Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL ELEMENTS DESKTOP 1TB hepsiburada 166 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WESTERN DIGITAL ELEMENTS DESKTOP 1TB USB2.0 TAŞINABİLİR DİSK WDE1UBK10000E

http://www.hepsiburada.com/western-digital-elements-desktop-1tb-usb2.0-tasinabilir-disk-wde1ubk10000e-/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd8501117#tablnk

Arkadaşlar yeni indirime geçmiş sanırsam bence çok iyi fiyat.

Teknik Özellikler

Ürün Kodu:WDE1UBK10000E
    Form Factor: 3.5’’
    Kapasite: 1 TB
    Arayüz: USB 2.0
    Renk: Siyah
    Temel íhtiyaclar için şık, kullanımı basit WD element serisi
    2 yıl sınırlı garanti
    Uyumluluk: Windows 2000/XP/Vista ve Mac 10.3+

• ewet yeni gitmiş indirime.
    fiyat güzel. teşekkürler.
  • Keske daha once indirime girseydi maxtor yerine bunu alırdım.
  • Bunun maxtor'dan bir farkı yok ki! 3 hafta önce mavi kapanmadan 1 hafta önce bu fiyata satmıştı.
  • çok iyi fiyat
  • evet bu model de wd nin giriş modeli bence hiç iyi değil, şekil olarak da kullanım olarak da soğutma olarak da,

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=30371

vatanda 160TL ye essential modeli alınabilir ykb playclub kart ile hem de 5 taksit olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

evet bu model de wd nin giriş modeli bence hiç iyi değil, şekil olarak da kullanım olarak da soğutma olarak da,

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=30371

vatanda 160TL ye essential modeli alınabilir ykb playclub kart ile hem de 5 taksit olarak

aynı fiyat derken vatandaki 186 TL vcard ile ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Comiser arkadaşımızın dediği Vatan'da şuan Worldplay'e %25 kampanyası var, o şekilde fiyat 160'a düşüyor. Forumda detayları bulabilirsiniz. Böylece hem iyi bir disk kutusu hem iyi bir diskiniz olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: storm

Comiser arkadaşımızın dediği Vatan'da şuan Worldplay'e %25 kampanyası var, o şekilde fiyat 160'a düşüyor. Forumda detayları bulabilirsiniz. Böylece hem iyi bir disk kutusu hem iyi bir diskiniz olur.

%13 dostum. 25 değil..:)
  • avea indirimi ile 159a geliyor dimi arkadaşlar? avea kampanyası devam ediyormu acaba? devam ediyorsa çok sıcak valla hemde taksitle
  • Toplamda %25, şuan %12 varya sözde! birde %13 ekleniyor. Ben sadece genel bilgi olsun diye verdim, ayrıntıya burda girmeye gerek yok. Nasılsa forumda konu var.

Syruse hocam avea kampanyası bitti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 10 Temmuz 2009; 14:49:03 >
  • kargo dahil mi
  • Hepsiburada'da bonusla 6 ve 8 taksitle alırsan kargo ücretsiz.
  • seagate freeagent yine playclub ile 5 taksit 170TL

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34863

seagate expansion yani bu wd nin muadili ise 147TL

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38588
  • bende electroworldden aldım 169 a gayet iyi bence bi sorunu yok şimdilik şekil olarak da bence çok güzel arkadaşıma 3 ay önce 260 a 1tb basic home olanı almıştık hb den taksitle. bence onun şekli daha bozuk ve inanılmaz parmak izi oluyordu dik durması da bence dezavantaj bu elements şimdilik iyi öle aşırı bi sesi yok ısınması da bu yaz sıcaklara rağmen normal die düşünüyorum tabi öle 24 saat açık kullanmıyorum. işin özü alacak arkadaşlara tavsiye ederim...
  • @technoburak,
    dik duran harici hdd bence avantaj, zira yerden tasarruf ediyorsunuz, ayrıca daha iyi havalanıyorlar,
    elimdeki WD mybookII nin ısındığını görmedim, sürekli de açık ve de performansından inanılmaz memnunum,
    zaten 2*1TB seagate freeagent var e-stalı onlar da dik ve neredeyse bir tane yatay disk alanına 3 tane harici hdd sığdırabiliyorum böylece
  • Şu an hem wd my book hemde 1tb elements modellerine kullanmaktayım 2 sininde avantaj ve dezavantajları var tabiki .

