Wentworth Miller‘ı 4 sene boyunca “Prison Break” adlı hapishane dizisinde sürekli polisten kaçan mahkum olarak seyrettik. Ancak “Prison Break“in bitmesiyle birlikte, Miller yeni ve farklı karakterleri de denemeye başlamış görünüyor. Sıradaki rolü, “Law and Order: SVU” dizisinin sezon prömiyerinde canlandıracağı bir polis.
Dört sezon boyunca kardeşi Lincoln Burrows’la birlikte kaçmak zorunda kalan ve hep adalet arayan, “Prison Break” dizisinin Michael Scofield’ı olarak ün yapan Wentworth Miller, dizinin bitmesinden sonraki arada kendine yeni bir rol buldu.
“Law and Order: SVU” adlı polis dizisinin 11. sezon prömiyerinde rol alacak Wentworth Miller, bu sefer kanunun öteki tarafında yer alacak; New York Polis Departmanı’nda görevli Nate Kendal isimli bir polisi canlandıracak olan Miller, tecavüz mağduru bir kişiye yardım etmeye çalışacak.
Wentworth Miller’ın, bir kaçaktan sonra polisi oynayacağı “Law and Order: SVU” dizisinin 11. sezon prömiyeri bakalım nasıl olacak.
Alışmak zor olucak biraz
o kadar kaçtı birazda yakalasın
Büyük olasılıkla bu zıtlık yaşansın diye seçilmiştir, ya da seçilmesinde payı vardır... Ama hakkını vereceğini düşünüyorum.
Helal olsun valla adam her rolü hak ediyor.Filmlerde de görmek isteriz kendisini.
İyi bi oyuncu neden olmasın?
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Helal olsun valla adam her rolü hak ediyor.Filmlerde de görmek isteriz kendisini.
imdb ye göre Bioshock filminde Jack rolünde Prison Break ten tanıdığımız Wentworth Miller var. Çok güzel bir seçim olduğunu ve filmin çok kaliteli olacağını düşünüyorum.
imdb ye göre Bioshock filminde Jack rolünde Prison Break ten tanıdığımız Wentworth Miller var. Çok güzel bir seçim olduğunu ve filmin çok kaliteli olacağını düşünüyorum.
Oynamasını ben de isterim ama bilgi kesin değil sadece dedikodu.
Underworld'de ki tipide baya kötüydü.
Polis kıyafeti baya yakışıyordu
oyun filmi = kolpa
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
quote:
Oynamasını ben de isterim ama bilgi kesin değil sadece dedikodu.
Underworld'de ki tipide baya kötüydü.
O adamı bu hale getirmek hakkaten beceri ister.
Daha izlemedim 4.sezonu mümkünse, bütünlemelerden sonra, ama şimdi bayağı merak ettim.
Tam benim tipim erkek..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: OnuR
quote:
Orjinalden alıntı: venomtrk
quote: