Şimdi Ara

Westworld gerçek oluyor: Robot at tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Westworld gerçek oluyor: Robot at tanıtıldı
    Son dönemde birbiri ardına robot teknolojileri ile ilgili gelişmeler gündemi meşgul ediyor. İnsansı robotların trilyon dolarlık pazara ulaşacağı tahmin edilirken şimdi de binilebilir robotlar karşımıza çıktı. 

Kawasaki Corleo

Kawasaki tarafından tanıtılan ve robot at olarak adlandırılan 4 ayaklı robot, firmanın temiz enerji ile yapay zekânın birleşimine olan bağlılığını ifade ediyor. 1500cc hidrojen motoru, robotun ihtiyacı olan elektriği üretiyor. 

Ayrıca Bkz.JBL yapay zekâ destekli kablosuz hoparlörünü duyurdu

4 ayağı da bağımsız olarak hareket edebilen platform, zorlu sahalarda kolay bir şekilde gezinebiliyor. Robotun eğeri ve kafası ise biraz daha motosiklet deneyimi için tasarlanmış. Robot sadece komutları değil kullanıcının vücut hareketlerini de algılayabiliyor. 

Belirli bir ölçüde engellerin üzerinden de zıplayabilen Kawasaki Corleo maalesef 2050 yılından önce piyasaya çıkamayacak ve geliştirme yol haritası da henüz açıklanmadı. Yine de Westworld dizisini hatırlatmıyor değil. 

• 2050 mi, tarih olarak bizim iktidarın vaatleri gibi olmuş, 2071 yılında tek haneli enflasyon rakamlarını göreceğiz :) O zamana kadar kim öle kim kala, adamlar resmen cgi video yapıp öhhhmmm işte vizyonumuz bu demek istemişler, aga hani uçan birşey olsa gam yemeyeceğim de olum elektronik at yapmanın ne tarz bir vizyonu var, onu çözemedim, bunu kullanmaktansa klasik at kullanırım, aküsünün bitme gibi bir derdi de olmaz, yoruldu mu, bi yere kazık çak biraz biraz otlasın, biraz dinlensin, depo tekrar kısa sürede fullenmiş olur, nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça, daha yapay zeka kıyaslamasına girmiyorum bile...
  • 2050 mi, tarih olarak bizim iktidarın vaatleri gibi olmuş, 2071 yılında tek haneli enflasyon rakamlarını göreceğiz :) O zamana kadar kim öle kim kala, adamlar resmen cgi video yapıp öhhhmmm işte vizyonumuz bu demek istemişler, aga hani uçan birşey olsa gam yemeyeceğim de olum elektronik at yapmanın ne tarz bir vizyonu var, onu çözemedim, bunu kullanmaktansa klasik at kullanırım, aküsünün bitme gibi bir derdi de olmaz, yoruldu mu, bi yere kazık çak biraz biraz otlasın, biraz dinlensin, depo tekrar kısa sürede fullenmiş olur, nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça, daha yapay zeka kıyaslamasına girmiyorum bile...

• 1. Dünya ülkelerinin gündemi ve işleri bu. Bir de bizim gündemimize bakın. Enerjisini ve potansiyelini bu kadar boşa harcayan başka bir ülke var mıdır acaba? Ülkem adına üzülüyorum...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2050 ye kadar bunlar cop olur. Fazla sallamislat

• 2050’mi yapan mühendis bile ölür ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CGI

• 2049 da ben haha iyisini çıkarırım 😂😂

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serdarcenk kullanıcısına yanıt
    "2050 mi, tarih olarak bizim iktidarın vaatleri gibi olmuş" sen 80 yildir kostek mi oldun gelismeye mi adandin once cevap ver sen bakalim bunlari yazmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 8 Nisan 2025; 11:33:15 >
  • 2050 de Japonya var olacak mı? Nüfus artış hızıyla yok olmaya mahkum ülke. Japon dedeler kullanamaz bunu. Ölür adamlar, titremekten.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    altini doldur yazdiginin oyleyse haydi

• fantomasds kullanıcısına yanıt
    Çok komikmiş. Nüfus artış hızının yavaşlamasını çok yanlış anlamışsın. Japonya gibi aşırı nüfus yoğunluğunun olduğu ve bu nedenle her şeyin neredeyse minyatüre döndüğü bir ülkede nüfus artış hızının yavaşlaması iyi bir şey. Hele bir de teknoloji varsa yapay zeka ve robotik teknolojileri sayesinde işgücü için bile olsa gereksiz kalabalığa hiç ihtiyaç olmayacak. Aynı şey dünyadaki tüm ülkeler için de geçerli.

• alaz1903 kullanıcısına yanıt
    Kötü ve yanlış politikalar nedeniyle Japon’ya devasa Tokyo’dan ibaret 38,5 milyon’luk şehir olur mu ?

Amaç insanları çocuk yapmaktan soğutmak değil, yapabileceği ortamı sağlamak değil mi ?

• serdarcenk kullanıcısına yanıt
    Adalarda kullanılırsa hayvanlara eziyet ve zorla çalıştırma birde at gübresinin yerlerde olma sorununu çözer ama o yüzden mutlaka desteklenmeli !

• erniko34 E kullanıcısına yanıt
    "sen 80 yildir kostek mi oldun gelismeye mi adandin"

Sen kim? 80 yıldır derken şu anki hükümetin gelişmeye adandığını mı iddia ediyorsun? Ortada savaş yok, ambargo yok ekonomik kriz üstüne kriz yaşlıyoruz. 100 yıldır yaşamıyorsan tam olarak kimi eleştiriyosun, sen kim yahu? Ecdadını suçlamak istiyorsan suçla. Ama şu anki durumda sen ne yapıyorsun diye ben de sana soruyorum

Beklenen boş yorum geldi

Bu Ülkede Ekonomik Kriz Bitmedi ve Gelecekte de Hiç Bitmeyecek...

• erniko34 E kullanıcısına yanıt
    Foruma trolleri alıyorlar, boş beleş konuşuyorlar. Bir açıklaman yoksa sus ve kenara çekil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.