Wd elements yatay kullanılabilen üstü siyah mat(çizik leke belli olmuyor yani) kenarlarında plastik korumaları var.My book parlak siyah dik kullanmaya elverişli.

Elements My book a göre yarı yarıya daha ince ama dış kasa zorladıkça(disk birleştirme fln)daha çok ısınıyor.El değmeyecek kadar o yüzden ben disk birleştirme yaparken vantilatör açıyorum ama normal kullanımda ısınma olmuyor merak edilcek bişey olmaz bence.My book lar ısınma sorunu kesinlikle olmaz çünkü havalandırma delikleri oldukça büyük hem dik hem yatay kullanılabilir.

Essential modeli mybook a göre daha sessiz çalışıyor ben laptop kullanıyorum ikisinide usbyi takıp çalıştırdığımda my book' un sesi kulağıma geliyor ama Elements'in sesini duymam için biraz yaklaşmam gerekiyor.

Elements modellerinde olan bi sorun forumda da belirtildi zaten diskten bazen kısa süreliğini genelde kullanılmadığı zamanlara trafo sesi gibi bi ses geliyor diskten bişeyler çalıştırdığınız zaman kesiliyor her zaman olan bişey değil ama oluyor forumda yapılan eleştirilere bakarsak sadece bendekine özgü bir durum değil yani genel sorun ama çok fazla rahatsız edici değil masaüstü kullanıyorsanız eğer bu seslerin hiçbirini duymazsınız.

Ben harddisklerimi yatay kullanmayı tercih ediyorum çünkü masa biraz dengesiz arkasında boşluk var temas halinde devrilebilme olabilitesi yüksek olduğu için garanti olsun diye yatay kullanıyorum altlarında kağıt parçaları koyup vibrasyonu azaltıyorum.

İkisi arasında kalsan hangisini tercih edersin derseniz hangisinin fiyatı daha uygunsa onu tercih ederdim derim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xsalix

Şu an hem wd my book hemde 1tb elements modellerine kullanmaktayım 2 sininde avantaj ve dezavantajları var tabiki .

Wd elements yatay kullanılabilen üstü siyah mat(çizik leke belli olmuyor yani) kenarlarında plastik korumaları var.My book parlak siyah dik kullanmaya elverişli.

Elements My book a göre yarı yarıya daha ince ama dış kasa zorladıkça(disk birleştirme fln)daha çok ısınıyor.El değmeyecek kadar o yüzden ben disk birleştirme yaparken vantilatör açıyorum ama normal kullanımda ısınma olmuyor merak edilcek bişey olmaz bence.My book lar ısınma sorunu kesinlikle olmaz çünkü havalandırma delikleri oldukça büyük hem dik hem yatay kullanılabilir.

Essential modeli mybook a göre daha sessiz çalışıyor ben laptop kullanıyorum ikisinide usbyi takıp çalıştırdığımda my book' un sesi kulağıma geliyor ama Elements'in sesini duymam için biraz yaklaşmam gerekiyor.

Elements modellerinde olan bi sorun forumda da belirtildi zaten diskten bazen kısa süreliğini genelde kullanılmadığı zamanlara trafo sesi gibi bi ses geliyor diskten bişeyler çalıştırdığınız zaman kesiliyor her zaman olan bişey değil ama oluyor forumda yapılan eleştirilere bakarsak sadece bendekine özgü bir durum değil yani genel sorun ama çok fazla rahatsız edici değil masaüstü kullanıyorsanız eğer bu seslerin hiçbirini duymazsınız.

Ben harddisklerimi yatay kullanmayı tercih ediyorum çünkü masa biraz dengesiz arkasında boşluk var temas halinde devrilebilme olabilitesi yüksek olduğu için garanti olsun diye yatay kullanıyorum altlarında kağıt parçaları koyup vibrasyonu azaltıyorum.

İkisi arasında kalsan hangisini tercih edersin derseniz hangisinin fiyatı daha uygunsa onu tercih ederdim derim.

Çok güzel bilgi içerikli bir yazı yazmısınız.

• arkadaşlar bende almak istiyorum bu elements modelinden ama kararsız kaldım alsammı almasam mı acaba?
  • Geçen sene bu zamanlar 500gb lıkMy Book Essential modelini 149 a almıştım...Bir senede fiyat neredeyse aynı kalmış kapasite 2 katına çıkmış...1 TB lık My Booklar bu fiyata düşerse bende alıcam bi tane...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.