Şimdi Ara

Weider yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Optimum whey gold ve serious mas ı kullanıyorum bittiğinde bu ürünü almak istiyorum.Boy 1.80 cm kilo 66.Fakat biraz yağ biraz kas kütlesi olarak almak niyetindeyim.Bu weider giant mega mass 4000 i mi alayım yoksa wider giant premium protein tozunu mu biliyorum farklı şeyler ama weider pahalı olduğu için sadece 1 tanesini alabileceğim.Şimdiden teşekkürler.( Vücudumda yağ oranı az baya şuanda ve bel bölgem baya ince ).Optimumdan yarar gördüm ama tam olarak istediğim performansı vermedi diyebilirim.

• Madem maddi anlamda fütursuzca karar verecek durumda değilsin o halde hiçbirini alma. Aburcubur ye aynı etkiyi verir, ek olarak günlük kilo başı 1.5-2 gr protein almaya özen göster yeter.
  • Kardeşim zaten onları yaptığım halde alamadığım için yapıyorum.Zaten tüm beklentim bu değil normalde kilomu muhafaza edecek kadarını yiyorum ama daha fazlasını alabilmek için supplementer almayı düşünüyorum.Futursuzca almak değil sonuçta iyisini alıyorsan doğrusunu seçmek istiyorsun.Konuya yardımcı olmak için değilde karalamak için mi giriyorsun.Protein zaten yiyeceklerdende alıyorsun + kuruyemişle o ihtiyacı gideriyorum.
  • Karalamak mı ? hık desek küfür olarak algılıyorsunuz heralde. At gözlüğünü takmışsın, ya o ya da bu dememizi bekliyorsun heralde. İşine yarayabilecek, paranı da cebinde tutmanı sağlayacak bir tavsiye verdik ama anlayan kim...
    Yaşın kaç merak ettim bir de, 20 den küçüklerle muhattap olmamak en iyisi.
  • At gözlüğüyle alakası yok kardeşim.Bu arada yaş 21.Paranı cebinde tut diyorsun eyvallah bişey demedim yardım etmeye çalışıyorsunda üslubun biraz ters geldi o yüzden öyle cevap verdim.
  • bol bol bira iç
    kilo almak için supplementlara para yatıran zihniyeti bir türlü anlayamadım arkadaş
  • Alkol kullanmıyorum kardeşim.Amaç para yatırmak değil ki zaten demekki cidden kilo alamıyorsun ki bu yöntemlere başvuruyorsun bunun üzerine bu kadar kafa yorma bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BCAA MI KREATİN Mİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Weider falan almana gerek yok. Dymatize Iso 100 al, yeter. Gainer almanın bir mantığı yok karbonhidrat ve yağ ağırlıklı beslensen zaten gayet kilo alırsın.
  • sende kafa olsaydı zaten yormakla uğraşmazdın .alkol kullanmıyosan git alkolsuz bira iç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 13 Ekim 2013; 1:25:35 >
  • bu nasıl bir konudur böyle,abur cubur ye diyenler olmuş,bira iç diyenler olmuş,sizlermi sporla ilgileniyorsunuz?

konuya gelecek olursak,karbonhidrat ağırlıklı programınıza devam edin ve kullandığınız supplementleri kullanmaya devam edin,her marka her alanda iyi değildir,weider protein ve bcaa konusunda çok iyidir,senin kullandığın seirus mass çok daha kaliteli bir üründür tabi doğru kullanıyorsan.yaklaşık 10 kilo civarı daha alman gerekiyor bunu zamana yaymazsan göbek yaparsın bilmiş ol supplementler sadece protein miktarını ve kalori iihtiyacını tamamlamak içindir,asıl önemli olan senin beslenme düzenindir.aynı supplementleri kullanmaya devam et zaten gayet kaliteli ürünler kullanıyorsun
  • Öncelikle konuya düzgünce cevap verdiğin için teşekkürederim kardeşim.Konuya gelecek olursak serious mass ı sabah kalkar kalkmaz öğlen yemeğinden 1 saat sonra ve yatmadan önce içiyorum.Bu kutu bitmek üzere o yüzden mega mass 4000 i sipariş ettim biliyorum biraz paraya kıydım ama bu sefer kiloyu aldım aldım.Yağlanmaya gelecek olursak aslında vücutta biraz yağ istiyorum çünkü hacim çok az göbek ve göğüs bölgesinde azda olsa yağlanma olmalı diye düşünüyorum.Yapı olarak cidden aşırı az bir yağ oranına sahibim ( fight clubtaki brad pitt vücut yapısı diyebilirim yanlış anlaşılmasın lütfen ).Bundan daha iyi bir kullanım varsa yardımcı olursan sevinirim.

Bu arada iştahım orta seviyede yani ne sırf supplementlere güveniyorum nede sırf yemeğe.Biliyorum beslenmemde biraz açık var onlarıda supplementlerle gidermeye çalışıyorum çünkü yemek yiyemiyorum normalinden fazlasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi verdant -- 13 Ekim 2013; 10:27:32 >

• sabah kalkar kalkmaz 3 ölçek antrenmandan 1 saat önce 3 ölçek ,antrenmandan hemen sonra 3 ölçek iç,protein tozu kullanıyorsan antrenmandan sonra onunla karıştırıp içebilirsin,bana sorarsan o ürüne gereksiz para vermişsin,iptal edebilirsen et siparişi ,bsn true mass yada serius mass kullanmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8D486513 -- 13 Ekim 2013; 10:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

bu nasıl bir konudur böyle,abur cubur ye diyenler olmuş,bira iç diyenler olmuş,sizlermi sporla ilgileniyorsunuz?

