Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 EA FC 25 SATILIK İYİ KADROLU HESAP Satın Al 25 Kasım 2024 00:45 1 1 EA FC 25 SATILIK İYİ KADROLU HESAP Merhaba,1 yıl üyeliği olan ea play hesabımı ping sebebiyle oyun oynayamadığım için satıyorum. Fifa dışında bir oyun oynamadım. FC 25 kadrosu aşağıdaki gibidir. Salah, Van Dijk, Son, Griezmann, kounde satılabilir. whatsapptan daha hızlı ulaşabilirsiniz. 05536860500İstediğim fiyat 2000 TL. Pazarlık - takas olur. Edit: 2025'in 10uncu ayına kadar ea play pro üyeliği bulunmaktadır. mesaj yanıltıcı olmaması için editlemek istedim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EA FC 25 SATILIK İYİ KADROLU HESAP referans ilanıdır ALINIK - BATTLEFIELD HESABI- BF4 BF1 BF5 ALINIK FIFA 21