Şimdi Ara

Wenger'den şok karar ! AYRILIYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arsenal'ı çalıştıran Fransız teknik adam Arsene Wenger ile eşi Annie Brosterhous boşanma kararı aldı.
    Uzun süredir beraber olan ve 2010 yılında evlenen çiftin Fransa'nın başkenti Paris'te boşanma davası açtıklarını belirten İngiliz basını, Wenger'in ayrıldıktan sonra da Annie Brosterhous'u maddi olarak desteklemeye devam edeceğini kaydetti.

Tabloid basında çıkan haberlerde, 65 yaşındaki Wenger'in eşi Annie ile en son geçen yıl ocak ayında Almanya'da beraber görüldüğü ve Londra'da birlikte yaşayıp yaşamadıklarının bilinmediği belirtildi.

1996 yılından bu yana Arsenal'ı çalıştıran Fransız teknik adamın, Annie Brosterhous ile evliliğinden 18 yaşında bir kızı bulunuyor.

Kaynak : Mackolik (İyi saydırdım ama ilk okuduğumda)

• konuya umutlar ile giren arsenal destekcileri adina uzuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

konuya umutlar ile giren arsenal destekcileri adina uzuldum

Wenger'den gayet memnunuz kendi hocana bak sen :) 4.lig takımına karşı şahane bir performans sergilediniz...
  • 5 yıldır evli, en son geçen yıl ocakta beraber görülmüş, 18 yaşında kızı var. Bu ne biçim iş lan böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: tarafsizyorumcunuz

wenger ölene kadar kalır arsenalin başında
    Sahiplerinden biri.Hala gitmesini bekleyen bilgisizler var:)

lutgen wenger in sahiplik hakki olduguna dair bir sayfa veya haber var midir gormek isterim

yoksa sacma bir ironi oldugunu dusunecegim

ben rodgers dan memnun olduguma dair bir yazi yazdigim sanmiyorum

ayrica belirtmek isterim ki arsenal taraftarinin cogunlugunun wenger den memnun olmadigi asikar bunlari arsenal mania da ufak bir goz gezdirip anlayabilirsiniz@D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 24 Eylül 2015; 2:11:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Césc

5 yıldır evli, en son geçen yıl ocakta beraber görülmüş, 18 yaşında kızı var. Bu ne biçim iş lan böyle?

Evlenme gereği duymamışlar uzun bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

quote:

Orijinalden alıntı: Césc

5 yıldır evli, en son geçen yıl ocakta beraber görülmüş, 18 yaşında kızı var. Bu ne biçim iş lan böyle?

Evlenme gereği duymamışlar uzun bir süre

Ben de Wenger'i sessiz, sakin, işinde gücünde bi adam diye bilirdim. Meğer ne çapkınmış yaşlı kurt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi güldüm yalnız cesaretinden dolayı sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

quote:

Orijinalden alıntı: tarafsizyorumcunuz

wenger ölene kadar kalır arsenalin başında
    Sahiplerinden biri.Hala gitmesini bekleyen bilgisizler var:)

lutgen wenger in sahiplik hakki olduguna dair bir sayfa veya haber var midir gormek isterim

yoksa sacma bir ironi oldugunu dusunecegim

ben rodgers dan memnun olduguma dair bir yazi yazdigim sanmiyorum

ayrica belirtmek isterim ki arsenal taraftarinin cogunlugunun wenger den memnun olmadigi asikar bunlari arsenal mania da ufak bir goz gezdirip anlayabilirsiniz@D.

Kime göre çoğunluk Arsenal taraftarı sadece arsenal mania dan oluşmuyor.Forumlarda gezeceğinize az maç izleyin, Wenger neler yapmış onları araştırın...Böyle forumlardan çıkarım yapmak komik oluyor.Bunun Türkiye versiyonu da 12 numara, gscimbom diyebiliriz buradaki yorumların ne kadarlık bir kısmı ciddiye alınıyor acaba

• D. kullanıcısına yanıt
    ben internet uzerindeki yorumlarin ciddiye alindigina dair gibi bir soz kullanmadim

ayrica bu forumum acilis sebebiyeti "wenger ayrilsin" basligi altinda olmadigina gore kimse kimseyi yonlendirmez

olaya biraz mantikli bakin mesela secim anketi yapilir turkiye genelinde ama herkese sorulamaz hali ile fakat sorulan kisiler ozellikle secilmemis ise gercek secimde de ona yakin sonuc cikar

buradan yola cikarak bu bir forum dahi olsa cogunlugu temsil eder her maci izlemeye gerek yok wenger in 96 dan beri basarisi ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 24 Eylül 2015; 2:23:41 >
  • Milliyet.com damıyım dedim bir an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamdan karısı bile bıktı Arsenal hala bıkmadı
  • Arsenalliler adina uzuldum keske takimi biraksaydi economistboy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.