konuya gelecek olursak,karbonhidrat ağırlıklı programınıza devam edin ve kullandığınız supplementleri kullanmaya devam edin,her marka her alanda iyi değildir,weider protein ve bcaa konusunda çok iyidir,senin kullandığın seirus mass çok daha kaliteli bir üründür tabi doğru kullanıyorsan.yaklaşık 10 kilo civarı daha alman gerekiyor bunu zamana yaymazsan göbek yaparsın bilmiş ol supplementler sadece protein miktarını ve kalori iihtiyacını tamamlamak içindir,asıl önemli olan senin beslenme düzenindir.aynı supplementleri kullanmaya devam et zaten gayet kaliteli ürünler kullanıyorsun

Bira iç demenin bir mantığı yok o tamam da gainerın sana verdiğini ne sanıyorsun ? abur cuburlardan protein anlamında biraz fazlası var başka da ne farkı var söyler misin ? Tek amacı bir servisle yüksek miktarda kaloriyi vücuduna sokmak. Gainer kelime olarak da kilo aldırıcı anlamı taşıyor. Meselenin mantığını kavramadan kalıplardan gidiyorsunuz. Ne yersen ye, kilo aldıran besinler değil tükettiğin kalorinin yaktığından fazla olmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

bu nasıl bir konudur böyle,abur cubur ye diyenler olmuş,bira iç diyenler olmuş,sizlermi sporla ilgileniyorsunuz?

Bira iç demenin bir mantığı yok o tamam da gainerın sana verdiğini ne sanıyorsun ? abur cuburlardan protein anlamında biraz fazlası var başka da ne farkı var söyler misin ? Tek amacı bir servisle yüksek miktarda kaloriyi vücuduna sokmak. Gainer kelime olarak da kilo aldırıcı anlamı taşıyor. Meselenin mantığını kavramadan kalıplardan gidiyorsunuz. Ne yersen ye, kilo aldıran besinler değil tükettiğin kalorinin yaktığından fazla olmasıdır.

Kilo almak için amaç yaktığından fazla kalori almaktır bunu biliyoruz fakat bunu abur cubur yiyerek yapmanın mantığı nedir?abur cuburla kompleks karbonhidrat içeren ürünleri bir tutup komik duruma düşmüşsünüz,o zaman senin mantığına göre abur cubur yiyip yağlanalım sonra bu spora başlayım öyle değilmi?gainerların en önemli özelliği kompleks kaliteli karbonhidrat içermeleri ve çeşitli vitaminleri barındırmaları,bundanda önemli olan beslenmedir tabiki supplementler sizi tek başına bir yere götüremez beslenme düzenininizi sağladığınızda bu ürünler size fayda getirecektir.

• quote:

quote:

quote:

Kilo almak için amaç yaktığından fazla kalori almaktır bunu biliyoruz fakat bunu abur cubur yiyerek yapmanın mantığı nedir?abur cuburla kompleks karbonhidrat içeren ürünleri bir tutup komik duruma düşmüşsünüz,o zaman senin mantığına göre abur cubur yiyip yağlanalım sonra bu spora başlayım öyle değilmi?gainerların en önemli özelliği kompleks kaliteli karbonhidrat içermeleri ve çeşitli vitaminleri barındırmaları,bundanda önemli olan beslenmedir tabiki supplementler sizi tek başına bir yere götüremez beslenme düzenininizi sağladığınızda bu ürünler size fayda getirecektir.

Aldığınız gainerların içindeki karbonhidratın çoğu zaten basit karbonhidrat ama meselem o değil zaten. Karbonhidratın kompleks ya da basit olması birşey ifade etmez, yaktığından fazla mı az mı olduğu önemlidir. Sağdan soldan duyduğun temel bilgilerle konuşuyorsun.
    İngilizce biliyorsan şunu oku, belki anlarsın neyden bahsettiğimihttp://impruvism.com/clean-eating/
    Bir de supplementin tek başına bir fayda getirmeyeceğine çekmişsin konuyu, benim dediğimle alakası neyse...

• Gainerların servis miktarı çok fazla yani hakkıyla kullanıcam diyorsan ona para dayanmaz artı çok da gerekli değil bence.Sen iyisi mi fazla paranda yok madem bu işe yatıracak, git BSN S-6 al.İçinde karb.yağ.Allah ne verdiyse var sana hacim kazandırır çok büyük ihtimalle.Tabii sağlam ve kaliteli beslenmeyi göz ardı etmemek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aldığınız gainerların içindeki karbonhidratın çoğu zaten basit karbonhidrat ama meselem o değil zaten. Karbonhidratın kompleks ya da basit olması birşey ifade etmez, yaktığından fazla mı az mı olduğu önemlidir. Sağdan soldan duyduğun temel bilgilerle konuşuyorsun.
    İngilizce biliyorsan şunu oku, belki anlarsın neyden bahsettiğimihttp://impruvism.com/clean-eating/
    Bir de supplementin tek başına bir fayda getirmeyeceğine çekmişsin konuyu, benim dediğimle alakası neyse...

Peki sekerli seylerin icinde gelen fruktoz nasil yag olarak depolanmiyor fruktoz deposu da kisitli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bestanden kullanıcısına yanıt
    Yazıda fruktozun aşırı miktarda tüketilmedikçe ya da kalori aşımı yapılmadıkça herhangi bir zarara sebep olduğuna dair bir kanıt olmadığını söylüyor.
  • quote:

Yazıda fruktozun aşırı miktarda tüketilmedikçe ya da kalori aşımı yapılmadıkça herhangi bir zarara sebep olduğuna dair bir kanıt olmadığını söylüyor.

Dershaneden donerken okuyum o zaman goz atmistim sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen ne saçma cevaplar var öyle. yav he he demek en iyisi. Herkes mr.olympia burada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.