Şimdi Ara

Wexta Büyük Boy Valiz 99.99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
10.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Craggy

Şişirilmiş fiyattanda inmiş olabilir ama yaptığım araştırmaya göre en uygun burada hocam. Bende antrasit rengini söyledim. Soyulma yapmaz umarım.

piyasaya göre yine uygun tabiki 99 güzel fiyat eder yani bu valiz.

gri ton almıştım bende babamlara siyah aldım ancak onlarda soyulma oldu biraz.

renk tercihide avantajı arttırabilir konu için teşekkürler yararlananlar olur elbette
  • Çek satıştan 100/20 çek alın 1 tl ye, daha uyguna geliyor.

Ben almıştım, gayet memnunum.

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/tutqn-basic-kirilmaz-mikrofiber-buyuk-boy-valiz-7-renk-secenegi-296696517

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

Yüzde 5 veya 10 luk kesime hitap eder sert valiz. Ha ille alacağım derseniz bu yorumu okuduktan sonra siz bilirsiniz ama dediğine geleceksiniz.

kararsız kaldım alsam mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craggy

Bölümler fermuarla ayrılmış hocam ve desteklemek için çapraz kayışlar var. Valiz tam anlamıyla düzgün kullandığımız zaman herhangi bir dağılma olacağını sanmıyorum.

Tekerlekler için birşey diyemem. Ürün daha elime ulaşmadı. Sert plastik konusundada kullanılan malzeme ucuzdur diye düşünüyorum. Yinede fiyatına göre alınabilir gibi..

Hocam bütçe herkes için problem ama dayanıklı bir valizle 40+ seyahati çıkarabilirken kalitesiz bir valiz ilk yolculukta bile yarı yolda bırakbilir. Tekerleği soyulsa-kırılsa gittiğiniz yerde ayrı dert, tutma kısmı zarar görse ayrı dert. Ama tabi hevesinizi baltalamak istemem, hayırlı olsun valiziniz :) Özellikle araba/otobüs yolculukları için fazlasıyla yeterli bence. Uçak mevzusunda ise en dayanıklı valizler bile havayolu çalışanlarının elinde hiç olabilir, şans. Hatta havayolu çalışanlarının direkt olarak dahil olmadığı absürd kazalara da kurban gidebilir. Bakınız 2 örnek;
    Wexta Büyük Boy Valiz 99.99 TL
    https://zippy.gfycat.com/IdealisticCommonBarasinga.webm

Şu muammeleye kaç valiz dayanır?

@ali22
    Direkt model olarak tavsiyem yok ama bütçeniz uygunsa Samsonite iyidir. Yurtdışında orta-üst/üst düzey ürünleri bulunsa da malum kur yüzünden ülkemizde lüks ürün fiyatına satılmakta. Önce ihtiyaçlarınıza uygun bir valiz tipi belirleyip(TSA kilitli-TSA kilitsiz, 4 teker-2 teker, sert kasa-normal kasa, ek gözlü-ek gözsüz vs.) ona göre bir seçim yaparsanız daha isabetli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Haber veren arkadaşa tskler

75/10 indirim ile 89.99 TL ye geldi kaptım 2 adet

• Bi hort yapayım bari. 11.11'de almayı düşünüyorum bu valizden. 2 yıldır kullanan var. Yorumlarınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: outofnick

Bi hort yapayım bari. 11.11'de almayı düşünüyorum bu valizden. 2 yıldır kullanan var. Yorumlarınız nedir?
    Hocam ben hala kullanıyorum.

Çok sık seyehat etmiyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunum.

Oldukça geniş bir valiz.
  • Migrosta nk valiz diye bir marka var kumaş valiz isteyen bi baksın. Beğenirseniz illaki kampanya vardır kombo yapar sipariş verirsiniz. Üreticisi kemeraltıcanta diye bir firma. Türkiyede satılan fossil marka valizleri de bu marka üretiyor. Çok kaliteli olmasada yıllarca idare eder bence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.