Selam arkadaşlar başlıktaki 3 ilaç için tüm yorumları burada toplamak istedim hepsi hakkında kafalardaki soru işaretlerini giderelim istiyorum.Bu konuda tecrübelerini bizlerle paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Unutmadan belirteyim Amaç:Kilo Almak.
Sen iç önçe ölmezsen Bizde içeruk
quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
Sen iç önçe ölmezsen Bizde içeruk
dur soralım belki benden önce ölen olmuştur arkadaşlar hiç öldünüz mü ?
kuru üzümde kilo aldırır
Arkadaş p.k tenya vardır
4-5 gün önce balık yağı kullanmaya başladım 1-2 ay sonra konuyu hortlatırım.
bi kaç gün sonra bende başlıcam bu 1-2 günlük süre içerisinde gelecek yorumları da incelicem
Prakteni unut gitsin... Kullanmış biri olarak söylüyorum sana.
quote:
dur soralım belki benden önce ölen olmuştur arkadaşlar hiç öldünüz mü ?
ben öldüm
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
AYNEN BENİMDE 1 HAFTA OLDU...60 adet var içinde... üzerinde günde 2 tane yazıo ama doktor 1 tane al dedi..anlaamdım
markası PULSE kullanmaya basladıktan sonra daha cok iştahım arttı ama bakalım 2 ay sonra görücez..
bende balık yağı hapı kullanıyorum hiç bi işe yaramadı
quote:
Orijinalden alıntı: FeeL
bende balık yağı hapı kullanıyorum hiç bi işe yaramadı
ne kadar süredir kullanıyorsun acaba
quote:
Orijinalden alıntı: hkn16
quote:
AYNEN BENİMDE 1 HAFTA OLDU...60 adet var içinde... üzerinde günde 2 tane yazıo ama doktor 1 tane al dedi..anlaamdım
markası PULSE kullanmaya basladıktan sonra daha cok iştahım arttı ama bakalım 2 ay sonra görücez..
bende kullanıyorum nutriway marka balık yağı günde 1 adet sende öyle yap bence
aslında güzel bi konuya değindiniz markaları söyleyerek marka marka farkediyormu ? sizce en iyisi hangisidir ?
quote:
Orijinalden alıntı: hkn16
quote:
Benimkinin markası Balya . Bende günde 1 defa gece yatmadan önce kullanıyorum .
arkadaşlar balık yağı alırken dikkat edin. kapsüller genelde jelatin içeriyo. jelatin çoğu markada domuzdan üretiliyo bir kısmında da sığır jelatini kulanılıyo ama bunda da yurt dışında imal edilen markalarda helal kesim olmayan sığırlardan üretildiği için bu da helal olmuyo. benim tavsiyem kapsüllü olmayan yani jelatin içermeyen ürünleri tercih edin. ikinci bir ihtimal balık jelatini kullanan markaları tercih edin.
yeğenim için amway fish oil kullanıyorduk, içeriğinde jelatin görünce aradım sığır jelatini kullandıklarını ama yurt dışında (amerikada) üretimi yapıldığını söylediler. helal sertifikaları yokmuş. ben helal kesim olmadığı için güvenmedim. direk şişede satılanlardan aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: muh_sim
arkadaşlar balık yağı alırken dikkat edin. kapsüller genelde jelatin içeriyo. jelatin çoğu markada domuzdan üretiliyo bir kısmında da sığır jelatini kulanılıyo ama bunda da yurt dışında imal edilen markalarda helal kesim olmayan sığırlardan üretildiği için bu da helal olmuyo. benim tavsiyem kapsüllü olmayan yani jelatin içermeyen ürünleri tercih edin. ikinci bir ihtimal balık jelatini kullanan markaları tercih edin.
yeğenim için amway fish oil kullanıyorduk, içeriğinde jelatin görünce aradım sığır jelatini kullandıklarını ama yurt dışında (amerikada) üretimi yapıldığını söylediler. helal sertifikaları yokmuş. ben helal kesim olmadığı için güvenmedim. direk şişede satılanlardan aldım.
domuz kesip yemiyoruz herhalde ilaç bu sadece.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme