Şimdi Ara

West +500 Arkadaş aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben west sunucsununda +600 zaferım var gumus 3 üm çok iyi oynadgımı dusunuyorum
    arkadaş aranıyor sohbet muhabbet duo ıcın gelmek ıstıyen wepla.yigit eklesınler duo gırerız

• 300 zaferim var ama diamondum ne olcak simdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandira10

300 zaferim var ama diamondum ne olcak simdi

quote:

Oda olur :D istersen ekle konusalım oyun atıcam şimdi senle girelim ne dersin
  • +600 zafer ile gümüş olup da, çok iyi oynadığını düşünenler yüzünden bu kadar flame oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abandonque

+600 zafer ile gümüş olup da, çok iyi oynadığını düşünenler yüzünden bu kadar flame oluyor.

Bro valla ben onlar gibi değilim oyunu çok ciddiye alıyorum ve iyi oldugumu duşunuyorum ani karar verebiliyorum
    Bence ligde değil kafa da ve tecrube ile oluyor ne oluyorsa bazıları diamond kötü oynuyor herşey kafada bitiyor
  • RedSaycon nickim eklersin.Ligim plat4.Bu ara fazla giremiyorum internetimde problem var. Düzelince gireriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte oynayip zaferim var gumus ligindeyim diyeni ilk defa gordum.
    Ayrica wepladaki gibi mac aranmaz karsim burda silver liginde oynayan adam lazim de gec

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FC 25 PC HESABI ARIYORUM
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 40 zaferim var challengerım noobum
  • ben s3de bronz1dim şu anda unranked'im.

oyuna girdim firsti almak için.

adam plat1 feedleyıp durdu. ben 12-2 oynadım. ve blok yedim üstüne
  • Sen düşünüyorsunda riot düşünememiş
  • ...

• 'Merhaba ben west sunucsununda +600 zaferım var '
  • Win sayısı değil mmr ve normal win lose oranı önemli. 600 winle silverdaysan çok iyi oynamıyorsundur malesef.

Normalde bu şekilde yorum yapmayı sevmem ama çok iyi oynuyorum falan denilmesini de yanlış buluyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

'Merhaba ben west sunucsununda +600 zaferım var '

Arkadaş burdaki herkezmı laf sokma peşinde bi imalar bi imalar ne ayaksınız arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

Win sayısı değil mmr ve normal win lose oranı önemli. 600 winle silverdaysan çok iyi oynamıyorsundur malesef.

Normalde bu şekilde yorum yapmayı sevmem ama çok iyi oynuyorum falan denilmesini de yanlış buluyorum.

Ben kendimi iyi buluyorum bu oyunda tecrube önemli 600 zaferi olan çogu kişi malak malak oynuyor ben kendimi iyi buluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CancanDKN

quote:

Arkadaş burdaki herkezmı laf sokma peşinde bi imalar bi imalar ne ayaksınız arkadaşım

Laf sokmak istesem sokardım alıntı yapmaya yüzün kalmazdı sadece yazındaki hata komiğime gitti onu postladım şimdi burayı terket kumda arkadaşlarınla oyna
  • 600 zafer ile s3 ve çok iyisin? 60 zafer ile diamond sınırını zorluyorum şyan
  • quote:

quote:

quote:

Oda olur :D istersen ekle konusalım oyun atıcam şimdi senle girelim ne dersin

• quote:

Çok iyi oynadığımı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Laf sokmak istesem sokardım alıntı yapmaya yüzün kalmazdı sadece yazındaki hata komiğime gitti onu postladım şimdi burayı terket kumda arkadaşlarınla oyna

Ebe kardeşim burda biz turkiyeyi yönetmiyoruz hususlarımız kusurlarımız olabilir kalkıp cıddı cııdı son harfine kadar yazmadım adam akıllı dedımkı arkadaşlar iyi oynadıgımı duşunuyorum arkadaş arıyorum duo gırıcek varsa ordan biri zipladı burdan bırı zıpladı gerek yok böyle şeylere burda benım konuma gelıp benım konuşma tarzımla yazma tarzımla dalga geçıyorsun ayıp gerek yok illada . , yazmaya gerek yok anlıyormusun anlıyorsun ha yazmasını bende bılırım ama özen göstermedım böyle iticilige hic gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.