Şimdi Ara

West'e Geri Dönüş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • West'ten TR'ye geçince nick değiştirdim. Fakat eski nickim benim profilimle hala duruyor.

http://www.lolking.net/summoner/euw/35856859#profile

Profil bu.

Şu andaki profilim ise bu. Tr'deki hesabım yani.

http://www.lolking.net/summoner/tr/2400377

Ben West'e geri geçeceğim. Beni Bronze 1'e mi atacak. West'te ranked oynadığımı bile hatırlamıyorum.

Mevcut Mmr ne olacak ? 19 win 16 lose gözüküyor West'teki profil. Yardımcı olun lütfen. Bir arkadaşım geçti eskiye dönmüş nicki.

• dat bronze
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

dat bronze

West'te ranked bile oynadığımı hatırlamıyorum. Yardımcı olacaksan ol. Yaşını belli etme.

• o hesap tek lolkingde kalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: Kiiroi Senkou

dat bronze

West'te ranked bile oynadığımı hatırlamıyorum. Yardımcı olacaksan ol. Yaşını belli etme.

senin aksine yasım ortada
    oyle duruyor ben 5-6 ay once felan trden weste gecmistim hala duruyor benimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: YNewflag

o hesap tek lolkingde kalıyo

West'te 10 level bir hesaptan bakıyorum hala duruyor. Arkadaşım eski nick'ine dönmüş otomatik olarak TR'den West'e geçince. Ben işin Mmr kısmındayım. Eski nickime zaten dönmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up ?
  • Eski nick ve sezon resetlenmeden geçersen de eski elodan devam ediceksin. MMR'ında bir değişme olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Eski nick ve sezon resetlenmeden geçersen de eski elodan devam ediceksin. MMR'ında bir değişme olmaz

Mmr değişmiyorsa güzel. Şimdi geçsem kendi Mmr'ımdaki kişilerle eşleşir ama Bronze I gözükürüm değil mi ? Sezon resetlendikten sonra geçersem eski nick'ime döner miyim ? Nick'e dönmek istiyorum ben.

Bir de geçtim diyelim reset gelince TR'de yaptığım gizli elo üzerinden reset gelir değil mi ? 10 maç attıktan sonra ona göre eşleşirim ? Yani TR'de kalıp S4'ü oynamamla , S4'ü West'te oynamamın bir farkı olmaz ?

Bu arada West'te ben ranked girmedim , ilk 10 maçı TR'de attım. Niye böyle gözüküyor onu da anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 20 Aralık 2013; 22:13:34 >
  • benim bildiğim: nereyi hak ediyorsan geçince o ligde başalarsın. örnergin suanki elon gold 3 e yeterlidir geçince sana tek bir maç attırıcaklar sonra gold 3 e yerleşiceksin. çünkü bendede böyle olmustu yanlıs bilgi vermek istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

benim bildiğim: nereyi hak ediyorsan geçince o ligde başalarsın. örnergin suanki elon gold 3 e yeterlidir geçince sana tek bir maç attırıcaklar sonra gold 3 e yerleşiceksin. çünkü bendede böyle olmustu yanlıs bilgi vermek istemem

Ben West'te daha önce oynadım ama. Bronze 1 gözüküyor. Oraya yerleşeceğim sanırım
  • quote:

quote:

benim bildiğim: nereyi hak ediyorsan geçince o ligde başalarsın. örnergin suanki elon gold 3 e yeterlidir geçince sana tek bir maç attırıcaklar sonra gold 3 e yerleşiceksin. çünkü bendede böyle olmustu yanlıs bilgi vermek istemem

Ben West'te daha önce oynadım ama. Bronze 1 gözüküyor. Oraya yerleşeceğim sanırım

işte ben trye 2. kez transfer olunca gözüken değil westteki elom işlemişti trde.

• quote:

quote:

quote:

işte ben trye 2. kez transfer olunca gözüken değil westteki elom işlemişti trde.

Durumun benimle aynı mıydı ? Yukarda paylaştığım profiller gibi miydi ?

• eger weste geçersen kaldığın yerden yani bronz 1den başlarsın istersen trde diamond ol ben supporta sordugumda oyle demişlerdi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Durumun benimle aynı mıydı ? Yukarda paylaştığım profiller gibi miydi ?

evet senin belirttiğin gibi birşeydi ama bunu tivet atıp desteğe sorarsan daha yararlı bilgiler verebilirler. ha birde nickin eskiye dönerse bi sorun oluşmuştur onu tekrar ticet atıp düzelttirebilirsin, eger kullandıgın nickin geçicek oldugun severda mevcut ise zaten. senden geçerken yeni bir nick istiyorlar benim smurf hesapda istemişlerdi onun nickini bedavaya değiştirip geçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

eger weste geçersen kaldığın yerden yani bronz 1den başlarsın istersen trde diamond ol ben supporta sordugumda oyle demişlerdi

Mmr değişmiyorsa sıkıntı yok da Bronze 1 nedir yahu. Rezillik. Ayrıca ranked oynadığımı bile hatırlamıyorum. Hiç oynamadım diye hatırlıyorum. Şaştım kaldım şu anda.
  • Dat noob..
  • bende tr ye geldim 2 günde illahlah ettim parada vermem oyuna malesef . kaldım tr de :S :S:S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.