zaman herhangi bir dağılma olacağını sanmıyorum.

Tekerlekler için birşey diyemem. Ürün daha elime ulaşmadı. Sert plastik konusundada kullanılan malzeme ucuzdur diye düşünüyorum. Yinede fiyatına göre alınabilir gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Century Child

Ürünü kullanmadım ama açıkçası önermiyorum. Öncelikle tekerlekler tekli. En kolay kırılan, dağılan, gevşeyen teker tipi. Tavsiyem 4x2 tekerlekli bir valiz.

Hocam teşekkürler. Kumas olsrak marka model tavsiyesi var mi?

• Yüzde 5 veya 10 luk kesime hitap eder sert valiz. Ha ille alacağım derseniz bu yorumu okuduktan sonra siz bilirsiniz ama dediğine geleceksiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.