Şimdi Ara

Western Digital 1TB WD 2.5' Elements Portable USB3.0 Siyah 129 TL! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
10
Favori
19.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
    Siparişleriniz 16 Mart Cumartesi gününden itibaren kargoya verilecektir.
  • arkadaşlar daha önce alışveriş yapmıştım onda da bilgileri kontrol edin falan hatta;

"Ödemenizi 3D Secure kullanmadan gerçekleştirdiğiniz için ödemeniz "Banka Güvenlik Kontrolü"'nden geçmekedir.
    Bankanızdan onay alındığında siparişiniz işleme alınacaktır."

"Ödeme Durumu : Ödeme İşlemi Hatalı"

gibi hatalar veriyor ve parayı çekiyorlar...ama sorun olmuyor,yardım masasına yazın cevap veriyorlar sonra da kesinlikle ürünü yolluyorlar...
    bu bakımdan güvenilir merak etmeyin!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

belki hesaptandır dedim,ikinci hesabı açtım siteden yine 258 oluyor bende fiyat..son aşama dahil

Güzel kardesim bitti artık...Daha zorlamana gerek yok.100 stok + kupon olayı filan kapandı.Bilgin olsun.

Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incehesap.com

Gece Nöbeti kampanyamız sona ermiştir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ücretin tamamını havale geçecekler için, havale gönderim süresi varmı? Varsa kaç gün?
  • ekstra indirimli olanlar da bitti sanırım. artık fiyat düşmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

quote:

Ücretin tamamını havale geçecekler için, havale gönderim süresi varmı? Varsa kaç gün?

Adamlar "Havale ödemeleri kampanyaya dahil değildir" diye yazmışlar
    Sanırım göremediniz?
    Neyse foruma takıldıkça gözünüz açılır
  • Arkadaşlar bu 129 liralık fiyata kargo dahil miydi bilen birisi söyleyebilir mi lütfen?
  • quote:

saat 22:00'den beri almayı çalışıyorum 16 megabite internet ile ancak alamadım 120 adet satıldığına kesinlikle inanmıyorum hatta bir tane 250 gibi bir fiyattan sipariş verdim sonuna kadar denedim düşmedi!
  • quote:

2bucuk saat oldu,hala 50den fazla kişi konu da talep varken yani müşteri hazırken 20 tane daha dh özel kampanyalı açabilirmisiniz?
  • indirimde olan başka ürün varmı almışken 1-2 birşey daha alalım.
  • dedigim gibi incehesap size kalinhesap olarak dondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

dedigim gibi incehesap size kalinhesap olarak dondu

forumdan özel mesaj attım okudukları halde ve hala konu içerisinde oldukları halde yazdığım mesajlara cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Sanırım göremediniz?

En azından sıcak fırsatlar bölümünde bu kadar takılan birinden daha usturuplu bir mesaj beklerdim.
    2003 yılından beri bu forumdayım, sıcak fırsatları inan benim kadar takip edeni azdır.
    Fındıkçısınıda(dolandırıldıkları zamanları), hergünucuzunuda, mezar satanınıda, don satanınıda, gümüş sms'inide, sizin 99TL'lik harddisk muhabbetinide, çiğ köftecisinide, sucuk, turşu satanınıda biliyorum merak etme. Çok fake hesaplarla alıcı gibi satış yapan kişilerin ipliğini pazarada çıkardım defalarca.
    Sadece bu aralar çok yoğun olduğumdan ve 5 gün sonunda anca pc başına geçip mesajı yeni gördüğümden, ayrıyeten satılan ürünün sayılı adette olduğundan hızlı davranmak zorunda olduğumdan önceki sayfaları okuma fırsatım olmadı henüz.
    Umarım anlatabilmişimdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa
    Sanırım göremediniz?

En azından sıcak fırsatlar bölümünde bu kadar takılan birinden daha usturuplu bir mesaj beklerdim.
    2003 yılından beri bu forumdayım, sıcak fırsatları inan benim kadar takip edeni azdır.
    Fındıkçısınıda(dolandırıldıkları zamanları), hergünucuzunuda, mezar satanınıda, don satanınıda, gümüş sms'inide, sizin 99TL'lik harddisk muhabbetinide, çiğ köftecisinide, sucuk, turşu satanınıda biliyorum merak etme. Çok fake hesaplarla alıcı gibi satış yapan kişilerin ipliğini pazarada çıkardım defalarca.
    Sadece bu aralar çok yoğun olduğumdan ve 5 gün sonunda anca pc başına geçip mesajı yeni gördüğümden, ayrıyeten satılan ürünün sayılı adette olduğundan hızlı davranmak zorunda olduğumdan önceki sayfaları okuma fırsatım olmadı henüz.
    Umarım anlatabilmişimdir...

Havale ile satış başta kapalıydı.
    En son eklenen linke bakayım dedim açmışlar havaleyi. Aldım hemen. Bizlik birşey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

dedigim gibi incehesap size kalinhesap olarak dondu

forumdan özel mesaj attım okudukları halde ve hala konu içerisinde oldukları halde yazdığım mesajlara cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar.

mesajin icerigi neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

quote:

size mi kızayım yoksa 3 kuruş indirim için burada parasıyla rezil olduğu halde bir yandan almaya çalışırken bir yandan da şikayet mesajları yazan insanlara mı Allah herkese yaptıklarının karşılığını fazla fazla versin ne diyim siz de goldbilgisayar a doğru yol alıyorsunuz

size ve donanımhaber yetkililerine bir sorum olacak size sorum şu : Tam 1 haftadır reklam yapıyorsunuz yüksek miktarda çekilen rakamların iadesi için bir sürü insanın arayacağını da biliyorsunuz en önemlisi o kadar insana sonunda acayip kötü reklam oluyorsunuz BUNUN MANTIK NERESİNDE ?

Donanımhaber yetkilileri size sorum şu siz nasıl böyle birşeye izin veriyorsunuz zamanında malum site ...azarland ile ilgili herşeyi yasakladınız peki ya bu firmanın yaptığına nasıl izin veriyorsunuz ?

Abi şansa bak ya.. o kadar 2 saat bekledim kampanya alamadık diye gittim diziye şimdi bize özel kampanya bitmiş bune ya :( 10 tane falan daha soksanız indirime... Şuan cidden ağlamak istiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 16 Mart 2013; 1:12:48 >

• 4-5 gün önceden şu saatte çıkacak 100 tane satacağız dedikleri fiyat, çekle vs diğer sitelerden alınabilecek fiyatlara yakın nerdeyse. Milletin karşılaştığı sorunlara bakıyorumda gerçekten yazık... 4-5 gün önceden duyurulan kampanyada bunca sorun yaşanıyorsa kimse bana sitenin güvenilirliğinden, kalitesinden bahsetmesin...
  • Alan oldu mu durum nedir? Umarım mağduriyet yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

gümüşsms konuya bekleniyor

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.