Şimdi Ara

Westte oynayan arkadaşlar bakabilir mi? (Bende westteyim)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sanki bu patch lerden sonra ping artmaya başladı. Sizde de öyle mi? Önceden 80-90 arası iken şimdi 110 hatta ara ara 3k 5k 8k falan oluyor. Adsl ile bilgisayarım arasında 3 odalık mesafe var ondan mı acaba? Ethernet kablosu alayım mı MSI'ın Killer Lan zımbırtısı var düşer mi öyle ping?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim modemle arada 1 koridor mesafe var, 50 pingle oynuyorum westte. Bazı zamanlar deliriyor anlık ping yükselmeleri oluyor o da sunucudan
  • suddenly30 kullanıcısına yanıt
    Yeni taşıdığımız mahallede fiber yokmuş adsl veriyorlar, bir de evde iki Laptop 4 telefon var bağlanan, bu yüzden midir adsl kaldıramıyordur falan? Oynanabilecek seviyede olmuyor çoğu zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede artış var 39-44 arası oynarken 62-65 arası oynuyorum şuan hem tr hem westte
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

Yeni taşıdığımız mahallede fiber yokmuş adsl veriyorlar, bir de evde iki Laptop 4 telefon var bağlanan, bu yüzden midir adsl kaldıramıyordur falan? Oynanabilecek seviyede olmuyor çoğu zaman

Modemin kaldıramamasıyla ilgili bir durum yoktur diye düşünüyorum. Hayır ben bazen arkadan 2 yayın falan açarak oynuyorum 50 pingle, internette başka sıkıntı var mı yok mu onu öğrenmen lazım. Speedtest gibi sitelerde ping ölçümü falan yapmalısın.
  • 78 sabit.
  • bende de 100ü görüyor bazen anlamadım neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    LOL OYNAYACAK ARKADAŞ ARIYORUM
    6 yıl önce açıldı
    lol gelicek var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu aralar sıkıntı var galiba 150 ms altını goremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • westte tr serverı aynı yerde olması lazım aynı ping olur zaten 2 sindede westte özel bi pibg sorunu yoktur yani
  • ben de durum tam tersi. yaklaşık 1.5 haftadır 89-100 arası olan ping su ara 79 - 70
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.